August 7, 201510 yr Nista, evo jos pomoci, lezi na Limu, blizu granice sa Bosnom i Hercegovinom a isto tako i sa Crnom Gorom...
August 13, 201510 yr To je jedna banja (zapadno-centralna Srbija). U cijem okruzenju ima oko desetak manastira i 2-3 crkve. Evo jedne vrlo iteresantne crkvice u planini. Nadam se da ce ovo malo da olaksa stvari.
December 14, 20159 yr Da nisu ova ostrva što pripadaju Portugalu, gdje si bila skoro, čini mi se? Ovo je neka vrlo bujna vegetacija, a znam da mi je isti utisak bio kad sam gledala te fotke.
December 14, 20159 yr Ehehe, jesu ta ostrva što pripadaju Portugalu.Ovo je ostrvo Terceira, a na slici je krater vulkana u koji sada može da se uđe. https://en.wikipedia.org/wiki/Algar_do_CarvãoPitaj, Awinaken
December 14, 20159 yr Heh, pogodih! Mnogo je lijepo!Evo sljedeće. Nadam se da nije toliko lako/teško.
December 30, 20159 yr On 12/14/2015 at 11:17 AM, awinaken said: Heh, pogodih! Mnogo je lijepo! Evo sljedeće. Nadam se da nije toliko lako/teško. Mogao bi biti Hollywood?