Posted September 27, 2009 Koje jos forume sem foruma KPS-a volite ili ste aktivni na njima ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 28, 2009 B92, Parapshihopatologija, Forum filoloskog fakulteta-odsek japanski jezik, Elite Security, Svet kompjutera Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2009 http://www.tripadvisor.com/ForumHome Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2009 rapidserbia, elitesecurity, ponekad bacim pogled takodje na tripadvisor, na b92 pratim ekonomske teme, kao i na slicnim forumima i to prema temi koja me zanima. Uglavnom sam najaktivniji ovde, i na rapidu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2009 Hm, poslednjih godina više sam čitač no učesnik, a u bookmarkcima mi je ostalo samo šest foruma, scifi centar, at-at, znak sagite, yumetal, popboks i kps. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2009 Volim forum na www.freebiking.org,aktivan sam na malopre pomenutom ali retko kad pisem...Inace to je sajt i za bicikliste i za ljubitelje prirode i moze se naci dosta korisnih informacija na njemu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2009 Samo forum Kluba Putnika Srbije Nije daleko od istine jer nisam nijedan drugi formu posetio vec duze vreme, zadnji koji sam cito je elitesecurity. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2009 Hmmm... sem KPS-a, skyscrapercity-forum vrlo aktivno i cikloberzu uglavnom posmatrački. Učlanjen sam na još 6-7 foruma, ali ih vrlo slabo pratim, jer mi trenutno nisu nešto interesantni... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2009 mnogo puta me neka pretraga odvede na elite security pa citam,mislim da nisam uclanjena. clan sam na b92 ali retko koristim... ljudi moji, kako se tamo forumasi ne podnose medjusobno, pa to je smesno kao deca, i kao da im je taj forum sve sto imaju u zivotu to je to sto se mojih foruma tice. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2009 Pored KPS-a tu su i Airserbia, Beobuild, CikloBerza, Elitesecurity, B92, Popboks i Thorn Tree. Za sada samo u ulozi voajera-opsesivca Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2009 Arsenal-Serbia, AV forums i Satelitski forum su u poslednje vreme jedini forumi (osim ovog) koje posecujem. Izbegavam sve one na kojima se bistri politika, obicno se na takvim mestima na smrt posvadjam sa istomisljenicima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2009 Шта тек онда радиш неистомишљеницима? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2009 Поред овог учлањен сам и на Мерцедес клуб Србије а читам и Airserbia. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 24, 2009 Beobuild, CikloBerza, B92, Popboks, Mladi Istrazivaci Srbije, EGEA ( European Geography Association for students and young geographers)... ali jedan od najzanimljivijih jeste KPS Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 24, 2009 Док не виздигнемо Србовање, смараћу вас само овди. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2010 bjuti sta je sa srbovanjem? kad ce to da proradi? Nisam bio neki aktivni, ali sam voleo da gvirnem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites