March 11, 200520 yr Vratolomno i, moglo bi se reći, pomalo suludo klizanje i gmizanje vlažnim hodnicima Perine pećine na Fruškoj gori. Autor: Lazar Pašćanović Pročitajte ceo tekst
April 4, 201015 yr svaka cast...ovo treba probati...danas sam bio unutra...i stvarno ste sve tacno rekli...stim sto sam je lako nasao... extra je uci unutra i biti na prostoru tako malom da ako ste malo deblji mozete se zaglaviti...svima koji nisu bili preporucujem da odu i probaju,ne ponovljivo... to su neke stvari koje se ne mogu kupiti novcem...
October 14, 201015 yr Ha! Drago mi je da smo nekog inspirisali da se zavlači u blatnjavu rupu u zemlji. Mada to možda i nije dobro, s obzirom da nije baš bezbedno :-\ Jesi lako pronašao pećinu?
November 15, 201015 yr podstakli ste me da odem i bilo je fenomenalno. proradio adrenalin. Druze kako si pronasao pecinu? Mogu li neka uputsyva ali malo precizinija i bilo bi lepo ako bi mogao bar odokativno da je obelezis na Google Earth-u ili Map-u.
November 22, 201015 yr Oh, izvinte, ja propustio raspravu. Mislim da nije tesko naci je, 50 m od pecine sam naleteo na nekog dedicu koji mi je pomogao. A stoji i mala daska u koju je urezano "perina pecina" sa leve strane pored puta, a i meni je Acketa objasnjavao: bitno je da kod Y skretanja ti odes desno kraj borove sume, i posle nekih 5 min gledas levo da skrenes do pecine.
December 7, 201015 yr Ja sam novi na ovom forumu, ali me je zainteresovala tema o Perinoj pećini i voleo bih da je obiđem. Zamolio bih, ako nije problem da dobijem ovaj kmz fajl radi lakše orijentacije. Unapred hvala!