May 7May 7 On 4/28/2025 at 5:39 PM, bam-bam said:e super, aj bas pogledaj kako sad stoje stvari..Meni nikako nije htelo da otvori nista sem Vojvodine i "Zapadnog Banata" i onda u padajucem meniju samo gradovi i sela iz tih regiona u Srbiji...ma bukvalno je i ime svakog salaša izlazilo...Ali ni Beograd ni nista ispod Dunava i Save nije biloUpravo zavrsio apliciranje.Ima dva, kao i proslog puta "Vojovdina" i "Centralni Banat"... u nasem slucaju biras Centralni Banat i u sledecem drop-down menu imas da biras normalno gradove sve koji postoje u Srbiji.Ako izaberes Vojvodinu, onda ti daje zaseoke, i sela po Vojvodini... ne znam zasto su tako napravili, cudno ali tu su svi gradovi samo treba odabrati Centralni Banat. Edited May 7May 7 by bXunter typo
May 17May 17 Novosti za tajsku vizu 😂travelobizThailand Makes Financial Proof Mandatory for Tourist Visa...Thailand has reintroduced the requirement to show financial proof for tourist visa applicants in 2025.
May 18May 18 Zanimljivo… ja sam i 2023 i 2024 poslao izvod iz banke jer su mi trazili.Pre 10 dana sam aplicirao i isto sam okacio. Jos uvek sam na Pending check documents 🥲
May 19May 19 Dobili danas vizu na mejl, 12 dana smo cekali, nista dodatno nam nisu trazili iz pending document odmah u "visa send via email".
May 19May 19 On 5/18/2025 at 5:54 PM, bXunter said:Zanimljivo… ja sam i 2023 i 2024 poslao izvod iz banke jer su mi trazili.Pre 10 dana sam aplicirao i isto sam okacio.Jos uvek sam na Pending check documents 🥲su mozda trazili, i mei se cini da sam kacio, ali 2024. mi nisu trazili, kao i ove, mada sam ja vadio u aprilu, a ti koliko vidim, pocetkom maja....u clanku pise da su ovo pravilo poceli u vecini ambasada da primenjuju od 1. maja...ali prosle godine ne bi trebalo da su ti trazili, bas je vise mojih ortaka vadilo, i ne secam se da su ikom to trazili....cak i jedan drugar iz Kine je vadio online preko sajta ambasade u atini, i znam sigurno da on nije imao izvestaj iz banke, zato sto uopste i ne zivi u srbiji i ovde uopste i nema pare a banci..ima samo u kineskoj banci, a to svakako nije smeo da okaci, jer bi ga ovi iz ambasade u atini odmah uputili na vadjenje vize u kini,,,, Edited May 19May 19 by bam-bam
August 9Aug 9 Drugari, treba mi hitan info. Drugarica je na Tajlandu an turističkoj vizi od maja meseca. Sada treba da uradi visa run u Laosu ili maleziji, granice sa Kambodžom su zatvorene. Problem je što proces za izdavanhe e vize u bilo kojoj od tih zemalaj traju dve nedelej najmanje, a njjoj se žuri iz razloga koje ne bih pominjala, zamolila me je da ne pominjem. Ona hoče da otputuje u laos ili KL, i preko VPN aplicira u ambasadi u Atini jer procedura je kraća. E sad, zar neće biti sumnjivo ako napusti Tajland, zadrži se na pr u Laosu 7+10 dana, i vraća se sa vizom izdatom u Atini. Čak i da kaže da je putovala u Srbiju pa aplicirala odatle, sumnjivo je kako je to odardila u rekordnom roku. Ima li neko isksutva ili informacije kako ovo funkcioniše?
August 9Aug 9 18 hours ago, Ena said:Drugari, treba mi hitan info. Drugarica je na Tajlandu an turističkoj vizi od maja meseca. Sada treba da uradi visa run u Laosu ili maleziji, granice sa Kambodžom su zatvorene. Problem je što proces za izdavanhe e vize u bilo kojoj od tih zemalaj traju dve nedelej najmanje, a njjoj se žuri iz razloga koje ne bih pominjala, zamolila me je da ne pominjem. Ona hoče da otputuje u laos ili KL, i preko VPN aplicira u ambasadi u Atini jer procedura je kraća. E sad, zar neće biti sumnjivo ako napusti Tajland, zadrži se na pr u Laosu 7+10 dana, i vraća se sa vizom izdatom u Atini. Čak i da kaže da je putovala u Srbiju pa aplicirala odatle, sumnjivo je kako je to odardila u rekordnom roku. Ima li neko isksutva ili informacije kako ovo funkcioniše?Mali update, i sorry zbog slovnih grešaka. Drugarica je poslala mejl Thai agenciji koja se bavi vizama, i evo šta su joj odgovrili, pa možda bude od koristi. If you are choosing the Thai Embassy in Athens then zou should not show current location in Laos. or Kuala Lumpur, Otherwise, zour application will get rejected.If your visa is approved, you can enter with it even if you are traveling back from Laos, or KLKindest regards,
August 11Aug 11 On 8/9/2025 at 9:33 PM, Ena said:Mali update, i sorry zbog slovnih grešaka. Drugarica je poslala mejl Thai agenciji koja se bavi vizama, i evo šta su joj odgovrili, pa možda bude od koristi.If you are choosing the Thai Embassy in Athens then zou should not show current location in Laos. or Kuala Lumpur, Otherwise, zour application will get rejected.If your visa is approved, you can enter with it even if you are traveling back from Laos, or KLKindest regards, ne bi trebalo da radi preko vpn, odbice je u Atini...Nek da nekom ko je u Srbiji da joj posalje aplikacijui da, nadam se i da zna da joj za maleziju takodje tteba viza, i da ako aplicira online isto bi trebalo da aplicira "iz Srbije" Edited August 11Aug 11 by bam-bam
15 hours ago15 hr On 8/11/2025 at 6:13 PM, bam-bam said:ne bi trebalo da radi preko vpn, odbice je u Atini...Nek da nekom ko je u Srbiji da joj posalje aplikacijui da, nadam se i da zna da joj za maleziju takodje tteba viza, i da ako aplicira online isto bi trebalo da aplicira "iz Srbije"Dobila je vizu za Maleziju, aplicirala je sa Tajlanda, i nije dugo čekala, za, mislim, tri dana je bila gotova. Inače sam bila pogrešno informisana, nije koristila VPN, nego je preko any desk aplikaciije pristupila svom računaru u Bg, tako da se vidi srpski IP, Sada čeka vizu iz Atine, let's see.