Posted April 16, 2013 Pa konzola za igranje igrica. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2013 Ako ima neko iz Kikinde ko bi hteo da podeli troškove goriva samnom (Kelebija, Segedin), neka mi se javi. Ja bih išla svake druge subote. Hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 22, 2013 Vratili se sinoc iz Segedina,subota 20.04,obisli arkad i tesco.Sto se granice tice oko 11h na ulaz u Madjarsku cekali 30min,a na izlaz oko 18h cekali oko 20min nas carinik nas nije ni pogledao mogli slona da prosvercujemo .Trzni centar arkad 80% posetilaca Srbi,u menjacnici 291f za 1e,a na granici 271f,sto se robe tice ima je poprilicno radnje pune a cene pa recimo kao kod nas.Najveca guzva je u dve radnje h&m i u c&a,sto se tice c&a cene potpuno iste kao u nasim radnjama i imam utisak da je roba mnogo bolja kod nas,a u h&m ima dosta povoljnih stvari,kupio jednu majcu za devojcicu cena 3000f i dve majce koje se prodaju u paketu za decaka od 1 godine za 2000f,u prizemlju ima jedna ogromna sportska radnja zaboravih joj ime,ima svega od patika papuca,majci ,trenerka pa do tegova oreme za kampovanje i bicikla i sve od firmiranih brendova,cena pa recimo obicna i najjeftinija reebok majca je 5000f,pumine majce 4000f i nekih mrak majci koje su kostale 9000f i vredele su svaku forintu. Medija markt koga zanima pun raznovrsne tehnike ima od najsitnije preko bele do ogromnih tv,laptopova navigacija telefona..... Evo neke akcijske cena pa ko voli....televizori: lg 42 lm620s fulhd led smrt 106cm cena je 180000f na poklon 3d naocare lg 32 ls3450 hd led 100hz cena je 90000f samsung ue32f5300 full hd led cena je 150000f sony kdl 46r470ab full hd led cena 230000f...... bela tehnika ves masine indesit iwsd61051eco cena je 70000f gorenje w605 cena 75000f bosch wae 24468me cena je 110000f sudo masine whirpooi adp550wh cena je 80000f electrolux esf3651lox cena je 110000f ugradna ploca whirpool acm810lx cena je 105000f a ugradna rerna istog proizvodjaca je 70000f usisivaci od 19000f laptopovi toshiba c855d 12n cena je 140000f a fujitsu ah552 200000f telefoni samsung s3 16gb je 140000f samsung s 5830 ace cena 40000f........ Posle 4 sata setnje po arkadu odosmo do tesca a tamo nema zive duse ocekivali ludnicu kao u nasem tempu vikendom a ono... cene hrane su mozda jeftinije 10-20% ,ima svega,puno robe ima garderobe opreme za automobil tehnike i hrane za zivotinje..... evo nekih cena hrane izletnicka salama od 500g je 1500f karavan sir 1,2kg 2300f, cena za 1kg je 1950f vajkrem natur 200g cena je 300f rama margarin clasik500g cena je 460f medve zdenka 140g cena je 250f raspisah se,u putu kroz madjarsku nije bilo ama bas nikakvih problema nema policije iza coska i takvih iznenadjenja u tescu za kolica treba vam 100f da mozete da ih uzmete kese naplacuju,u menjacnicama uzimaju proviziju 100f na 100e to vam je to drugari po mom misljenju akko se neradi povracaj poreza i nesto se ne isplati ici bar nama iz Beograda toliko od mene pozzzz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2013 Pozdrav, molim komentar vezano za povracaj afe, tj. da li je moguce izvrsiti povracaj afe istog dana i na koji nacin(kupovina hrane). Putujemo za par dana u Segedin pa bi odgovor bio hitno potreban! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2013 evo mene.... posle trodnevne avanture.....dajem jedan savet ukoliko idete kolima. Obavezno uplatite onu najskuplju karticu AMSS pomoć na putevima(mislim da je oko 3000 din godišnje). I molite boga da ste bacili pare. Nama je dva puta crkao auto..a nismo poslušali one koji su nam rekli da uzmemo karticu amss Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2013 PlayStation 3 12 GB konzol + Ratchet & Clank: All4One 3D szoftver + extra ráadás meglepetés ajándék szoftver Playstation 3 12 GB alapgép Dualshock 3 Wireless Controller Beépített WI-FI adapter 69.900 Ft u extreme digital Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2013 187evra izadje ako vracaju ceo porez...hmmm. Mora da ima negde i za manje novca, mislim da na KP prodaju ovakve konzole za 190-200 evra. Jel neko vidjao PS3 po drugim radnjama u Segedinu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2013 Mene interesuje da li neko moze da mi kaze gde u segedinu mogu kupiti zvucnike jbl i to modele centralni zvucnik JBL ES25C i zadnja dva zvucnika za suraund model JBL ES20,iskljucivo u crnoj boji?Ako neko zna provereno gde ih ima u segedinu i da li ta radnja koja ih ima vraca afu ili ne?Cisto da znam da li mi se isplati da se cimam do segedina ili da ih kupim ovde kod nas u bgb studiu.Cena za centralni es25c u bgb studiu je 20000 dinara a za zadnja dva es20 je 27000 dinara. Hvala unapred. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2013 Ako neko ide u Segedin, isao bih pa da podelimo troskove. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2013 Pozdrav svima! Hteo bih da Vas zamolim ukoliko imate neke preporuke za velike prodavnice opreme za kucu i domacinstvo, tipa Homecentar, Coincasa ili Kika u Budimpesti. Hteli bismo da obnovimo pokucstvo pa su nam potrebne serpe (npr. WMF), escajg i slicno, a ako moze da je sve na jednom mestu i kvalitetno. Naravno ne bezimo od obilaska vise radnji. Takodje nam je potrebna preporuka za neku prodavnicu lustera i svetiljki (npr. kao Novolux). Veliko hvala unapred. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2013 Da li neko moze da mi pomogne oko prevoda? http://bolt.mediamarkt.hu/ajanlat/Digitalis_tukorreflexes_fenykepezogep/NIKON_D3100_18-55_OBJEKTIV_KIT/1070866/ Naime, interesuje me da li je ovo cena samo za telo fotoaparata, ili komplet sa objektivom? Takodje, da li je neko upucen, da li je u MediaMarkt-u u Segedinu moguce dobiti obrazac za povracaj poreza? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2013 Slabo divanim madžarski, ali prilično mi je očito da je s objektivom 18-55. Nisam više u toku s cenama, al se sećam da je kod nas prethodni model D3000 koštao oko 350€ pre tri-četiri godine. Tako da je ovo taj red veličine. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2013 Hvala Duyo, sad i ja vidim da pise, cak i u naslovu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2013 pozz svima i ako bi mogla mala pomoc od ljudih dobre volje da mi objsne ako znaju.konkretno hteo bi da odem do madjarske da kupim sebi telefon koji bi sasvim povoljno izasao posle vracene afe,al posto ima puno cena za taj mobilni telefon nemogu da skontam dal je u toj ceni koja je na sajtu uracunata afa (http://vip-phone.hu/spd/184854/Nokia_Lumia_820_RedWhite_mobiltelefon_MAGYAR_NYELV) ovo je jedan od primera koji me buni ,neznam dal je afa uracunata il ne,cene variraju od 81000 do 110000 forinti,al koliko sam mogao da skapiram preko google translate radi se o paketima sa dodatnom opremom za taj telefon,sto bi znacilo da za te skuplje dobijate i dodatnu opremu za taj fon,unapred hvala na odgovorima Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2013 Afaval sa Afom, tj uračunatim potezom od 27%. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2013 Pozdrav svima! Zanima me koja velika radnja za kupovinu hrane osim Tesca, ima blizu granice? A da nije Metro? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2013 Tompaker kod granicnog prelaza Tompa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2013 Hvala puno! Jel imate mozda link od te radnje, ne uspavam da je nadjem na netu? I na koji prelaz treba da idem da dodjem do Tesca? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2013 ima i Hatar, sve je to odmah posle granicnog prelaza. pogledaj malo bas na ovom delu foruma, dobices obilje informacija, od radnog vremena i do okvirno nekih cena, kao i podatke oko povracaja afe. probaj sa trazilicom tompaker ili hatar Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2013 Hvala Vam! A na koji prelaz se ide do Tesca? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2013 Afaval sa Afom, tj uračunatim potezom od 27%. znaci taj telefon je sa porezom vec uracunat,hvala na brzom odgovoru Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2013 Jel isao neko mozda do Ikee, one sto je malo van Budimpeste? Zanima me koliko je komplikovano doci i da li postoji nacin da se proveri stok ili da se mozda rezervise nesto? Hvala unapred! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2013 http://www.ikea.com/hu/hu/ Sve što ima tamo, ima (uglavnom) i u gradu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2013 Ima uglavnom ali mene zanima da li postoji nacin da se proveri, posto se desavalo da ljudi odu po nesto konkretno pa ne bude na lageru. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2013 I jos jedno pitanje, koja Ikea ima salon da se pogleda namestaj pre kupovine? Budimpesta ili Budaors? Hvala unapred! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites