Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Acketo nemoj da se plasis. Deco ... ako vas neko dira samo kazite da znate mene i svi ce da se uplase i pobegnu! :-)

Dragi Urose, Lazare i Marko,

jako se radujem vasem putovanju. Ne osecam ni malo ljubomore, osecam veliku radost koja prerasta u euforiju.

Urose, tvoje putovanje u Aziju na dva minuta pomracenja mi je donelo toliko lepote, zadovoljstva i novog saznanja da sigurna spada u 5 najvaznijih stvari koje su mi se desile u 2008. Bila sam apsolutno odusevljena njime...I dan danas se sama za sebe nasmejem kad se setim tvog opisa jahanja mongolskog konja. Ja VIDIM kad onaj konj ubrzava a ti pocinjes da se smejes od straha, uzbudjenja i srece:-)

Pa se i sada, nadam i prizeljkujem, obilje avantura i duhovnog iskustva...

Divno je sto idete :) Ja za sada samo mogu da mastam da cu se otisnuti na duuuugaaacku turu po kontinentu koji je definitivno, po meni, najvredniji upoznavanja.

Jedva cekam da citam blog.

Evo još jedan

, u našim krajevima vrlo poznat, mada možda ne tako dobar kao Čunga Čanga  ;D

A pogledajte tek

.

Izvinjavam se autorima bloga na spamovanju sa video linkovima, prosto bih voleo da vidim crtać u kom su oni glavni likovi :D

Zelim vam srecan put, i puno zanimljivih avantura i dobrih tekstova. Za takav put stvarno treba imati  srce . Kad planirate da stignete u Juznu Afriku? Mozda odgledate neku tekmu.

Acketa, ne znam da li znas ali ta dva  crtana filma kao i  jos neki koje smo gledali dok smo bili klinci (npr onaj kad tigar juri ono malo crnce) su zabranjeni zbog rasizma. :)

Браво! У Африку се не иде, у Африку се враћа!

Када будете били у Етиопији или близу ње, сетите се мене :)

Нека вас Џа прати.

Evo i ja da se priključim srećnoputnim željama! To će definitivno biti jedno od putovanja (a i blogova) koje svet još nije video! Živi bili sto godina, što će vam svakako biti neophodno da bi sadašnjim i budućim pokolenjima opričali avanture iz ovog povratničkog putovanja u Afriku! Uzdravlje!

Svaka cast, da pisete blog redovno! evo odoste mi u bookmarks odma.

Neko slicno putovanje planiramo nas par ovde takodje, pa mozda se i sretnemo tamo negde na prolece :)

nego..

Ko ce da preuzme sajt ako Lazara pojedu lavovi?

Ja samo da kažem - utopljavajte se i čuvajte promaje. A Kiku ignorišite, on nije bitan. :) Srećan put, drugari.

Ja nisam bitan?? Spremam avijaciju da bombarduje nesvrstane ako ih neko ruzno pogleda a ona tako! CCC!

Srecan put momci!!Veliki pozdrav za Marka,Urosa I Lazara od Urosa i Lazara(UJKOVE DELIJE)!!!!  :mah:

Hvala svima na komentarima, oni su uvek pravi podsticaj za trud oko pisanja bloga. Inace, hteo bih samo da napomenem da je Uros, verovali ili ne, poneo papriku. I to bas onu zutu... finu, ali ljutu.

PS eto nas u Istanbulu.

Svaka čast na ideji!

puno podrske iz otadžbine.

divljenje i mala pokretačka zavist...

dok stignete do crne afrike, smršajte, pocrnite i uklopite se...

čitamo doživljaje

KOJI PRVO BUDE POJEDEN

DOBIJA ULICU

VEČNA SLAVA JE ZAGARANTOVANA.

Samo ne zurite! Imate sad vremena da polako iskusite sve divote i nedivote Afrike, a kuci cete lako stici

KOJI PRVO BUDE POJEDEN

DOBIJA ULICU

VEČNA SLAVA JE ZAGARANTOVANA.

Samo da Čivitli ne pojede njih!  :hihi::eat:

Ljudi srecan vam put! Puno pozdravite moje kolege biljozdere (s cetiri noge!) ;)