December 6, 200915 yr Acketo nemoj da se plasis. Deco ... ako vas neko dira samo kazite da znate mene i svi ce da se uplase i pobegnu!
December 6, 200915 yr Dragi Urose, Lazare i Marko, jako se radujem vasem putovanju. Ne osecam ni malo ljubomore, osecam veliku radost koja prerasta u euforiju. Urose, tvoje putovanje u Aziju na dva minuta pomracenja mi je donelo toliko lepote, zadovoljstva i novog saznanja da sigurna spada u 5 najvaznijih stvari koje su mi se desile u 2008. Bila sam apsolutno odusevljena njime...I dan danas se sama za sebe nasmejem kad se setim tvog opisa jahanja mongolskog konja. Ja VIDIM kad onaj konj ubrzava a ti pocinjes da se smejes od straha, uzbudjenja i srece:-) Pa se i sada, nadam i prizeljkujem, obilje avantura i duhovnog iskustva...
December 6, 200915 yr Divno je sto idete Ja za sada samo mogu da mastam da cu se otisnuti na duuuugaaacku turu po kontinentu koji je definitivno, po meni, najvredniji upoznavanja. Jedva cekam da citam blog.
December 6, 200915 yr Evo još jedan , u našim krajevima vrlo poznat, mada možda ne tako dobar kao Čunga Čanga A pogledajte tek . Izvinjavam se autorima bloga na spamovanju sa video linkovima, prosto bih voleo da vidim crtać u kom su oni glavni likovi
December 6, 200915 yr Zelim vam srecan put, i puno zanimljivih avantura i dobrih tekstova. Za takav put stvarno treba imati srce . Kad planirate da stignete u Juznu Afriku? Mozda odgledate neku tekmu. Acketa, ne znam da li znas ali ta dva crtana filma kao i jos neki koje smo gledali dok smo bili klinci (npr onaj kad tigar juri ono malo crnce) su zabranjeni zbog rasizma.
December 6, 200915 yr Браво! У Африку се не иде, у Африку се враћа! Када будете били у Етиопији или близу ње, сетите се мене Нека вас Џа прати.
December 6, 200915 yr Evo i ja da se priključim srećnoputnim željama! To će definitivno biti jedno od putovanja (a i blogova) koje svet još nije video! Živi bili sto godina, što će vam svakako biti neophodno da bi sadašnjim i budućim pokolenjima opričali avanture iz ovog povratničkog putovanja u Afriku! Uzdravlje!
December 6, 200915 yr Svaka cast, da pisete blog redovno! evo odoste mi u bookmarks odma. Neko slicno putovanje planiramo nas par ovde takodje, pa mozda se i sretnemo tamo negde na prolece nego.. Ko ce da preuzme sajt ako Lazara pojedu lavovi?
December 7, 200915 yr Ja samo da kažem - utopljavajte se i čuvajte promaje. A Kiku ignorišite, on nije bitan. Srećan put, drugari.
December 7, 200915 yr Ja nisam bitan?? Spremam avijaciju da bombarduje nesvrstane ako ih neko ruzno pogleda a ona tako! CCC!
December 7, 200915 yr Srecan put momci!!Veliki pozdrav za Marka,Urosa I Lazara od Urosa i Lazara(UJKOVE DELIJE)!!!!
December 7, 200915 yr Hvala svima na komentarima, oni su uvek pravi podsticaj za trud oko pisanja bloga. Inace, hteo bih samo da napomenem da je Uros, verovali ili ne, poneo papriku. I to bas onu zutu... finu, ali ljutu. PS eto nas u Istanbulu.
December 7, 200915 yr Svaka čast na ideji! puno podrske iz otadžbine. divljenje i mala pokretačka zavist... dok stignete do crne afrike, smršajte, pocrnite i uklopite se... čitamo doživljaje
December 7, 200915 yr Samo ne zurite! Imate sad vremena da polako iskusite sve divote i nedivote Afrike, a kuci cete lako stici
December 7, 200915 yr KOJI PRVO BUDE POJEDEN DOBIJA ULICU VEČNA SLAVA JE ZAGARANTOVANA. Samo da Čivitli ne pojede njih!
December 8, 200915 yr Ne mogu da verujem ovo za papriku. Uroš je moj idol od sada, zvanično! :DDDD Ne znam samo sta ce da radi sa tom paprikom. Bojim se da pitam...
December 8, 200915 yr Drugari, hvala na zeljama i pozdravima Pogledajte i slavnu putnicku papriku, na mom stolu vece pred odlazak -- znate, onu zutu, finu, ali ljutu: http://img11.imageshack.us/img11/1271/paprika.jpg