Posted October 11, 2013 Нисам куповао преко интернета, а нисам никад ни ишао на Јашу Томић. На Српској Црњи може да се купи одмах по преласку границе, а радно време није ни битно јер на првој пумпи може да се купи. Јесте да сам ишао већ 6 или 7 пута до сада, али да ме убијеш не бих могао да се сетим да ли је пумпа пре уласка у Жомбољ или после. Дакле да знаш, полиција не дира сигурно до изласка из Жобоља ако немаш вињту. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 14, 2013 Pumpa je na izlasku iz Jimbolie, dakle "Posle" u smeru iz Srbije ka Temisvaru Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2013 Da li se neko vraća iz Temišvara, sa aerodroma 29.11.2013? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2014 Ако неком треба превоз из НС до Темишвара или Арада, преко Зрењанина, нек се јави, полазак у четвртак увече Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2014 Putujemo u sredu 26.03. za Temisvar i vracamo se 01.04.2014. Treba nam parking karta za Aerodromski parking, da li ima neko da je ponudi, proda, ustupi, ili je zainteresovan da podeli troskove iste pa da je preuzme po nasem povratku? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 u cetvrtak 27.3. vracam se iz temisvara kolima za beograd u popodnevnim satima, pa ako nekom treba prevoz neka se javi. moze i preko novog sada Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2014 Da li se mozda neko vraca za BGD iz Temisvara 5.maja oko 2 ujutru? Let iz BCN, slece u 1:40 po rumunskom vremenu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2014 I na ovoj temi da ponudimo podelu troškova za parkiranje na aerodromu u Temišvaru u periodu od 26/04 do 25/05. Dmilovano je uzeo dvomesečnu kartu, koju ću koristiti im ja a slobodna je u navedenom periodu. Što nas više bude koristilo svima će biti po malo jertinije Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2014 Pozdrav svima,ako neko ide za Rumuniju ovih dana i zeli da poveze jednog surfera neka mi se javi.Decko je Amerikanac iz Kalifornije, ja sam ga primio na par dana kod nas i jako je interesantan i pristojan.Druga stvar,nas dvoje bi smo trebali (ako osposobimo Reno4,a znacu u narednih par dana definitivno) kolima iz BG-a za Temisvar 05.07 i vracamo se 19.07.Idemo za Valensiju Wizzair-om tako da ako nekom odgovara moze sa nama do Temisvara ili nazad.Ako ne sredimo kola trazimo i mi prevoz Milan i Ivana Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 11, 2014 07.07. popodne Idemo kolima do Kikinde, pa taksijem do Temišvara...16.07. u jutarnjim časovima je povratak, samo obrnutim redosledom Imamo jedno slobodno mesto, pa ako nekom odgovara da uleti deo za troškove, neka se javi Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 19, 2014 Koliko je taj "taksi" Kikinda-Temisvar? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 19, 2014 (edited) 4.000 din traži po jednom pravcu.... nebitno da li je jedna ili četiri osobe u kolima. Zvao sam i "legalan" taksi u Kikindi i oni su tražili 6-7.000 din :-/ Edited June 19, 2014 by Stanislaw Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2014 posto nismo sredili kola,resili smo da idemo vozom sa Dunav stanice do Vrsca pa iz Vrsca isto vozom za Temisvar i nazad osim ako neko slucajno ne ide kolima tada pa hoce da podelimo troskove Jel putovao neko skoro tim vozovima,kolika su prosecna kasnjenja i jel moze da se da kontukteru neki dinar da ne placamo kartu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2014 Kasnjenja retko kad da ima a kad ima retko kad prelazi 5min, ali nemoj da brines ako bude nekog veceg rumun mora da ceka. Neverujem da mozes a i nije ti neka usteda ako uzmes balkan specijal on bi trebalo da traje mesec dana za 14e, a moras do Temisvara da platis sto ti dodje povratna 8e i jos BG-VS-BG bez 4-5e nece niko da ti uzme znaci dodjes na isto, ali posto imaju kamere ne uzimaju nasi pare nego ce se praviti ludi i naplatiti ti kartu pa ce te izidje jos skuplje. Sve u svemu uzmes kartu i ides mirno. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2014 Kul,hvala na brzom odgovoru Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2014 Karta je do Vrsca 320 din, da l je moguce da bi se neko ciganisao da podmiti konduktera... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 30, 2014 ranije sam dosta putovao vozom po Srbiji(uglavnom juzna pruga) i bilo je nekako normalno da se ne kupuje karta nego da se da lova kondukteru bez obzira na relaciju i cenu tako da ne mislim da je to ciganisanje,radije cu dati njemu nego drzavi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 30, 2014 A posle se zalimo kako nam se raspada sistem, kako je sve lose. Umesto da ga prijavis da ostavlja pare za sebe ti mu dajes...A on nikako ne prima malu platu za to sto radi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 30, 2014 ajde bre batali da spamujes,registrovao sam se da dobijem info o putu u Temisvar a ne da se raspravljam sa dokonim ljudima.Pozdrav! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2014 Ja letim iz Temisvara 19og avgusta oko 18h po lokalnom vremenu. Mislio sam da do Temisvara odem svojim kolima, pa ako ima nekog ko je zainteresovan za podelu troskova nek se javi. Krenuo bih iz Bga istog dana pre podne. Btw, ako nekog zanima ovakav vid prevoza, moze da baci pogled na blablacar.com. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2015 Postoji već tema:https://www.klubputnika.org/forum/topic/1701-kako-najlakse-iz-beograda-do-temisvara-i-tranzit/page-27pa da ne bismo duplirali, nju ću pinovati, a ovu zaključavam. Share this post Link to post Share on other sites