Posted March 19, 2010 Skuplji prevoz železnicom Petak, 19. Mart 2010. Prevoz železnicom u domaćem putničkom saobraćaju i prigradskoj železnici "Beovoz" od subote, 20. marta, biće skuplji u proseku za 16 odsto. "Železnice Srbije" poslednji put korigovale su cene svojih usluga u unutrašnjem saobraćaju pre dve godine. Povećanje cena nije linearno, već je primenjen novi način njihovog formiranja, koji omogućava da na dužim relacijama cena prevoza po kilometru bude niža. Tako sada, po novom cenovniku, za putovanje u drugom razredu putničkih vozova od Beograda do Novog Sada treba izdvojiti 288 dinara, a do Subotice 560 dinara. Karta do Niša koštaće 784, do Užica 616 dinara, a do Vranja 1040 dinara. Cene za rezervaciju sedišta, kao i dodatak za vozove višeg ranga ostali su nepromenjeni. Ovo poskupljenje, takođe, ne obuhvata prevoz u Inter Siti Srbija vozovima, u kojima železnica nudi visok kvalitet usluge po pristupačnim cenama sa obezbeđenim sedištem za svakog putnika. Nepromenjenim cenama u vozovima visokog komfora, srpske železnice žele da popularišu putnički saobraćaj i vrate poverenje putnika u kvalitet usluge. Od sutra, osim korekcije cena prevoza, promenjen je i način obračuna prodaje karata i u vozu. Ubuduće će karta kupljena u vozu biti 30 odsto skuplja od redovne cene, čime se putnici stimulišu da kupe karte na blagajni. Do sada je dodatak za kupljenu kartu u vozu iznosio 120 dinara, zbog čega se dešavalo da su putnici na kraćim relacijama morali da plate dodatak skuplji od same karte. Putnici sa karticama SRB PLUS i RAIL PLUS, kao i novinarskim legitimacijama, imaće pravo na popust od 30 odsto za kupovinu karata i u vozu, koji je do sada važio samo na blagajnama. U prigradskoj železnici „Beovoz“ od subote, 20. marta, uvodi se i druga zona prema Velikoj Plani, pa će i od Ripnja do Mladenovca važiti vozne karte iz sistema „Beovoza“. Pojedinačna karta u „Beovozu“ od sutra za jednu zonu koštaće 60 dinara ( do sada je koštala 45 dinara), za dve zone 100 (do sada 90 dinara), a za tri 200 dinara (do sada 140 dinara). Cena mesečnih pretplatnih karata za zaposlene povećana je na 1.500 dinara (do sada 1.200 dinara), dok će povlašćene kategorije putnika (đaci i penzioneri), pretplatne karte umesto dosadašnjih 600, plaćati 800 dinara. "Železnice Srbije" od 20. marta prvi put uvode i naplaćivanje kazne od 5.000 dinara putnicima koji izbegavaju da plate kartu u vozu. Ukoliko se uplata obavi u roku od 15 dana, iznos kazne smanjuje se na 2.000 dinara. U slučaju da putnik dugovanje ne izmiri u roku od 30 dana, naplata se obavlja sudskim putem, a iznos se uvećava za sudske troškove. E bas gu ga preterali, jedini vid prevoza koji je bio iole jeftiniji i omogucavao vecu mobilnost omladine, studenata, polako po cenama sustize autobuski saobracaj. Plate i penzije odavno nisu isle gore a oni kao uskladjuju sa troskovima inflacije! i na koncu bar da se podigao kvalitet usluga, pa da se time opravda poskupljenje, ali vozovi i dalje kasne i to podosta, i dalje su "mirisni", kondukteri neljubazni, cesto i u alkoholisanom stanju..tako da studenti, djaci i svi ostali putnici veselo nam bilo! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 19, 2010 Vise se ne isplati ni skoknuti do NSa, nema popusta ni na studentske kartice kao nekad... A sto kazes, barem da je bolja usluga, pa da covek razume poskupljenje. Nema veze, bitno da su se direktori zeleznice nafatirali para, a sad sto to obicna raja treba da placa, ko ih shisha! Bolje sad ici busom, sacekas lepo u Zemunu, uz studentski popust nije mnogo skuplje od voza. Starim putem, stize se za sat i po ili manje, opet brze nego vozom. A sto se vozova tice, ne znam da li da ovo poskupljenje otvoreno shvatimo da treba vise da podmicujemo konduktere, obzirom da je i dosad to bila sasvim normalna stvar. Divota! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 19, 2010 Eh da smo mi složni kao narod pa da im nekoliko dana niko ne uđe u voz... Inter city vozovi? Koga bre farbaju? Ljut sam! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 19, 2010 poskupljenje, takođe, ne obuhvata prevoz u Inter Siti Srbija vozovima, u kojima železnica nudi visok kvalitet usluge po pristupačnim cenama sa obezbeđenim sedištem (!!!) za svakog putnika. Nepromenjenim cenama u vozovima visokog komfora, srpske železnice žele da popularišu putnički saobraćaj i vrate poverenje putnika u kvalitet usluge. HAHAHAHAHHA!!! ZAHAHAHAHA!!! AHahhehehehahahrhasehfhasfhbohgoohhohohohoh!!! fali nam smajli koji se histericno smeje.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 19, 2010 Znaci za iste pare do Nisa vozom, kao do Budimpeste busom... Bezobrazno... Nepromenjenim cenama u vozovima visokog komfora, srpske železnice žele da popularišu putnički saobraćaj i vrate poverenje putnika u kvalitet usluge. Vidi li neko logiku u ovoj izjavi? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 19, 2010 Ja pamtim vremena (kada sam krenuo na studije) kada je od Su do Ns-a moglo vozom za 100 i kusur dinara..usluga od tada uopste nije isla nabolje..doduse mozda danas vise vagona stavljaju. Elem, ovo je direktni udar na dzep onih kategorija (studenti, djaci, penzioneri pa i radnici) koji nemaju previse novaca, na mobilnost pre svega omladine.., a onaj ko se do sada vozio tim inter city vozom vozice i od sada (mogu da potvrdim da je to mali broj ljudi, jer ti vozovi uglavnom zvrlje prazni sa svega par putnika dnevno..a pritom oni su uveli obavezno placanje rezervacije - hehehe za voz u kom ima slobodnih mesta na pretek - izvrnuta logika ili pak teznja foteljasa u zeleznicama da sebi poboljsaju ionako odlican standard) Nepromenjenim cenama u vozovima visokog komfora, srpske železnice žele da popularišu putnički saobraćaj i vrate poverenje putnika u kvalitet usluge. Logike nema, da su hteli da je unaprede popravili bi pre svega uslugu, i pritom ne bi dizali cene karata samo putnickih vozova! Posebna prica je umanjenje popusta za studnete pa plus jos ovo poskupljenje, to mu izadje kao da su nam dva puta podigli cenu karata!! Po vremenu voznje ne mogu da konkurisu busevima, ono sto im preostaje jeste cena, ali oni tu za sada jedinu prednost zele da umanje.. Ja sam dugogodisnji putnik vozom, i cak i u onim vremenima deficita vagona, ogromnog kasnjenja nikad se nisam odricao voza, cena i udobnost su mi bili odlucujuci faktori da se opredelim uvek za voz, medjutim sada cu se dobrano zamisliti oko putovanja vozom.. Sto rece Dragance bus uvek brze stigne (i ono sto je vazno krece na vreme) a s obzirom da su cene karata maltene u istom rangu..sve manje imam dilema oko izbora prevoznog sredstva u buducnosti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 19, 2010 ...biće skuplji u proseku za 16 odsto... Ono shto sam ja proverio je skuplje 33,3 posto... Povećanje cena nije linearno, već je primenjen novi način njihovog formiranja, koji omogućava da na dužim relacijama cena prevoza po kilometru bude niža. Shto znachi da je na kracim relacijama mnogo visha... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 20, 2010 Ono shto sam ja proverio je skuplje 33,3 posto... Kako ih samo nije sramota da serviraju takve lazi!? 16 odsto poskupljenje, kao da narod ne zna da izracuna koliko je zaista karta poskupela! Ovakvo ponasanje ljudi iz ZS zasluzuje jedan veliki bunt, ustanak, revolt.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 20, 2010 Увек сам се срачунавао и вазда се више исплатило ићи колима или аутобусом него возом. Поготову због уштеде у времену. Пре ћу да платим 200 дин више аутобуску карту и да стигнем 3 сата раније, него да се клацкам цео дан за 200км. До Ниша сам путовао 7 сати, до Пријепоља 9 сати. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 20, 2010 До Ниша сам путовао 7 сати, до Пријепоља 9 сати. Hehe, ja sam nekoliko puta putovao preko 8 sati iz Niša. Najduže je bilo 12 sati, pre nekoliko godina kada smo stajali u nekoj vukoj..ini kod Umčara ako se ne verama, više od 4 sata! A Pre neku godinu sam od Beograda do Niša putovao 9 sati. Stajali smo jako dugo u Stalaću i na ulazu u Niš. I naravno da su mi pobegli i voz i autobus za Knjaževac. I naravno da za to niko nije odgovoran Mada pamtim i gore, 93. sam putovao 18 sati od Knjaževca do Beograda preko Bora... a karta je kad smo stigli koštala kao jedno pivo u prodavnici Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 20, 2010 Sad sam čuo na railserbia.net forumu da se pored ovog poskupljenja uvodi Srbija Flexipass. Dakle kao Balkan Flexipass koji važi samo za Srbiju. Rok važenja karte je mesec dana, od kojih je moguće izabrati najviše 10 dana za put. Cena =1500din za mlađe od 26 godina. Nije loše... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2010 Izvinjavam se za off, ali malo da vas utesim, da ne bude da je nasa zeleznica najgora... http://www.mondo.rs/s164255/Info/Svet/Indijska_zeleznica_ne_zna_geografiju.html Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2010 Sad sam čuo na railserbia.net forumu da se pored ovog poskupljenja uvodi Srbija Flexipass. Dakle kao Balkan Flexipass koji važi samo za Srbiju. Rok važenja karte je mesec dana, od kojih je moguće izabrati najviše 10 dana za put. Cena =1500din za mlađe od 26 godina. Nije loše... I do sada je postojala karta za mlade. Kostala je 2000 dinara i vazila je mesec dana za neogranicen broj voznji na svim vozovima koji saobracaju na teritoriji Srbije. Tako da ne vidim sta je sad tu posebno sa tim Flexipassom. Prvo su mi smanjili popust sa 50% na 30%, a sad jos i poskupeli. Ogorcen sam i mislim da necu skoro da im oprostim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2010 Treba bas biti teski mazohista pa naterati sebe da putujes 10 dana srpskom zeleznicom, a i jos da platis to "zadovoljstvo" 1500 din! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2010 Nisam znao za tu pretplatnu kartu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2010 Mozda bih i dala tih 288 din do Novog Sada, kada bih znala da se necu gurati u dva smrdljiva vagona sa toliko ljudi koliko je dovoljno da bi se napunilo barem 4 vagona.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2010 Sad sam čuo na railserbia.net forumu da se pored ovog poskupljenja uvodi Srbija Flexipass. Dakle kao Balkan Flexipass koji važi samo za Srbiju. Rok važenja karte je mesec dana, od kojih je moguće izabrati najviše 10 dana za put. Cena =1500din za mlađe od 26 godina. Nije loše... Da li je neko koristio ovu kartu? Ja planiram sutra da je pazrim i ispalnirao sam kako da iskoristim tih 10 dana u maju. Zvao sam zeleznicku stanicu da pitam da li mi ujutru ide voz i uz put pitao za kartu, kad mi cika na telefonu rece da vazi za 5 dana u mesecu!!! Ej, bre, pa ja im jos nisam usao u voz ove godine, a kako mi se cini necu i dalje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2010 @Bane Pet voznji u mesec dana po Srbiji za 1500 dinara, pa u cemu je problem? Ponuda je odlicna! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2010 Provereno. Za 1500 dinara se dobija karta za 10 voznji. E, to je sad nova dilema. Na karti pise 10 voznji, a ne 10 dana! Bog blagoslovio konduktere koji samo svrljnu takvu kartu negde u uglu, da je ne pokvare Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2010 Zanimljiv tekstić... http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=05&dd=02&nav_category=12&nav_id=428371 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2010 Provereno. Za 1500 dinara se dobija karta za 10 voznji. E, to je sad nova dilema. Na karti pise 10 voznji, a ne 10 dana! Bog blagoslovio konduktere koji samo svrljnu takvu kartu negde u uglu, da je ne pokvare upravo tako! mada, voznja vozom ne bi bila to sto jeste da nema dogovaranja sa majstorom oko cene, uh kako volim taj deo. sad pre neki dan od SU do NS dvojica za 230din uz tuznu pricu i suzu u oku Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2010 Nemoj da mislis da "majstora" brinu toliko vase suze , koliko ga brine sopstveni dzep, kada vam na taj nacin izlazi u susret! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2010 e ovaj je bio neka dusa od coveka, napiso nam kartu za tolko kolko smo imali, znaci nekih par stanica od SU i reko 'posle ste ilegalni, ja vas necu dirati a ako meni dodje kontrola recite da ste sad usli' znaci pomaze .gif' alt='::'> mada, u poslednje vreme idu po trojica i mnogo su nervozni. ubise nam duh i predusretljivost silni propisi.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2010 jedno pitanje, da li neko zna jel ova kartica RAIL PLUS vazi samo za kupovinu medjunarodnih karata u nasoj drzavi ili i preko grane? npr da li je moguce dobiti taj popust od 25% ako kupim kartu u berlinu za hamburg Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites