Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

vodopad-thumb.jpgVeče. Sedimo na tepihu nas četvorica. Ponovo. Vreme se obnavlja kao u nekom dosadnom ponavljajućem snu. Čarls nam priča o ambicioznim planovima svoje buduće supruge, o njenim željama da studira u Americi, gde joj živi tetka. Priča nam kako ona očekuje od njega da prestane da pije. „Svestan sam da je pogrešno što pijem“, kaže, „ali...“

Autori: Uroš Krčadinac, Lazar Pašćanović, Marko Đedović

Pročitajte ceo tekst

Ахах, све је супер, ал' што сте се умили!? Сада сте увредили локалце и нас, који смо вас сматрали за амбасадоре Србије у Африци. ;D

Zanimljiv razgovo, ta devojka stvarno veruje da su joj molitve vratile tehniku :)

Ceo razgovor me neodoljivo podseca na pricu iz 1:05, ovog klipa:

Mislim nije bas religija, ali ispada da neki ljudi u Africi stvarno veruju u sliocne besmislice.Neverovatno :)

Lazare zasto imam osecaj da ti se podsvesno spavalo i zevalo, valjda od straha da ce te Florens mozda stvarno preobratiti  :)

Marko znala sam da ce ti nedostajati veliki supermarketi  :D lepa paradigma  ;)

Urose, ovi crvici pored imena su  :spot:

a, vodopadi su prelepi!

bravo!

nego, primetila sam kako Lazar i Marko koriste itd. i kako to pomalo ostavlja utisak neke ravnodusnosti i dosade ;)

kako je luda i strasna Carlsova prica!

Uroše, zašto si nacrtao Lazara i Marka kao crviće kojima preti viljuška...? ;)

Smoren vam je ovaj tekst. Dobar je, ali se iz njega vidi vaša smorenost. :) Samim tim, ne predstavlja toliko uživanje za čitanje kao neki raniji tekstovi.

Dajte da vidimo šta se dešavalo poslednjih dana....! :D

Siroti Carls i Florens su smorili pricu! A vi, mozda ste se smorili jer sada pisete iz Srbije a ne sa lica mesta, mada i trajanje putovanja i 300 cuda na tom putu su verovatno dali svoj doprinos :( Hajde izdrzite jos malo, ne stedite reci! Cak sam i matorce uspela da navucem da citaju vas blog, a hvalila bih i strancima samo sto su 2 clanka na engleskom jos uvek nedovoljna da im to podmetnem.

nadam se da necemo morati jos dugo cekati na vase sjajne price.. narod se navukao :-)