Posted April 2, 201015 yr Veče. Sedimo na tepihu nas četvorica. Ponovo. Vreme se obnavlja kao u nekom dosadnom ponavljajućem snu. Čarls nam priča o ambicioznim planovima svoje buduće supruge, o njenim željama da studira u Americi, gde joj živi tetka. Priča nam kako ona očekuje od njega da prestane da pije. „Svestan sam da je pogrešno što pijem“, kaže, „ali...“Autori: Uroš Krčadinac, Lazar Pašćanović, Marko Đedović Pročitajte ceo tekst
April 4, 201015 yr Ахах, све је супер, ал' што сте се умили!? Сада сте увредили локалце и нас, који смо вас сматрали за амбасадоре Србије у Африци.
April 4, 201015 yr Zanimljiv razgovo, ta devojka stvarno veruje da su joj molitve vratile tehniku Ceo razgovor me neodoljivo podseca na pricu iz 1:05, ovog klipa: Mislim nije bas religija, ali ispada da neki ljudi u Africi stvarno veruju u sliocne besmislice.Neverovatno
April 4, 201015 yr Lazare zasto imam osecaj da ti se podsvesno spavalo i zevalo, valjda od straha da ce te Florens mozda stvarno preobratiti Marko znala sam da ce ti nedostajati veliki supermarketi lepa paradigma Urose, ovi crvici pored imena su a, vodopadi su prelepi!
April 5, 201015 yr bravo! nego, primetila sam kako Lazar i Marko koriste itd. i kako to pomalo ostavlja utisak neke ravnodusnosti i dosade kako je luda i strasna Carlsova prica!
April 5, 201015 yr Uroše, zašto si nacrtao Lazara i Marka kao crviće kojima preti viljuška...? Smoren vam je ovaj tekst. Dobar je, ali se iz njega vidi vaša smorenost. Samim tim, ne predstavlja toliko uživanje za čitanje kao neki raniji tekstovi. Dajte da vidimo šta se dešavalo poslednjih dana....!
April 6, 201015 yr Siroti Carls i Florens su smorili pricu! A vi, mozda ste se smorili jer sada pisete iz Srbije a ne sa lica mesta, mada i trajanje putovanja i 300 cuda na tom putu su verovatno dali svoj doprinos Hajde izdrzite jos malo, ne stedite reci! Cak sam i matorce uspela da navucem da citaju vas blog, a hvalila bih i strancima samo sto su 2 clanka na engleskom jos uvek nedovoljna da im to podmetnem.
April 14, 201015 yr nadam se da necemo morati jos dugo cekati na vase sjajne price.. narod se navukao
April 14, 201015 yr Biće ubrzo, napravili smo malu pauzu da bismo objavili i tuđe tekstove na sajtu, neki su dugo čekali