Posted February 16, 2016 U pravu je stevancelinac, izvinjavam se. U ovom slucaju ne bih rizikovao, dovoljno je manje kasnjenje da ti poremeti sve, cak i da ides samo sa rucnim prtljagom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2016 2 hours ago, Sokoll said: Mogao bih da prodjem samo sa rucnim i ustedim vreme , ali opet sta da radim ako Aegean Airlines bude kasnio iz Bgd .. Pa vidi, varijanta B je da se dovučeš do Pireja i uhvatiš trajekt. Mislim da je ovde dobar pregled, čini mi se da je karta u julu Blue Starom €38.50 (nisam se previše upuštao): http://santorinidave.com/athens-to-santorini#ferry-schedule Ne znam šta bih ti savetovao. Ako je sve u redu, s ručnim prtljagom stižeš komotno. Ako Aegean kasni, verovatno ti ne gine varijanta B. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2016 21 hours ago, klanfa said: +1. Gubis mnogo vremena da bi dosla do ustede od par eura (ako i toliko) - treba negdje drugo doci, jesti nesto usput, i izgubiti vrijeme cimanjem. ljudi meni treba sto jeftinije. hrana i ostalo to mi je sve sredjeno i nije frka, znaci samo prevoz mi je problem da se uklopi u 70-80, i nije mi tesko da se cimam navikla sam jos od kad sam pocela sa stopiranjem x) no sad nemam vremena za stop-sistem pa moram ovako.. ako znate da preporucite bilo sta jos sto sam mozda propustila od ponuda recite samo?! (Baden-Baden, Skoplje opcije sam vec pogledala) za Milano sam nasla iz Temisvara povratna 50$, medjutim koliko je pouzdano iz Temisvara? da li kasne letovi odatle? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2016 Do Temisvara vozom 14 evra+45evra do Milana+Milano-Pariz 30 evra, a transferi aerodrom-grad, troskovi tokom avanture... Jednostavno nema sanse da nadjes bolje nego iz Bgda direktno do Pariza, razlika do 10 evra sto nemoguce da moze da ti bude problem. A moze i skuplje da te ispadne svo to cimanje od direktne karte. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2016 4 hours ago, mveruovic said: Do Temisvara vozom 14 evra+45evra do Milana+Milano-Pariz 30 evra, a transferi aerodrom-grad, troskovi tokom avanture... Jednostavno nema sanse da nadjes bolje nego iz Bgda direktno do Pariza, razlika do 10 evra sto nemoguce da moze da ti bude problem. A moze i skuplje da te ispadne svo to cimanje od direktne karte. Upravo tako. U mom postu iznad "hrana" se odnosilo na hranu za vrijeme ovog silnog cimanja - to te ceka imala hranu u Parizu ili ne. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2016 ERROR FARE: MILAN, ITALY TO RIO DE JANEIRO, BRAZIL FOR ONLY €200 RETUR Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2016 @SamuraiSx, razumem da ti tih 20-30 evra razlike znaci, ali, tesko da ti je ista isplativije od onog sto ti se vec nudi. Imas povoljno Wizz iz Temisvara, ali, dok uracunas put do tamo, izadje te na isto, tako da, bolje ti je da ides iz BGa(pod pretpostavkom da si u BGu ili okolini, a ne negde jako blizu Temisvara). 100 evra za povratnu kartu je dobra cena. Imaj u vidu da je tog vikenda Katolicki Uskrs i da su cene mozda skuplje nego inace i kako vreme odmice, sigurno nece biti jeftinije, tako da, kupuj sto pre. I nadam se da si uracunala troskove transfera od aerodroma Beauvais do samog Pariza, sto bas i nije blizu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2016 Direktno do JFK za 400 EUR, akcija traje do 24.02. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2016 58 minutes ago, Old School said: Direktno do JFK za 400 EUR, akcija traje do 24.02. Ili 680 evra u spicu sezone: www.airserbia.com/sr-RS/specijalne-ponude-letovi-do-njujorka Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2016 To je skroz ok. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2016 Ovo su cene na promociji, posle idu na 600-700. Al slazem se da je ovo super cena 400 evra i ovo je jedina promocija air serbia-e od pocetka. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2016 Varsava-Bangkok za 80€http://www.secretflying.com/2016/02/warsaw-poland-to-bangkok-thailand-for-a-crazy-cheap-e80-one-way/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 26, 2016 Bogota iz BG-a 550eur, iz Budapesta 360eur. Turkish airlines, od marta do oktobra (bez avgusta). Kayak.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2016 2 hours ago, Martina321 said: Da li imate kakvih iskustava sa rezerviranjem karata preko eDreams-a? Ja licno nemam, mada sam vidjao po internetu i OK komentare i ne bas tako dobre. Ako ti izbacuje nizu cijenu za letove, idi do zadnjeg koraka (kad ti trazi podatke o kartici), tad obicno dodaju neku naknadu i ispadne veca cijena nego preko drugih online agencija i/ili aviokompanije direktno. Za jednostavne kombinacije letova same aviokompanije su obicno najjeftinije ili razlika vrlo mala, do 10€ (bar iz mog iskustva). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2016 Moja majka je bukirala neke letove i nikad nije dobila potvrdu, e-ticket i ostalo... krenula da gugla malo pa se uspanicila totalno zbog gomile negativnih komentara i kontaktirala ih na FB da vrate pare i otkazu sve sto su i uradili nakon par dana. Navodno jedino na FB odgovaraju a telefon, mail i ostala standardna sredstva komunikacije su cisto gubljenje vremena. Sto se njenog slucaja tice ispostavilo se da konekcija prikazana na njihovom sajtu uopste ne postoji pa zato nije ni bilo bukinga, e-karte... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2016 Ja sam imala samo jedno iskustvo, karta od porta preko pariza za london i sve je bilo ok. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 29, 2016 Iz SAD-a za Evropu za smijesne pare, preko TAP-a. Radi za skoro sve destinacije koliko ja vidim. Kome treba, samo nek se igra datumima http://www.secretflying.com/2016/02/error-fare-new-york-to-many-european-cities-from-only-252-return/ Moze se naci i za gradove i datume koji nisu na listi I nazalost izgleda da radi samo u tom smjeru, tj ne mogu se kupiti letovi iz Evrope po ovim cijenama. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2016 (edited) Volotea letovi za 5€! Dosta destinacija, ok datumi (uglavnom van sezone). Spisak destinacija sa cijenama od 5€ se moze naci na sljedecem linku: http://www.volotea.com/en/flight-offers/ Kvaka je u tome sto za kupovinu karata od 5€ treba kupiti godisnje clanstvo za Supervolotea, koje kosta 50€. Sa clanstvom se mogu kupiti karte za bilo koga ko putuje na istoj rezervaciji. Ja sam svoje clanstvo kupio kada su imali karte za po euro (i idem u Francusku ), tako da izgleda da imaju akcije sa povoljnim kartama relativno cesto. Molio bih sve koji se jos nisu registrovali na volotea.com da koriste sljedeci link za registraciju To je moj referral link; ako se preko njega prijavite, dobijate i vi i ja po 10€ za kupovinu letova. Tih 10€ vrijede godinu dana, i mogu se koristiti za sve kupovine iznad 10€. Ako neko od administratora smatra da je moj referral link reklama, rado cu ga ukloniti, mada mislim da je ok jer samo mogu obe strane profitirati EDIT: Koliko sam primjetio prosli put (a i sad cini mi se), Volotea zna staviti kartu u jednom smjeru da bude 1/5€, a da let nazad bude znacajno skuplji. Ovo sam zaobisao tako sto sam kupio kartu za povratak iz drugog mjesta, i opet platio 1€. Na kraju imam itinerary Split-Bordeaux Bordeaux-Strasbourg Strasbourg-Toulouse Toulouse-Split za 4€ po osobi Edited March 1, 2016 by klanfa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2016 Dodatak na post iznad: Ova akcija se moze vidjeti samo ako imate placenu "Supervoloteu"; ako nekoga zanimaju neke odredjene karte/destinacije, neka mi samo posalje poruku Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2016 @Martina321 ja sam kupovao karte za Palermo pre par godina, sve ok sem sto su na kraju dodali neki fee koji nisam ocekivao... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 9, 2016 Moze neko da mi pomogne kako do Dom. Republike tacnije Punta Cana sto jeftinije pocetkom juna? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 9, 2016 1 hour ago, straxx said: Moze neko da mi pomogne kako do Dom. Republike tacnije Punta Cana sto jeftinije pocetkom juna? http://www.secretflying.com/2016/03/brussels-belgium-to-jamaica-or-the-dominican-republic-for-only-e329-return/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 10, 2016 Zanimljive akcije FlyDubai-a Goa 246€ http://jeftinaputovanja.org/goa-india-za-246e-iz-beograda/ Dubai + Zanzibar 365€ http://jeftinaputovanja.org/dubai-i-zanzibar-za-neverovatnih-365e/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 11, 2016 sad sam kupio kartu flydubai bg-goa-bg. je l neko leteo s flydubai? kod njih u avionu nema hrane? oni su low cost kao ryan air ili wizz? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2016 FlyDubai je kao visa klasa "low cost", ali ima hrane i super je, i ukljucen je prtljag (makar veliki rucni 22'') tako da je odlican, zadovoljan sam bio sa njima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites