Jeftine avio karte

4,728 posts in this topic

Hvala vam svima!

Znam za ovo iz Temišvara, to sam prvo i gledala. Ali, imaju letove samo ponedeljkom i petkom i nikako nisam mogla da se uklopim sa datumima (zbog posla).

By the way, kako idete u Sofiju kada letite odande?:unsure:

Gledala sam i do Milana. Milanče, koja ti je ideja od Malpense do R.E? Voz? AirSerbia ima bezobrazno skupe karte do Milana, 190e povratna, a direktan let. Za te pare sam išla Beograd-Rim-Bolonja, povratna.

Ne znam za Megabus i Flixbus, klanfa kako to funkcioniše?

Hvala vam, sjajni ste! :wink:

Daniela

Do Sofije imaš direktan voz iz BG, a i bus iz Niša. A imamo i temu o tome:

...a pogledaj i Wizz iz Bergama. Saobraća do Temišvara svaki dan. A iz Bergama do Ređa vozi Flixbus povoljno. Nisam gledao kao se uklapaju vremena.

Edited by Duya
+Bergamo

Evo za Flixbus:
Milan-Bologna: Link
Mijenjas datume i mjesta po potrebi. Stranica je flixbus.com

Megabus je jos jeftiniji, opet sam za primjer uzeo relaciju Milan - Bologna Megabus
Cijene vec od 2 funte/eura, zavisi preko koje stranice kupujes. stranica je megabus.com

Sjajno! Hvala vam na korisnim informacijama, naročito ovo za buseve, nisam ni znala za ove dve kompanije. Ako i ne može da se iskombinuje uvek baš uz let, korisno je za putovanje unutar EU. Cene su neverovatne.

I ovo podsećanje za Bergamo mi je baš korisno, totalno sam zaboravila za tu mogućnost. Iz Temišvara ima let 5 x nedeljno!

Da, gledajući sad razne mogućnosti, naleteh na ovu stranicu https://www.captaintrain.com/en

Ne znam da li je neko koristio, ako jeste baš me zanimaju iskustva, deluje mi ok.

Pozdrav,

Daniela

Evo jedna lepa konstrukcija :P

14.05.2016 - a moze i ranije aeroflotom za 50eur vise.

CVF31Wf.png

16.05.2016. 

za4pOch.png

20.05.2016.

04wovvm.png

25.05.2016.

idOZsHa.png

30.05.2016.

Cak2aES.png

Dubai - Istanbul 02.06.2016., Istanbul - Beograd 06.06

dosMB42.png

Total 565eur, nije lose obici SEA i ostati po par dana u svakoj zemlji, za te parice :)

Edited by traveleasy

MANY EUROPEAN CITIES TO BANGKOK, THAILAND FROM ONLY €105 ONE-WAY

Amazingly cheap one-way flights from many European cities to Bangkok, Thailand from only €105.

AIRLINE:
Norwegian

Jel moze neko da mi pomogne? Hitno mi je potrebna povratna karta iz Beograda do Praga od 13.04 - 15.04. 

Hvala.

Da li može malo pomoć oko traženja leta za Novi Zeland, Auckland, karta u jednom pravcu kraj aprila ili početak maja, iz Beograda ili nekog drugog evropskog grada

9 hours ago, curlygirl said:

Da li može malo pomoć oko traženja leta za Novi Zeland, Auckland, karta u jednom pravcu kraj aprila ili početak maja, iz Beograda ili nekog drugog evropskog grada

14:00FCO

30h

1 stop CAN

06:00 (+2)AKL

587 €

Select

Travelgenio

Details

Jel postoji neka povoljna opcija za Madagaskar u oktobru?

Najjevtinije sto sam nasao je 550e ali iz Bukuresta :-(

Edited by deki011

Ufff to bi bilo extra ja nisam nalazio Meridianu ispod 750e (povratna karta naravno)

Edited by deki011

6 hours ago, ThirstyTraveler said:

**EXPIRED** :sad:

Etihad ima ok promociju, up to* 40%.

Recimo BEG - BKK je oko 405e preko Budgetair.com (ne znam kakvi su, jel kupovao neko preko njih?) ili 444e direktno kod Etihada itd...

Zdravo, nova sam ovde, ako moze mala pomoc od iskusnijih putnika, da li sam zakasnila za neki dobar deal za Punta Kanu ili Kubu recimo ? Htela bih da iznenadim muza putovanjem na neko egzoticno mestasce za sto manje para ako je moguce :smile: pozdrav svima i hvala unapred na odgovorima ! 

P.S Primera radi, videla sam da Etihad ima 40% promociju, Maldivi su oko 500 eur RT, ali verujem da su hoteli preskupi...gde uopste da vidim na Etihad sajtu vezano za ove promocije, kada bi bila najjeftinija karta, jer sam fleksibilna sa datumima generalno...nadam se da ne trazim puno informacija klanj::

Inace, prilicno se dobro snalazim sa pronalazenjem letova generalno, ali u moru sajtova bilo low budget ili ovih velikih kompanija, malo se pogubim, nisam dobar logisticar da sve to povezem  (prilicno haoticno)...dakle, nisam vezana za datume, da li bih mogla da negde ukucam par destinacija i da mi tamo neki sistem izbaci najpovoljnije letove i sugerise polazni najjeftiniji aerodrom i najjeftinije datume? Npr. ako zelim u Dominikanu, da mi sistem nadje najjeftiniju ili najprakticniju rutu, i da mi se predloze datumi i polazni aero ? Uh nadam se da nisam konfuzna :)))))

Jer pretpostavljam ako ukucam BEG kao polazni aero, sve karte su u startu skuplje, kako da znam sa kog aero mi je najpovoljnija karta...

Edited by anica01

1 hour ago, anica01 said:

Zdravo, nova sam ovde, ako moze mala pomoc od iskusnijih putnika, da li sam zakasnila za neki dobar deal za Punta Kanu ili Kubu recimo ? Htela bih da iznenadim muza putovanjem na neko egzoticno mestasce za sto manje para ako je moguce :smile: pozdrav svima i hvala unapred na odgovorima ! 

nija karta...

Za Dominikansku republiku gledaj jetairfly iz Brisela, zna da bude prilicno povoljno! Takodje pogledaj temu o Dominikanskoj tu se pricalo o povoljnim varijantama iz Nemacke... Ako zaista i dodjete ovde (trenutno zivim u DR zato pisem ovde :wink: ) mogu da preporucim vrlo lep agriturizmo za koji dan malo drugaciji, sa sve pripremom kafe i cokolade :wink:

Evo, sad gledam, ima za 99 eura ako cete da putujete u ponedeljak :wink:

https://www.jetairfly.com/en/last-minute/all-airports/punta-cana

Edited by pcelicaivanica

Ne znam koliko su egzoticne destinacije, ali ovdje ima dosta last-minute ponuda iz Austrije i Njemacke. Inace za last-minute bih rekao da bi se nesto dobro moglo naci preko turistickih agencija, pogotovo za egzotiku? Generalno bih gledao polaske van Balkana, mozda Budimpesta, Italija, Austrija.

Edit: Imaju I egzoticne destinacije. Primjer za Dominikansku Republiku: 650€ all inclusive iz Minhena

PS. Nisam nikad koristio stranicu, i dosao sam do nje preko jednog bloga iz Njemacke koji je pisao o slicnoj ponudi.

Edited by klanfa

20 minutes ago, Sokoll said:

Ne kapiram nemacki , ovo 4 dana aranzmani za Dominikanu ? :blink:

4 dana ili vise, po osobi. Za vise detalja bi dobro dosao neko ko zna njemacki :biggrin: