Posted August 8, 2012 Pozdrav svima....bili malo u turizmu (bez elektronskih naprava) pa da proverim jel neko naleteo na nesto dzabalesku za bilo gde u,npr. septembru ....da ubijemo poslednju nedelju odmora... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2012 Pozdrav svima....bili malo u turizmu (bez elektronskih naprava) pa da proverim jel neko naleteo na nesto dzabalesku za bilo gde u,npr. septembru ....da ubijemo poslednju nedelju odmora... ja naletela na jeftine terenerife (60 povratna)... ali iz porta... pa, ako cete do porta, produzite. uopste nisam planirala na kanarska, al kad je tako, moracu. skuplje mi da odem do algarvea nego do kanara. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2012 zna li neko da li postoji ovakav ili slican sajt ali da nije samo za SAD http://www.airfarewatchdog.com/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2012 Ja znam jedan, ali se odnosi na letove iz/ka Brazila/u, ako ti to ista znaci. Portugalski ti nece biti problem Ma da, ovde samo stizu obavestenja o povoljnim cenama, nemaju opciju da pretrazujes letove, osim one koje ti oni preporuce kao povoljne. www.melhoresdestinos.com.br Imaju i stranicu na FBu, lajkujes i sve ti lepo stize. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2012 Pozdrav svima....bili malo u turizmu (bez elektronskih naprava) pa da proverim jel neko naleteo na nesto dzabalesku za bilo gde u,npr. septembru ....da ubijemo poslednju nedelju odmora... Ryan iz Budimpeste. Brisel, Milano i Geteburg se mogu naci za 1e (povratne). Ne znam sta vam je interesantno, ali ima jos destinacija, ove su najpovoljnije Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2012 Туркиш има промоцију на релацији Истанбул - Сао Паоло 399 евра Travel Period: 01.03.2013 - 30.04.2013 Purchasing Period:03.08.2012 - 12.08.2012 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2012 Au, pa to je bas jeftino! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2012 Ali, ne nadjoh nista po toj ceni. Bice da su to cene bez taksi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2012 Recimo: Flight Number TK0015 Airline/Aircraft / Boeing 777-300ER Departure Airport Ataturk Arrival Airport Guarulhos Departure Time 09:15 / 05.03.2013 / Tuesday Arrival Time 18:00 / 05.03.2013 / Tuesday Cabin/Fare/Class ECONOMY RESTRICTED / G Flight Number TK0016 Airline/Aircraft / Boeing 777-300ER Departure Airport Guarulhos Arrival Airport Ataturk Departure Time 04:15 / 20.03.2013 / Wednesday Arrival Time 21:35 / 20.03.2013 / Wednesday Cabin/Fare/Class ECONOMY RESTRICTED / G Total Amount ( all inclusive ) 870.56 TRY A na "Special Offers" ima i drugih promotivnih letova, na primer: BKK, Delhi, Mumbai po 449e, Chicago, LA, Houston, NY, Toronto, Washington dc po 399e, Ho Chi Minh 454e, Sharm 99e, Male 594e (nova linija), mnogi gradovi po Turskoj od 44 TL u jednom pravcu itd... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2012 Ako može mala pomoć iskusnih članova. Planiramo put na Kanarska ostrva (Tenerifi ili Gran Canaria) posle božića. Dvoje odrasli i dete 4 god. E posto nikada na ovaj način niko od nas nije putovao, ne znam ni kako da započnem sa pretragom letova. Nama je zbog deteta sve preko odlaska do nekog aerodroma u okruženju i dva presedanja avionom možda ipak malo previse. Da li neko zna koje su to rute koje da gledam i na koju bi okvirnu cifru mogli da racunamo nevezano za prtljag, to sam jedino uspela shvatim. I kako to uopste funcionise, da li prvo da trazimo povoljnije letove pa onda smestaj? Svaki savet je više nego dobro došao. Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2012 https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=2014.0 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2012 Pogledajte ovde http://www.flylowcostairlines.org/low-cost-airlines/search-flights.html?f[from]=Belgrade+%28BEG%29&f[to]=Tenerife ima puno opcija. Vidite koja vam cena odgovara, a i vremena poletanja i sletanja treba da se uklope. Imajte samo još na umu da u to vreme Wizzair neće imati let Beograd - Rim (Fiumicino) , pa na tu varijantu zaboravite. P.S. Kopirajte ovaj link koji sam navela pa ga "pestujte" u pretraživač, ne znam zašto neće direktno da vas pošalje na tu stranu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2012 da li ste znali za ovo? http://drungli.com/ nije lose Sada su na svojoj FB strani objavili da ima letova za 1evro iz Budimpešte... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2012 Hvala na pomoci, takav sajt mi je bas i bio potreban. Ja kazem odakle dokle hocu da stignem i on mi daje kombinacije. Sta da radim kad sam zivela u mraku sto se avio saobracaja tice pa tek sad ucim polako. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2012 @belacevic, hvala za info o promociji Turkisha za SP! @nepoznata, hvala sto si me "opasuljila", ne znam kako sam uspeo da previdim te povoljne cene, verovatno nisam bio dovoljno uporan. Uglavnom, karte su kupljene, po promo ceni, pred sam istek promocije Da napomenem da Turkish nije hteo da mi prihvati karticu, koja istice u februaru, jer su putovanja nakon isteka kartice A pritom je debitna kartica, gde bi mi pare skinuli odmah. Otisao na sajt expedia.com, probao tamo, u poslednjem koraku, kaze, cena se promenila, duplo skuplja! Probam isti sajt, samo nemacku verziju, expedia.de, i tamo kupim te iste karte, istom karticom i to za 395 evra Ne razumem logiku, ali, eto, ako nekog zadesi slican problem da zna da se snadje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2012 Evo opet ja dosla po pomoc a vezano za Kanarska ostrva, da preciziram Gran Canaria. Gledala sam kod Ryanair-a i za januar 2013 nas troje bi povratne karte iz Milana i nazad opet do Milana izasle oko 500e plus troskovi placanja, prtljaga... E sad posto se na forumu pominju i neke nize cifre mene zanima da li je ovo ok cena ili ipak to moze i za manje. Posto mi komp trenutno ne radi i trazim preko mobilnog pa i samo trazenje traje ko put u jednom pravcu vasa pomoc bi mi bas znacila. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 15, 2012 Moze i za manje, kad karte budu bile na akciji. Ako budu bile bas te koje tebi trebaju. Kao sto mozes da vidis na naslovnoj strani Ryanaira, sad su na akciji neke karte u septembru, oktobru i novembru. Kad budu bile akcije za januar, negde, recimo, u novembru, onda potrazi neke na akciji, ako si fleksibilna s datumima, pa cim vidis povoljne cene, kupuj! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2012 Hvala na inf. Pocinjem polako da povezujem kako to zapravo funcionise. Npr za septembar povratne karte za troje do Gran Canarie nekih 240e. Tako da cekamo novembar i jurimo povoljnije letove za januar. Nego da pitam ja jos jednom cisto da proverim da li sam lepo razumela. Ako placam nekom prepaid kreditnom karticom onda nema onih 6e osim za letove iz VB, Italije, Spanije? I jos me zanima ako platim putem bank transfera da li onda ide tih 6e po letu i osobi ili provizija na ukupan iznos, a i planiramo u oktobru Budimpesta, Barselona, Milano, Budimpesta a nas troje pa puta ti silni letovi pa puta 6e dodje to na jednu lepu sumu novca pa bi ipak da vidim koja mi je najpovoljnija varijanta. Ne znam zasto ali da je karta skuplja za tih 6e nikakav problem mi ne bi bio ali ovako mi nesto tesko to pada. E da, svi ovi letovi su preko Ryanair-a. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2012 kako mislis bank transfer za ryanair? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2012 Samo Wizzair nudi opciju placanja putem bank transfera, Ryanair ne. I kod placanja bank transferom kod Wizza se takodje placa neka provizija, ali, manja nego kad bi placala karticom. Za Ryanair su ljudi spominjali neku neteller mastercard prepaid karticu, koja prolazi bez provizije. Samo sto, Ryanair, koliko znam, polako ukida i tu opciju, tako da ne znam dokle ce da vazi i to. Meni sve to sa tom neteller karticom deluje malo komplikovano, ali, nisam se dovoljno bio udubio u problem, pa verovatno nisam u pravu. Potrazi po forumu o tome(imas opciju "search, gore u sredini"), ili po guglu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2012 Procitala vec za tu karticu, ali i meni to nesto komplikovano deluje. Hvala, sad mi je manje vise sve u vezi teorije jasno. Ostaje samo da se bacimo na praktican deo i uzletimo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2012 Можда неко и успе да искористи, oчигледно лепа грешка 7.новембра Женева-Рим-Рио де Жанеиро 22. новембра Рио де Жанеиро - Амстердам Цена повратне карте 233 евра Ради на више сајтова али ја конкретно гледам на флугладен.де, кликнути на габел флуг. Ал Италија је у питању Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2012 Svaka cast za info .gif' alt='::'> Samo, ja sam svoje kredite ispucao Stvarno je ludacka cena, ima je cak i na sajtu Alitalije! Navali, narode Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2012 Evo, sad ceprkam po sajtu Alitalije i dodao bih jos par zanimljivih kombinacija. Izgleda da je samo caka u pocetnom letu iz Zeneve, a i za druge datume je dosta povoljna tako neka multy city kombinacija. Recimo: Zeneva-Rio Rio-Budimpesta, za 360 evra, sto je odlicno za ljude iz Srbije Moze i umesto Rija Sao Paolo, probajte i neki drugi grad u povratku. Za Beograd nije bas tako jeftino, ali je i dalje povoljno. http://booking.alitalia.com/Booking/EN_EN Srecno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2012 Evo, sad ceprkam po sajtu Alitalije i dodao bih jos par zanimljivih kombinacija. Izgleda da je samo caka u pocetnom letu iz Zeneve, a i za druge datume je dosta povoljna tako neka multy city kombinacija. Recimo: Zeneva-Rio Rio-Budimpesta, za 360 evra, sto je odlicno za ljude iz Srbije Moze i umesto Rija Sao Paolo, probajte i neki drugi grad u povratku. Za Beograd nije bas tako jeftino, ali je i dalje povoljno. http://booking.alitalia.com/Booking/EN_EN Srecno Svaka cast za pronalazak! da li si to nasao slucajno ili si naisao na neku informaciju ? Interesantno je da je povratna do Zeneve 170 eur skuplja nego do Budimpeste kako ti je palo na pamet bas da ukucas ovakvu multi segment kombinaciju, koristilo bi mi? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites