Posted June 1, 2012 Ima "skrivena " stavka osiguranje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 1, 2012 jel ima neko ideju kako najeftinije do Valensije? u avgustu/septembru? Iz temisvara je skupo... Ja sam isao prosle godine Beograd-Memmingen wizzairom, pa produzavao uvece Mem-Val. Ryanairom. Znam da su se letovi uklapali utorkom i subotom, pa vidi tu opciju. Ako nosis i dodatni kofer, mozda ti je bolje da ides Iberiom iz Zagreba ili tako nekom 'regularnom' kompanijom iz BEG-a ili okruzenja, jer ces samo za prtljag kod 'low costa' dati bar 100 evrica ako uklapas 4 leta ukupno... Za avgust tesko da ces naci jeftine avio karte, bolje gledaj septembar ako mozes da biras... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2012 Ne znam da li nekoga zanima,Swiss nudi karte Beograd - Maldivi (Male) za 500 eura povratna,sa svim taksama! Ove cene vaze za kupovinu karata do 30.juna,a period putovanja je do 22.12, uz uslov da se ostane bar jedan vikend na Maldivima... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2012 Da i ja dodam super ponude za te 'egzoticne' destinacije isto SWISS, samo madjarska verzija sajta. Holiday offers: Phuket, Male, Mauritius, Punta Cana, Varadero from 152900 - 154200 HUF (oko 500 EUR) Purchase by: 30.06.2012 Departure period: 23.05.2012 - 15.12.2012 Maximum stay: 1 month Rebooking: Not possible Not refundable http://booking.swiss.com/web/Swiss-Offers/Hungary.html?tci=1338649404024 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 4, 2012 Moze u Arad BGY, pa posle VLC rajanom. Mislim da je to sada najjeftinije. Problem je samo za povratak jer su letovi iz BGY rano ujutru za TSR i Arad. Tako da je za povratak bolje verovatno VLC-BGY-BUD, posto imas dva puta dvevno letove kod rajana, pa moze uvek da se uklopi. povratna bi ispala tako oko 80 evra u high season. pozz jel ima neko ideju kako najeftinije do Valensije? u avgustu/septembru? Iz temisvara je skupo... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 4, 2012 Hvala na ideji, ali ne vredi... Ja idem na mesec dana, moram kofer da nosim. Tacno je da moze karta da se nadje za 80e, ali ovi pederasi iz ryana naplacuju prtljag 70e i to do 20kg, plus prtljag u wizz 50e, izadje mene u najboljem slucaju 200e. Toliko je i iz Temisvara... Hvala pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 5, 2012 Hvala na ideji, ali ne vredi... Ja idem na mesec dana, moram kofer da nosim. Tacno je da moze karta da se nadje za 80e, ali ovi pederasi iz ryana naplacuju prtljag 70e i to do 20kg, plus prtljag u wizz 50e, izadje mene u najboljem slucaju 200e. Toliko je i iz Temisvara... Hvala pozdrav! Pa ako je tako, probaj da juris neku Alitaliju - odlicna konekcija i prava linija do VLC preko Rima, uracunato 23kg prtljaga plus rucni do 8kg (kod nas su prilicno opusteni, ali u VLC ga uredno mere). Sada moze da se uzme za 240e iz Beograda, ali cesto imaju neke popuste i promocije, pa dodje to do 150-170 ako imas srece. Ne za avgust, ali za septembar nije nemoguce. Ja sam u sept. 2011. leteo upravo za 170e. U svakom slucaju se isplati dodati jos malo da se ne cimas do Rumunije, plus pasoska u Rimu je pesma u odnosu na kombinaciju Rumunija + Spanija. Alternativa svemu tome je da juris Madrid, ima mnogo vise i LCC i "obicnih" opcija za manje novca. Odatle mozes da uzmes AVE voz do Valensije, 1,5h u vozu od Atoche do Sorolle, ako kupis unapred (a kupujes unapred), oko 40-50e je povratna karta i to je savrseno udobno. Atocha ima direktnu autobusku vezu sa MAD (5e, 30 min.), a u VLC je taksi zaista jeftin tako da lokalni prevoz nije problem do/od stanice. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 6, 2012 Ja idem na mesec dana, moram kofer da nosim. Pa nosi kofer, ali onaj dozvoljeni za rucni prtljag...vise ti ne treba veruj mi...sta god tamo da iznajmis, 100% mora da ima ves masinu i to ti resava sve...uostalom, bas mnogo toga stane u taj kofer Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 6, 2012 nisam putovao ali sam mnogo puta gledao i na kraju ispade ,,majka,,temišvar ipak, ako ga ne mrzi da se iscima vozom(ako se gleda cena ) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 11, 2012 Koja je trenutno najeftinija opcija za Jug Kine ili Shangaj (Mada me pokriva i Singapur) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2012 Trenutno je izgleda bitka na ruti Beograd-Pariz Basefares: BEG PAR HG(Air Niki) WNCRT 19.3775 USD BEG PAR AZ(Alitalia) WSPEU6 18.0295 USD BEG PAR YM(Montenegro) USEYM 13.817 USD BEG PAR AZ(Alitalia) OSPEU6 5.5605 USD BEG PAR LX(SWISS) KSWISSRS 4.2125 USD BEG PAR YM(Montenegro) EPROMOYM 1.5165 USD Ovo su neke od najnizih - naravno, sad treba proveriti kako se ovo prevodi u cele cene karata [sa taksama]... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 17, 2012 Koja je trenutno najeftinija opcija za Jug Kine ili Shangaj (Mada me pokriva i Singapur) Pozdrav druze! I ja sam razmatrao opcije, i evo nekoliko predloga: 1) AEROFLOT (Boegrad-Moskva-Hong Kong), cena povratne karte je oko 800 evra 2) CHINA EASTERN http://www.csair.com/en/ Ja cu sa njima da letim nazad u Srbiju. Letovi su iz Hong Konga (preko Shangaja) za Rim, Frankfurt ili London. Sa taksama, povratna karta HONG KONG-SHANGAI-ROME mi je izashla oko 620 evra (za oktobar). A iz Rima cu svakako wizzom do Srbije. 3) Ako ti se menjaju par aviona, evo jeftinog predloga: BEOGRAD-DUBAI-KATHMANDU sa http://www.flydubai.com/english.aspx Letovi su vezani, povratna ti ispadne oko 500 evra, za Nepal vizu kupujes na aerodromu (20 dolara beshe ako se dobro secam). Iz Kathmandua imas letove za Kinu do Kunming-a, ili Hong Konga, ili neshto trece. Letovi za Kunming su najjeftiniji. E sad, ima i flydubai iz Beca za Hong Kong (neshto jache od 800 evra povratna) ... a postoje i kombinacije vezane sa Bankokom, Kuala Lumpurom, ali nam za sve to treba viza. Ne znam koliko ti se cima, putuje, zuri ... Pozdrav s juga Kine! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 19, 2012 jel ima neko ideju kako do krita najeftinije stici pocetkom jula, povratak pocetkom avgusta? iz milana nema ispod 150e, ne znam sta vise da gledam... iz rima je jos skuplje... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 19, 2012 Imaš Wizz iz Pešte: Будимпешта - Терминал 2 » Родос датум: Суб. 21 Јул 12 класа тарифе: Web лет: W6 2449 полази: BUD 06:00 долази: RHO 09:15 1 Одрасла особа: 13990 HUF price: 13990 HUF Родос » Будимпешта - Терминал 2 датум: Суб. 18 Авг. 12 класа тарифе: Web лет: W6 2450 полази: RHO 09:55 долази: BUD 11:15 1 Одрасла особа: 16990 HUF 30980 HUF Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2012 hvala pedjalone, gledao sam... ali ja moram da budem do 5 jula tamo, a povratak od 4 avg... pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2012 Lep članak o čemu treba voditi računa kod potrage za jeftinim letovima "low cost" kompanija Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2012 ovo je zanimljivo: http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/192017/Aerodrom-Ladjevci-do-kraja-godine-otvoren-za-civilni-saobracaj da cujem nagadjanja Jat, ATR. Ne verujem da će biti drugih, osim ako se nešto političkim putem ne izdejstvuje. Inače, uzeo sam iz zezanja da gledam neke letove za Njujork za novembar mesec preko Skajskenera i Kajaka, i Kajak je skuplji za $30 u istom terminu, a ponudio je istog avio prevoznika! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2012 ovo je zanimljivo: http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/192017/Aerodrom-Ladjevci-do-kraja-godine-otvoren-za-civilni-saobracaj da cujem nagadjanja Jat, ATR. Ne verujem da će biti drugih, osim ako se nešto političkim putem ne izdejstvuje. Pa samo to i može, jer pista je trenutno dovoljno dugačka za sletanja samo aviona ove klase.. A realno, Ne verujem ni da bi napunili ka nekoj destinaciji više od 66 mesta, još + što je ATR izuzetno ekonomičan (turboprop ima četvorostruko manju potrošnju od mlaznjaka) tako da ja tu ništa ne bih dirao Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2012 da li ste znali za ovo? http://drungli.com/ nije lose Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2012 koji prevoznici voze nepal kummings, odgovara mi ova varijanta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2012 Ako je neko zainteresovan, u toku je promocija na Alitaliji. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2012 koji prevoznici voze nepal kummings, odgovara mi ova varijanta Nisam bas sigurna da sam razumela sta trazis, ali ako je u pitanju Kunming (KMG) u Kini, iz Katmandua (KTM) ti lete China Eastern Airlines, Air China Int., China Southern, Air India... najbolje je koristiti pretrazivace, pa onda i direktno na sajtovima aviokompanija videti cene. Poz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2012 Jel ima neko informaciju da li će Jat u skorije vreme imati neke promocije sa jeftinijim kartama ? Poslednja je bila krajem prošle / početkom sadašnje godine. Hvala Puno, Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 29, 2012 Imali su i prosle godine u septembru promociju . Mozda urade isto Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites