Posted February 19, 2012 Povratna za 7 eur ko ima PrePaid MasterCard. Polece se iz BUD i to za 10-ak destinacija! http://www.ryanair.com/hu Off: Ovo je inace 'odgovor' wizzu koji je ponudio 20% popusta za sve letove do/od BUD. Takmicenje izmedju ove dve kompanije u BUD se rasplamcava... Inace, evo sta je izjavio onaj ludak od vlasnika Ryana O'Leary: If they want to offer free tickets, we pay you. Book always at Ryanair.com, I guarantee you they will always be the cheapest. Competition is good for passengers, but when there's a rivalry between Wizz Air and Ryanair we always win. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2012 e jeste, bas sam blesava, u tom slucaju bolje kupiti novu kartu nego menjati datum. brza tastatura od pameti Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2012 Povratna za 7 eur ko ima PrePaid MasterCard. prepaid master jos uvek radi? sta je bilo sa onim njihovim nekim karticama...? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2012 jel to vazi sa bilo kojom mastercard prepaid karticom kupovina? ja imam visa iz unicredit banke, da li je u tom slucaju veca provizija ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2012 Povratna za 7 eur ko ima PrePaid MasterCard. prepaid master jos uvek radi? sta je bilo sa onim njihovim nekim karticama...? Prepaid MC vazi i dalje za sve letove osim za one koji polecu (ili slecu) iz UK i Italije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2012 da li se zna do kad? da li mi jos uvek vredi da je vadim... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2012 Pa, kad i da li uopste naplate taj fuel-surcharge? Ako je ova cena, uzimam karte, pa makar ih i ne iskoristio @belacevic, gde nadje da trazis karte iz Milana za Arakazu Управо што написа јмс_ук, појавила се информација на неким сајтовима- нисам ни чуо за Аракажу до пре 7 дана Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2012 @golosina: Sto se tice 'cash passporta' (one njihove neke kartice ) : This is the situation in Great Britain and Italy, from March 1 will be in Ireland. In Germany, it will be a 15 III. Kad pocne da vazi 'cash passport' u nekoj zemlji, ako placas sa prepaid MC, ne mozes izbeci booking fee. Do tada izbegavas, kao i do sada. Dakle, uvode u zemlju po zemlju postepeno, a kad ce u ove druge, stvarno ne znam. Da li se tebi isplati, nemam pojma @belacevic: Ako ti nije problem (a i drugima), samo ti nastavi da postujes kad vidis tako neku ponudu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2012 Aerodrom "El Prat" u Barseloni postao je baza novoj španskoj aviokompanija koja je osnovana manje od mesec dana nakon gašenja Spanair-a. Nova kompanija "Volotea" biće privatni niskotarifni avioprevoznik sa operativnim bazama u Barseloni i Veneciji počev od aprila ove godine. Vlasnici nove kompanije su španski biznismeni Karlos Munjos i Lazaro Ros, koji su suosnivači i manjinski akcionari aviokompanije Vueling ali su od 2007. napustili svoje pozicije u toj kompanija koja je postala vlasništvo IAG grupe (Iberia). Početni kapital kompanije iznosi oko 50 miliona evra. Naziv kompanije je izveden od španske reči koja znači "lepršati". Nedavno je sklopljen lizing sporazum sa američkim proizvođačem aviona Boeing-om o nabavci tri aviona Boeing 717. Avioni bi trebalo da stignu tokom marta. Saobraćaj će prvo biti uspostavljen sa aerodroma u Veneciji, počev od 5. aprila. U planu su letovi do "manjih i srednje velikih evropskih gradova koji su zapostavljeni", rekao je jedan od osnivača Munjoz za Bloomberg. Prema njegovim rečima Volotea će se fokusirati na letove prema italijanskim, francuskim i španskim destinacijama, a jedan od ciljeva će biti i popunjavanje praznine nastale gašenjem Spanair-a. Avion Boeing 717 je kratkolinijski dvomotorac, nastao na bazi McDonell Douglas-ovog modela MD-80. Proizvodio se kratko od 1998. do 2006. Koriste ga malobrojne regionalne američke aviokompanije, a u Evropi ga koristi samo finski Blue1. Avion ima kapacitet oko 110 putničkih mesta. Prema najavama iz nove kompanije, njihovi avioni će imati samo jednu putnu klasu (turističku, ekonomsku). http://www.aviokarta.net Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2012 Pored ranije najavljenih italijanskih destinacija: Brindizi, Kaljari, Olbia, Palermo i Ređo Kalabria, Volotea je danas objavila i devet za Veneciju potpuno novih destinacija: Alikante, Bilbao, Bordo, Budimpešta, Krakov, Malaga, Porto, Solun i Santjago de Kompostela. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 26, 2012 Drugari, potrebna mi je pomoć za jednu moju drugaricu. U pitanju su letovi iz Majamija do Beograda (01.04), sa povratkom Beograd - LA (04.06.) Traže joj 1280 dolara, što mi kada bolje razmislim i deluje kao ok cena (kada konvertujem u eure), ali rekoh ajde da pitam, možda ima nešto jeftinije. Idem sada na skyscanner... Dopuna... Pogledao sam sada i ostao blago šokiran. Očekivao sam, ako ništa, a ono barem jednake cene ovima što su njoj ponudili. Let Majami - Beograd je ispao najjeftiniji oko 1780 dolara, a Beograd - LA oko 780 dolara, uz dva stajanja. Idem sada na expediu... Dopuna 2: Preko expedie su normalnije cene... Ako neko zna nešto bolje, neki od naših očiju do sad skrivan sajt, server CIA-e i Mosada sa spiskom tajnih letova, neka uskoči Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 27, 2012 Evo ja da uskočim....Nije CIA,BIA i ostalo,ali vredi probati.Sajt je www.edreams.com, ponekad budu jeftiniji od Skyscannera i Expedie,pa možda da pokušaš tamo... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 27, 2012 Pa Majami - Bgd ima za 570$. Jel to bese jeftino nisam bas pazljivo citala... Znam samo da je ukupna cifra 1280 sto mi deluje bas bas ok... Mada... Majami-Bg 570$ plus Bg-L.A. 550e.... To izgleda ide ispod te cifre.... Kombinacija JAT i AirBerlin. Te cifre izbacuje na Matrixu...za te datume... Na njihovom sajtu nece da rezervise vezane letove (valjda ne rade codeshare sa JAT-om) ali cena DUS-L.A. je oko 450e.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 27, 2012 Evo, da prebacim info i na odgovarajucu temu. Na sajtu www.reseguiden.se ima prilicno dobrih last minute ponuda(opcija "sista-minuten")! Ima i nekih koje nisu last minute, ali su opet dobre! Vredi pogledati! Letovi su uglavnom iz Stokholma i Kopenhagena i ostalih nordijskih gradova. Evo, par zanimljivih cena koje sam nasao: Stokholm-Krabi(Tajland), 28. februar, povratak za 14 dana, cena 1498 SEK (ispod 200 evra) Stokholm-Mombasa(Kenija), 29. februar, povratak za 14 dana, cena 1198 SEK (ispod 150 evra) Hvala, yandel! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 29, 2012 TAP Portugal planira let do Beograda naredne godine. http://www.aviokarta.net/vesti/1000-tap-portugal-planira-let-do-beograda-naredne-godine/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 29, 2012 01. Apr. Miami - Budapest 422 evra Air Berlin. 04. Jun. Budapest - L.A. 580 - 625 evra Finnair tj. Lot. ... tako da ukupno voz/avion izadje manje od 1000 evra. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 29, 2012 do cetvtka je promocija za mart i april kod ryan-a. za kraj marta ima jako jeftinih letova iz BUD, npr. do hambyrga, soluna za 2200 HUF povratna, sto je manje od 10 eura Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2012 ovde ceesto ima jaftine karte www.tuifly.com npr. sad sam video Salzburg (SZG) - New York (JFK) 107e u jednom pravcu i to tek za mesec dana (ne last minut) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2012 do cetvtka je promocija za mart i april kod ryan-a. za kraj marta ima jako jeftinih letova iz BUD, npr. do hambyrga, soluna za 2200 HUF povratna, sto je manje od 10 eura Najeftinija karta za Solun je 12,163.10 HUF (sa taksama), u martu, što je oko 43evra. U aprilu su skuplje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2012 ja sam juce gledao do hamburga i stvarno je bila 10e povratna Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2012 do cetvtka je promocija za mart i april kod ryan-a. za kraj marta ima jako jeftinih letova iz BUD, npr. do hambyrga, soluna za 2200 HUF povratna, sto je manje od 10 eura Najeftinija karta za Solun je 12,163.10 HUF (sa taksama), u martu, što je oko 43evra. U aprilu su skuplje. ja sam proveravao par puta i uvek je bila ista cena. polazak 25. marta povratak 29. ili 30. ako se ne varam, i cena je uvek bila ispod 10 eura, negde oko 8,8. To kazem za placanje sa master prepaid dok je sa visa-om cena bila za toliko skuplja za koliko se placa taksa. edit. Tad je bilo ono 3 seats left Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2012 Stigla mi je na mejl ponuda Austrian airlines-a pa mozda neko probere nesto interesantno. Ima do Liona povratna za 160 evra, do Beca povratna 106 evra, Nica 157 evra, Barselona 186 evra. . . evo i linka https://book.austrian.com/app/sp.fly?pos=RS Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2012 Imate li predlog kojom avio kompanijom najjeftinije do Ciriha, 6. ili 7.aprila? Hvala puno! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 10, 2012 Austrian ima promociju za kupovinu karata ka sledećim destinacijama (let iz Beograda preko Beča). Karte se mogu kupiti SAMO ovaj vikend (10-11 mart), a može se leteti u periodu od 1. aprila do 30. juna 2012. - Telaviv od 226 evra - Dubai od 358 evra - Peking od 447 evra - Tokio od 516 evra - Bankok od 543 evra Sve cene za povratnu kartu sa svim taksama. https://book.austrian.com/app/sp.fly?l=en Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites