Jeftine avio karte

4,728 posts in this topic

Da li mozda znate najjeftiniju varijantu do Kipra avionom? ja sam pokusala da trazim ali ne nalazim nista ispod 400e, u pitanju je jul mesec. pijjj

Hvala unapred

Da li mozda znate najjeftiniju varijantu do Kipra avionom? ja sam pokusala da trazim ali ne nalazim nista ispod 400e, u pitanju je jul mesec.

"Najjeftinije" u julu nema i ne postoji !

Jul je top sezona i svi kidaju sa cenama ,zato sto hoce da zarade.

Za 400 e mozes da ides i sa JAT-om u julu na Kipar !

Pogledaj Wizz iz Bpeste .

Da li mozda znate najjeftiniju varijantu do Kipra avionom? ja sam pokusala da trazim ali ne nalazim nista ispod 400e, u pitanju je jul mesec.

"Najjeftinije" u julu nema i ne postoji !

Jul je top sezona i svi kidaju sa cenama ,zato sto hoce da zarade.

Za 400 e mozes da ides i sa JAT-om u julu na Kipar !

Pogledaj Wizz iz Bpeste .

Sa Pegasusom moze najkomotnije za oko 180 EUR, i to iz Beograda.

Sa Pegasusom moze najkomotnije za oko 180 EUR, i to iz Beograda.

Belgrade - Lefkosa/N.Cyprus

Hvala - tek cu da te pitam za savet :) Jos nisu izdali kartu i nesto su zeznuli, pa trenutno imam 38 sati pauzu u SP :D

Karta izdata - 14 sati pauze u SP ;)

bravo jms

sad od tebe ocekujemo lep izvestaj kako si prosao,

a onda cemo po ugledu na tebe i tvoje iskustvo i mi pronaci ovako povoljnu kartu pa na isti put krenuti.

Viza za Brazil je najmanji problem, dobija se prilicno jednostavno i kosta 20 $ i malo utrosenog vremena.

A da postaje lakrdija sa onim najavljenim ukidanjem, to smo se slozili jos pre vise od godinu dana :D

izvinjavam se za off topic, al znam da si upucen u to dragance, pa da te pitam...jel uproscena procedura izdavanja brazilskih viza?

jer ja kad sam zadnji put isao u ambasadu, negde proleca 2010, bogami mi je trebalo papira ko za shengen, koliko se secam...i ugovor o zaposlenju/studiranju , i potvrda o novcanim sredstvima, rezervacija smestaja,povratna karta, rezervisana ( tj. dokaz da cu izaci iz brazila), ne secam se dal jos nesto,al znam da nije bilo bas jednostavno..i cekao sam 7 dana...

bravo jms

Malo sam razocaran cenama na domacim letovima Lima-Cusco za strance (kosta vise nego ova karta!  :(:o )

Pa razmisljam da mozda, osim Lime, odem u neku obliznju drzavu :D

Panama City, Quito ili Santiago de Chile su oko £200 povratne...

izvinjavam se za off topic, al znam da si upucen u to dragance, pa da te pitam...jel uproscena procedura izdavanja brazilskih viza?

jer ja kad sam zadnji put isao u ambasadu, negde proleca 2010, bogami mi je trebalo papira ko za shengen, koliko se secam...i ugovor o zaposlenju/studiranju , i potvrda o novcanim sredstvima, rezervacija smestaja,povratna karta, rezervisana ( tj. dokaz da cu izaci iz brazila), ne secam se dal jos nesto,al znam da nije bilo bas jednostavno..i cekao sam 7 dana...

Nisam Dragance, ali reko' da pomognem coveku koji je pomogao mnogima ovde..

Vadio sam prosli mesec vizu i sve ti pise na njihovom sajtu: http://www.ambasadabrazila.org.rs/

Uglavnom ja sam imao svu dokumentaciju, bas ono sve po ps-u, tako da me nisu nesto zezali dodatno. Nisu nesto ljubazni, ali nisu ni neljubazni, ako ces da ih kontaktiras bolje ih zovi na tel, na mail mi nisu odgovorili. Ja sam imao pozivno pismo, ali traze sve dane rezervisan smestaj ako ides hostele/hotele... Placa se 20 usd iskljucivo u usd, dobija za max. za 7 dana, tj. 5 radnih, tako da predas u ponedeljak i do kraja nedelje je verovatno gotova.

Inace pitao sam hoce li biti uskoro ukidanja viza i sluzbenica nije znala, rekla je da je kod njih birokratija spora i da ambasador njihov cini sve sto moze, sta god da to znacilo :)

bravo jms

Malo sam razocaran cenama na domacim letovima Lima-Cusco za strance (kosta vise nego ova karta!  :(:o )

Odakle ti to? Kod Star Peru i LC Peru cene su iste za sve i let do Cusca kosta ~90 usd. Toliko sam i ja platio pre 4 godine. Nije puno s obzirom koliko ce da te oderu za voz i ulaznicu za MP.

Nisam Dragance, ali reko' da pomognem coveku koji je pomogao mnogima ovde..

Vadio sam prosli mesec vizu i sve ti pise na njihovom sajtu: http://www.ambasadabrazila.org.rs/

Uglavnom ja sam imao svu dokumentaciju, bas ono sve po ps-u, tako da me nisu nesto zezali dodatno. Nisu nesto ljubazni, ali nisu ni neljubazni, ako ces da ih kontaktiras bolje ih zovi na tel, na mail mi nisu odgovorili. Ja sam imao pozivno pismo, ali traze sve dane rezervisan smestaj ako ides hostele/hotele... Placa se 20 usd iskljucivo u usd, dobija za max. za 7 dana, tj. 5 radnih, tako da predas u ponedeljak i do kraja nedelje je verovatno gotova.

Inace pitao sam hoce li biti uskoro ukidanja viza i sluzbenica nije znala, rekla je da je kod njih birokratija spora i da ambasador njihov cini sve sto moze, sta god da to znacilo :)

e hvala puno, znaci ipak treba da imas i pokriven smestaj za sve dane trajanja vize...e hebiga, a ja se ponadao da su nesto uprostili, tako mi delovalo iz dragancetovog posta...al izgleda, sve isto ko ranije....trebalo bi da vadim vizu 6 meseci unapred, jer cu biti na brodu, a posto se tu negde iskrcavam, mislio sam da lepo ostanem par nedelja u brazilu..al izgleda bice cimanje da bi mi dali toliko unapred, ako uopste daju :)..a i ko ce da rezevrise hotele 7 meseci unapred hehhe ( aj avionska karta bi jos i mogla  :)

Ja sam vadila vizu prošle godine i ne treba ti rezervacija hotela za sve vreme trajanja vize, mi smo imali rezervaciju samo za tri dana u Rio i rezervaciju karata do Rija ali na kraju uopste nismo leteli tamo, jer ti u vizi ne piše gde ti je odredište. Inače sporazum između srpskog i brazilskog ministra spoljnih poslova o obostranom ukidanju viza je potpisan pre skoro tri godine, sporazum je verifikovan u našem parlamentu a u brazilskom još nije i kada će biti to niko ne može da ti kaže.

'skysurfer' mi je rekao da su njega prvo vratili, zato sto nije imao rezervisan smestaj za sve dane boravka u Brazilu, pa kad je rezervisao, vratio se i predao papire... To je info od pre manje od mesec dana.

@bam bam

Uostalom da ne brigas, imas onu foru na booking.com sa besplatnim otkazivanjem smestaja. Rezervises neki smestaj sa 'free cancellation' opcijom  i posle samo otkazes, samo obrati paznju da bude i 0 eur naplaceno prilikom rezervacije.

P.S. Pa ti dok odes, mozda i ukinu vize ;)

Tragam za što jeftinijim kartama za Španiju i pronašla sam preko Rayanair za 10,594.00 odlazak 4. juna (iz Budimpešte, naravno), ali sve varijante za povratak su više no duplo skuplje, pa sam htela da pitam može li neko da mi predloži neku jeftiniju opciju za povratak, bilo kojim prevoznim sredstvom  ;) Morala bih da se vratim između 15. i 22. jula. Svaka pomoć je dobrodošla  :yok:

Tragam za što jeftinijim kartama za Španiju i pronašla sam preko Rayanair za 10,594.00 odlazak 4. juna (iz Budimpešte, naravno), ali sve varijante za povratak su više no duplo skuplje, pa sam htela da pitam može li neko da mi predloži neku jeftiniju opciju za povratak, bilo kojim prevoznim sredstvom  ;) Morala bih da se vratim između 15. i 22. jula. Svaka pomoć je dobrodošla  :yok:

Easyjet iz Beograda ti je ubedljivo najbolja varijanta, ukoliko ovi nasi dpeglavci ne udare neku zabranu...

Ko ima UK vizu ili odgovarajuci pasos:

Pariz-Lima-London, €238, TAM, razni datumi od kraja aprila do sredine/kraja juna. Minimum 7 dana.

Izvini ali ja ovo ne vidim nigde na TAM-ovom sajtu, može pomoć? Šibni neki link, ovo zvuči super povoljno...

Tragam za što jeftinijim kartama za Španiju i pronašla sam preko Rayanair za 10,594.00 odlazak 4. juna (iz Budimpešte, naravno), ali sve varijante za povratak su više no duplo skuplje, pa sam htela da pitam može li neko da mi predloži neku jeftiniju opciju za povratak, bilo kojim prevoznim sredstvom  ;) Morala bih da se vratim između 15. i 22. jula. Svaka pomoć je dobrodošla  :yok:

Easyjet iz Beograda ti je ubedljivo najbolja varijanta, ukoliko ovi nasi dpeglavci ne udare neku zabranu...

OK Easyjet, ali koja varijanta... Iz Beograda idu samo za Milano, kkao od Milana do Madrida, odnosno u kontra pravcu, pošto mi se ova varijanta za odlazak ipak čini najpovoljnijom preko Pešte, izađe nekih četrdesetak evra Pešta Madrid...

Pa sad proverih, 4 juna karta od Milana do Madrida 35e...

Mozda te nisam skontao ako zelis jeftinije, ali ti ovo sa kartom Bg-Milan zajedno izadje oko 73e...u jednom pravcu

Ja sam gledao da se manje cimas, 2 leta, ovo ako ides do Budimpeste vozom ukupno do 60e u jednom pravcu... Ako ides busom izadje slicno ovoj ceni...

Jedina razlika, mozes da obidjes Milano :)

Ja sam za taj datum, za odlazak našla jeftinije, četrdesetak evra iz Pešte, ali mi treba nešto za povratak i to između 15. i 22. jula, iz Madrida, do Pešte ili Temišvara ili Beograda...

Ko ima UK vizu ili odgovarajuci pasos:

Pariz-Lima-London, €238, TAM, razni datumi od kraja aprila do sredine/kraja juna. Minimum 7 dana.

Izvini ali ja ovo ne vidim nigde na TAM-ovom sajtu, može pomoć? Šibni neki link, ovo zvuči super povoljno...

5 dana kasnije - verovatno se sve razgrabilo. Za takve greske, mora se reagovati odmah.

Ovi datumi su £342 danas, juce su bili £223 - probaj da trazis skroz odvojene letove na multicity opciji [CDG-GRU-LIM-GRU-LHR]. Kazu da za oko 350 ima i polazaka iz Minhena i Madrida, ali ja nisam to gledao jer mi je Pariz najblizi.

Edit: Nadjoh ove datume na jednom blogu, proveri:

Paris to Lima: 18 March; 2, 9, 11,17, 18, 19, 25 April; 1, 2, 6, 7, 8, 9,13, 14, 15, 20, 29 May
    Lima to London: 2, 3, 4,  8, 9, 10, 11,12, 13, 14, 23, 24  April; 26, 27, 28, 29, 30 May; 3, 5,  9, 10, 11,12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 June;

Promocija kod Rajana :) traje do 4. marta za karte kupljene za period od 1. -25. aprila.. Mozda nekome pomogne..

ništa nema specijalno,na šta misliš

Budimpesta - Varsava, oko 1. maja, povratna je bila oko 5000 HUF juce.