Jeftine avio karte

4,718 posts in this topic

Pozdrav svima,

tragao sam za povratnom kartom  BEG-BKK i na Skyscanneru naleteh na ponudu:

npr. termin 26.11.2013/28.12.2013 za 419e sa taksama.Ima i za druge dane po tim cenama,u pitanju je ebookers pa me zanima da li je to realno,da nije greska??

Inace leti se Ethiadom do/od  Abu Dabija do Beograda,a Abu Dabi-BKK-Abu Dabi Air Berlinom.

Zanima me vase misljenje,da li je ovo realna ponuda i koliko je ebookers pouzdan?Hvala unapred na odgovorima!

Nije greska, zasto bi bila? Ebookers je pouzdan, kao i vecina drugih sajtova za kupovinu aviokarata. Ja sam kupovao na tom sajtu, ako ti je to neka garancija.

Tranzit u Ujedinjenim Arpskim Emiratima

Putnici koji putuju tranzitno preko aerodroma u UAE (Dubai, Abu Dabi, Šardža) ne treba da pribavljaju posebnu vizu za tranzit ukoliko neće napuštati tranzitnu zonu na aerodromu.

Hvala, nisam znao za Abu Dabi, preko ovih drugih sam prolazio.

Kupljeno :blob:

BEG-BKK

polazak      06.11.2013

povratak    27.11.2013

CENA:        420 EUR

pih, nema vise... 442 eur najjeftinija.

Kad greske stignu na blogove, ne traju dugo...

Sinoc bilo tako kad sam proveravao, cak i nekoliko sati posle objave, zato sam i resio da stavim na forum.

Posalji sms sa tekstom "ime destinacije" na 12345678 i dobijas aktuelne lowcost ponude. 50din+PDV ;D

Sad sam chekirao Aeroflot, najeftinije karte ka kini ne mogu ispod 700 eura, pre 2 meseca sam kupovao za 470 .

Jel ima neka druga dobra varijanta za Proverinti za prostor od Bankoka, Sajgona, Macao, DO Shangaja, peking mi je suvishe daleko

Nisam bas siguran da sam dobro razumeo pitanje, ali, ako te zanima Bangkok, pogledaj par postova unazad, imas iz BGa do Bangkoka povratnu za 420 evra.

SPECIAL E-COUPON FOR YOU

Buy your ticket on www.alitalia.com within 5 May 2013 to fly until 31 July 2013 from Budapest to any destination operated by Alitalia, with the exception of USA and Canada. You will immediately benefit of the special discount of 15% from the total price of your ticket.e-coupon

Choose your destination, type in the e-Coupon code AZHUMAY03 when asked and press the "Reprice" button. The final price will be automatically discounted.

The e-Coupon can be used more than once within the validity period.

Don't miss this opportunity and use the e-Coupon code AZHUMAY03 immediately!

Ne znam kako vama, ali meni sajt Alitalije poslednjih dana retko kad radi. Ocigledno da se prebacuju na novu verziju i to im, kao i sve ostalo, ide ocajno.

Ne znam kako vama, ali meni sajt Alitalije poslednjih dana retko kad radi. Ocigledno da se prebacuju na novu verziju i to im, kao i sve ostalo, ide ocajno.

Ta "nova" verzija, koju su izbacili pre par nedelja, je samo front end sajta - sve ono iza, je krsh kao sto je bilo i pre...

Ko zeli u Portugal na ljeto, nas 4 smo super prosle:

Beograd-Memingen-Porto, Wizz-Ryan, 27. jun

Faro-Dortmund-Beograd, Ryan-Wizz, 8. jul (9. jula ujutru je let Dortmund-Beograd)

Sveukupno 125 eur po osobi (bez prtljaga, uzele smo veliki kabinski za Wizz, sto dodje jos  30 eur na ovu sumu)