Jeftine avio karte

4,719 posts in this topic

Je l' zna neko da li za te karte koje su na global sale i presedanje u Dohi je duze od 8 sati, vazi ona prica da Qatar airways obezbedjuje vizu, hotelski smestaj i transfer od/do hotela? U pravilima pise da ta usluga postoji, ali, da ne vazi za sve klase, ali nigde ne stoji eksplicitno za koje vazi, a koje ne. 

Мени су рекли да важи за карте купљене ван попуста и кад не постоји други начин уклапања лета (ма шта то значило)

To za "drugi način" znači da ako, primera radi, avion iz Beograda sleće u ponoć, a za dalje imate dva leta dnevno, jedan u 02:00, a drugi posle više od osam sati, recimo u 14:00, i vi izaberete namerno taj u 14:00 - ništa od hotela. Ta usluga važi samo ako ne postoji let u redu letenja Qatar Airwaysa za manje od osam sati, ali ako postoji, ali je rasprodat, ili su skuplje karte, ili ga vi prosto nećete, onda ne daju hotel.

I u principu je tačno to za "karte van popusta", ali vrlo kreativno tumače to "van popusta". To bi bile full fare karte (recimo Y klasa, koje su veoma skupe), a ponekad daju i za jeftinije booking klase, ali koje tačno, to niko ne zna sa sigurnošću.

Amsterdam -Beograd, koja je najbolja opcija izmedju 6 8 februara, Imam ajhoven preko viza , ai kad dodam put do aihovena, torbu kontam da mozda ima nesto i direktno

Koliko vidim Vueling uvodi ledove ka Barseloni. Odlicna kompanija,za nijansu skuplja,ali bar ne idu cene previsoko...

Ko ima US vizu, jeftini letovi iz Evrope za Ameriku, cene od €130 pa na vise. US Airways letovi, operated by American Airlines.

Razni aerodromi moguci i u EU [bCN, MXP, ZRH, LON, DUB etc], kao i u US [JFK, MIA, SFO, LAS, LAX, BOS etc.]

Koristite Kayak za pretrazivanje, moze da se bukira na raznim sajtovima [usairways, expedia, tripsta, opodo etc].

Datumi od februara do juna, zavisno od aerodroma...

Razni aerodromi moguci i u EU [bCN, MXP, ZRH, LON, DUB etc], kao i u US [JFK, MIA, SFO, LAS, LAX, BOS etc.]

Hey, pa ovo je shajno! I funkcionise!

Milano - NY 174 eur u martu. I to direktan let.  :party:

Nisam kupila, ali meni jos daje tu cenu.

Samo kayak, ili neki sajt za bukiranje?

[Kayak je poznat po prikazivanju istorijskih cena od poslednjih 48 sati, kojih mozda vise nema].

Ja uzeh DUB-NYC-LON za Uskrs, trebalo mi je da povezem sa nekim intra-USA kartama.

Ove jeftine od/do Milana mi nisu bile bas zgodne, jer zbog polaska u 10am, ja bih morao da odavde odem za Milano dan ranije.

Sorry za lapsus, ispravih ;)

No probs za lapsus. :)

Jeste bio kayak, ali ima za 163 za kraj marta mxp-jfk na volo24.it.

Cekam saputnike, ali trebalo bi da prodje.

:cry22:

Dakle, na volo24.it sam dva puta dosla do kraja (upisala sve podatke, broj kartice, etc.), cena 163 + oko 15 za vizu, da bi mi na kraju rekli da je let sold out. Onda sam kopala po svim aerodromima i uspela da nadjem London za oko 200 i nesto na spreadsheetu, ali onda kad kliknem sve se promeni i tako dok nisam izgubila strpljenje.

Medjutim, tako otkrijem da su u martu i aprilu najjevtiniji letovi iz Nice (incroyable!), oko 370 povratna... pa mislim da cu to da pazarim, jer sam se skroz projektovala u New York.

A jel znas neki dobar sajt za lokalne letove u SE Aziji? Vidim da ima masa low cost kompanija, ali me smara da ulazim u sve sajtove, pogotovu sto oni ne stavljaju odmah sve fees i gubi se bas mnogo vremena. Sad gledam nesto - Kayak je skroz nepouzdan - da mi neko cenu, a onda me redirektuje na sajt na kome je vise nego duplo skuplje. Hvala.

:cry22:

Kad su takve greske u pitanju, ne ceka se nista, nego se bukira ;)

Vise srece u sledecem izvlacenju.

Alitalia Beograd-Rim povratna 72 evra. :)

airtickets.it, ako imate Diners Club.

Ima za istu lovu i na EasyJet-u. Bas sam danas drugarici pomagala da kupi karte i ima da se bira za taj iznos u aprilu. Konkretno, ona je uzela za 12-19. april, 75eur povratna.

EasyJet ne vozi u Rim nego u Milano.

Leti i za Rim od 31. marta, 3 puta nedeljno.

U cenu karte kod Alitalije je iračunat in check-in prtljag.

Nessun problema.

Znam da dosta lete na Ciampino, a to mi je bliže destinaciji nego Fiumicino, ali svejedno! Konačno ponovo low-cost let per Roma :)

Ima li neka normalnija varijanta do Taškenta (April  - Maj)?

Sve što nailazim je u rangi 700- 800 ojra.  :bang: :bang: :cry22:

Ima li neka normalnija varijanta do Taškenta (April  - Maj)?

Sve što nailazim je u rangi 700- 800 ojra.  :bang: :bang: :cry22:

5-15 april - Iz Peste za 456 eur turkishom, a iz Istanbula 300eur sa nekim meni nepoznatim kompanijama :) .

Ili 3-15april BUD-TAS - 350 EUR Link

Ovo izgleda savim pristojno... :pivoooo:

Šta  nepoznato  ide iz Istanbula (IST ili SAW?) - nisam provalio...