Posted September 15, 2014 Zainteresovan sam za odlazak u Bangkok, da li neko zna gde mogu da kupim avio kartu? Gde su najpovoljnije? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15, 2014 Zainteresovan sam za odlazak u Bangkok, da li neko zna gde mogu da kupim avio kartu? Gde su najpovoljnije?brate pogledaj postove od danas, malo pre tvog Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 16, 2014 http://www.klm.com/travel/hu_en/plan_and_book/special_offers/flight_offers/index.htm?WT.mc_id=L_HU_email_ExactTarget_Newsletter_null_Null_null&WT.tsrc=Email&WT.i_vid=126963983 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 16, 2014 Ljudi,pocela je velika promocija Aeroflot-a za tranzit preko Moskve. Amerika (istok i zapad) kao i Azija po extra cenama. Period za kupovinu karte je do 30. septembra.Izdvojio bih Bangkok za koji karta moze da se kupi za 470 eur.... Los Andjeles za oko 600 eur itd.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 17, 2014 Jeftino je jer se ne zna baš pouzdano da li će i odleteti... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 17, 2014 (edited) Video sam juce tu kartu za bkk za 450e ali iskreno radije bih dodao jos stotku pa da letim nekom drugom kompanijom.A da je povoljno-jeste. Edited September 17, 2014 by deki011 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 17, 2014 (edited) Pozdrav putnici Trebam 10.01.2015. letjeti do Bergena iz Sarajeva/Dubrovnika/Splita, pa me zanima imate li kakvih prijedloga za najjeftiniju opciju? Imat cu sa sobom 1 torbu cekiranog prtljaga, tako da to ogranicava mogucnost low-costera.. I, ono sto sam do sada vidio, letovi 10.01. iz ovih gradova uglavnom stizu dan poslije (overnight stop)...hvala Edited September 17, 2014 by klanfa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 17, 2014 KLM mi daje 1675 HRK (220€) Zagreb-Bergen povratna preko Amsterdama (u jednom smeru je skuplja!) 10-17. 1. Imaju i varijante iz Sarajeva i Dubrovnika za oko 2200 HRK, ali lete preko Zagreba, pa ne znam da li ti je bolje da do ZG odeš sam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 17, 2014 Video sam juce tu kartu za bkk za 450e ali iskreno radije bih dodao jos stotku pa da letim nekom drugom kompanijom.A da je povoljno-jeste.Ja sam leteo sa njima pre 2 godine za Bangkok i bio sam stvarno prijatno iznenadjen sa uslugom i svim ostalim. Cak smo u povratku leteli sa Boingom 777 starim tek 2 dana (jos je bio u najlonu) I ja sam bio skeptican i mislio sam da letim sa Qatarom ali je u medjuvremenu poskupela karta sa njima pa sam izabrao bracu ruse Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 17, 2014 Wizz Air leti iz Varšave za Bergen. Vidio sam da LOT nudi povratne karte Beograd - Varsava za 100 eura, pa pogledaj da li ti odgovara takva kombinacija s obzirom da imaš prtljag Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 18, 2014 ima li neka ok cena do majamija odlazak oktobar povratak novembar, iz beograda budimpeste temisvarahvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2014 Qatar izbacio super promociju iz BG-a, narednih nedelju dana..Do Bankoka 470 evraHong Kong-400Peking- 425Sangaj- 450Tokio-598Promocija vazi od 12.10.2014- 28.3.2015.Nadam se da oni ljudi koji su jurili karte za BKK ovih dana nisu jos uvek pazarili heheh, ovo im je najbolja opcija do sad.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2014 (edited) Edited September 22, 2014 by nova putnica Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2014 (edited) Qatar izbacio super promociju iz BG-a, narednih nedelju dana..Do Bankoka 470 evraHong Kong-400Peking- 425Sangaj- 450Tokio-598Promocija vazi od 12.10.2014- 28.3.2015.Nadam se da oni ljudi koji su jurili karte za BKK ovih dana nisu jos uvek pazarili heheh, ovo im je najbolja opcija do sad..Gde ti ovo gledas, direktno na njihovom site-u? ovo su cene u jednom pravcu! Edited September 22, 2014 by nova putnica Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2014 @nova putnica možeš se prijaviti na njihov newsletter pa će ti oni slati kada imaju promocije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2014 (edited) Gde ti ovo gledas, direktno na njihovom site-u? ovo su cene u jednom pravcu!cene su za povratne letove..http://www.qatarairways.com/rs/sr/homepage.page...idi na njihov sajt, srpska verzija, pa na naslovnoj strani je sve...nema bas za sve datume po toj ceni, ali ima za vecinu...napravis kombinaciju odlaska i dolaska, po cenama od 233 evra....i kad ti sve sabere, ispadne 470...pise jedino da uslov ne vazi za odlazne letove od 26.12- 12.1.2015, i dolazne od 2.1-10.1. 2015... Edited September 22, 2014 by bam-bam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2014 Eror FareBeč - Bogota - Beč, 400 Eurohttp://www.ebookers.de/shop/home?ar.rt.carriers[1]=UA&ar.rt.narrowSel=true&type=air&ar.rt.returnSlice.time=Anytime&ar.rt.numAdult=1&tduid=64ded70e69a336df4357dd69a518a90f&WT.mc_ev=click&ar.rt.numChild=0&_ar.rt.narrowSel=0&_ar.rt.leaveSlice.railAndFlySelected=0&search=Suchen&WT.mc_id=EBDEM30001&ar.rt.child[4]=&ar.rt.child[2]=&ar.rt.leaveSlice.orig.key=Wien%2C+%C3%83%C2%96sterreich+-+Wien+Flughafen+%28VIE%29&ar.rt.child[0]=&ar.rt.leaveSlice.time=Anytime&ar.rt.child[6]=&ar.rt.carriers[0]=AB&ar.rt.returnSlice.date=17.12.14&ar.rt.narrow=airlines&ar.rt.carriers[2]=&ar.rt.leaveSlice.date=01.12.14&ar.rt.leaveSlice.dest.key=BOG&ar.rt.cabin=C&_ar.rt.flexAirSearch=0&_ar.rt.nonStop=0&ar.type=roundTrip&ar.rt.child[3]=&ar.rt.child[5]=&ar.rt.child[7]=&ar.rt.child[1]= Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2014 (edited) Eror FareBeč - Bogota - Beč, 400 Eurohttp://www.ebookers.de/shop/home?ar.rt.carriers[1]=UA&ar.rt.narrowSel=true&type=air&ar.rt.returnSlice.time=Anytime&ar.rt.numAdult=1&tduid=64ded70e69a336df4357dd69a518a90f&WT.mc_ev=click&ar.rt.numChild=0&_ar.rt.narrowSel=0&_ar.rt.leaveSlice.railAndFlySelected=0&search=Suchen&WT.mc_id=EBDEM30001&ar.rt.child[4]=&ar.rt.child[2]=&ar.rt.leaveSlice.orig.key=Wien%2C+%C3%83%C2%96sterreich+-+Wien+Flughafen+%28VIE%29&ar.rt.child[0]=&ar.rt.leaveSlice.time=Anytime&ar.rt.child[6]=&ar.rt.carriers[0]=AB&ar.rt.returnSlice.date=17.12.14&ar.rt.narrow=airlines&ar.rt.carriers[2]=&ar.rt.leaveSlice.date=01.12.14&ar.rt.leaveSlice.dest.key=BOG&ar.rt.cabin=C&_ar.rt.flexAirSearch=0&_ar.rt.nonStop=0&ar.type=roundTrip&ar.rt.child[3]=&ar.rt.child[5]=&ar.rt.child[7]=&ar.rt.child[1]=Iz Minhena za €275http://travel-dealz.de/blog/error-fare-bogota Edited September 23, 2014 by jms_uk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2014 (edited) ^Izgleda da su se cene zakucale na 450-500 (period koji sam ja gledao je odlazak polovinom januara povratak polovinom februara), Nemacka, Poljska, Austrija, Francuska itd itd .... Naravno nista od ovih nasih okolnih.Mozda je najbolje gledati kombinacije iz Varsave ili Minhena jer se lepo uklope letovi iz BG-a i nazad.Edit: http://goo.gl/jR7V8p a moze i ovako iz Varsave da se iskombinuje ... za 325eur Edited September 23, 2014 by traveleasy Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2014 E ljudi, jel ima neko ideju kako najjeftinije da se stigne do J. Amerike (Brazil, Argentina, Peru), open-jaw kontam da je najpovoljnija opcija, ili barem da mi preporuci neki sajt koji objavljuje te dealove koje provale. Period je neki februar-mart 2015te Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2014 E ljudi, jel ima neko ideju kako najjeftinije da se stigne do J. Amerike (Brazil, Argentina, Peru), open-jaw kontam da je najpovoljnija opcija, ili barem da mi preporuci neki sajt koji objavljuje te dealove koje provale. Period je neki februar-mart 2015teE ja sam pratila do Brazila, neko mi je bio spomenuo par postova gore da je najpovoljnije TAP od Milana do Brazila, povratna je bila oko 600e u februaru ali sada mislim da je već oko 900. Do Milana je bila varijanta easyjet-a, tada kada sam ja gledala povratna je bila oko 60e. Proveravala sam i kayak i skyscanner ali sam tu nalazila samo skuplje opcije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2014 Probajte Iberiu 19.02.15-19.03.13, PRG-EZE/EZE-MAD, na kayaku mi da ovu cenu, ali na iberia.com, duplo vecu .... izgleda da su ispravili gresku Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2014 Ej hvala! Moje iskustvo sa kayakom je da često prva dva leta koja ti izbaci imaju super cenu i kao "only two seats left at this price", i onda kreneš da bukiraš, dođeš skoro do kraja i onda ibaci "žao nam je, neko je bio brži od vas". Odeš na sajt te kompanije a cena ni blizu.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2014 Kayak vuce cene iz cache memorije, zato nekad pokazuje karte koje vise ne postoje... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 26, 2014 (edited) Direktno na sajtu qatar-a, za dosta datuma u ovoj i sledecoj godini, Beograd - Hong Kong, 405EUR. Npr 04.02-24.02.2015.OUTBOUND - TRAVEL IS NOT PERMITTED 26DEC 14 THROUGH 12JAN 15 FOR DEPARTURE FROM FARE ORIGIN. INBOUND -> TRAVEL IS NOT PERMITTED 02JAN 15 THROUGH 10JAN 15 FOR DEPARTURE OF FIRST INTERNATIONAL SECTOR.SR.SALES RESTRICT TICKETS MUST BE ISSUED ON/AFTER 19SEP 14 AND ON/BEFORE 30SEP 14Edit: Sad tek vidim da je postavljeno vec na prethodnoj strani ... Izvinjavam se Edited September 26, 2014 by traveleasy Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites