Jeftine avio karte

4,719 posts in this topic

Sep/Okt/Nov/Dec

Malaga/Bilbao/Barcelona - Sao Paolo/Rio - Brisel od 350-400eur

Ili double open jaw Malaga/Bilbao/Barcelona - Sao Paolo/Rio - Rio/Sao Paolo - Brisel - Prakticno ista cena.

Bilbao – Sao Paulo + Rio de Janeiro – Brussels  336.14
Malaga – Sao Paulo + Rio de Janeiro – Brussels 337.11
Bilbao – Sao Paulo – Brussels  337.11
Malaga – Sao Paulo – Brussels  338.55
Barcelona – Sao Paulo – Brussels  373.49
Barcelona – Sao Paulo + Rio de Janeiro – Brussels  392.53
Bilbao – Buenos Aires + Rio de Janeiro – Brussels 402.41
Barcelona – Buenos Aires + Rio de Janeiro – Brussels  387.95
Bilbao – Rio de Janeiro – Brussels  389.16
Malaga – Rio de Janeiro – Brussels  398.80
Barcelona – Rio de Janeiro – Brussels 398.80

Do Barselone Vuelingom, iz Brisela ... ne znam :)

Ista kombinacija za Santa Domingo (Dominikanska Republika) - 350 eur

Edited by traveleasy

Ne mogu da editujem post iznad. Ista kombinacija moze se primeniti i za Caracas, Bogotu ... i ko zna sta jos :)

Unapred se izvinjavam svima ako tema vec postoji,

naime interesuje me Koliki je povracaj novca wizzaira u slucaju otkazivanja karte 45dan pre leta??

I druga stva DA li je moguce da oni promeni imena naplacuju 7200dinara???

Hvala

Ukoliko ti otkazuješ let, nemaš prava na povrat novca. Ukoliko ga oni otkazuju, treba ti emailom stići ponuda i vraćaju kompletan iznos. Da, moguće je da toliko košta promjena imena nosioca karte.

Planiram put za Dubai u Septembru ili Oktobru.Ostajem oko 20-ak dana.Da li da rezervisem preko Turkish Airlinesa iz Beograda za oko 370e ili ima nekih povoljnijih varijanti sa okolnih aerodroma?

@Piramida

Proveri Pegasus,u zavisnosti od konkretnih termina moze to i za 300e ili malo manje.

Ili iz Budimpeste Wizzair-om za 150e,a do Budimpeste mozes i vozom za 25e...

Edited by deki011

A ako baš hoćeš iz Beograda proveri u agencijama, neke imaju niže cene za 50e. Leti se sa flyDubai.

Joj drugari, treba mi pomoć. Treba mi karta Beograd-Bolonja odlazak 3. avgusta, povratak 9. avgusta. Sve živo sam prelistala. Trenutno najjeftinije što sam našla je 305 evra preko e.dreams-a sa Lufthansom sa presedanjem u odlasku Minhen u povratku Frankfurt. Znam da ovo nikako ne spada u rubriku "Jeftine avio karte", ali nisam mogla ranije da rezervišem, a i deliću troškove verovatno tako da mi je podnošljivo. Ono što me buni je to što na e.dreams-u vidim tu cifru a kad odem na sajt Lufthanse cena je mnogo viša, a plus mi i ne daje taj let za povratak koji nudi e-dreams :shockkk: U čemu je fora? Je l pouzdan e.dreams, nisam kupovala kartu preko njih? Ako imate neku jeftiniju opciju, mooolim vas predložite. Datume ne mogu da menjam. Hvala mnooogo!

Edited by Floria

P.S. Gledala sam i Wizz iz Temisvara, ali nema te datume. Plus, cena je takva da kad saberem kartu, kofer i Gea turs, izadje 30 evra manje nego Lufthansa :huh:

Samo kao ideja, možda  bi mogla easyJet-om od Beograda do Milana i/ili Rima. Povratni let  bi u tim datumima bio do 150 e, ali bi imala trošak do/od Bolonje (zamena za Geu  ;) ) i prtljag. Doduše, ne bi ni dobila onaj divan kolač sa višnjama koji služi Lufthanza  :eat:

Da, hvala ti Sofra, pogledacu i tu opciju. Trenutno razmisljam o Air Serbia (mada sam zarko zelela da ih zauvek bojkotujem zbog monopolistickih aspiracija) do Rima (posto stize rano ujutro) pa voz. Ovo sa Lufthansom je izgleda oko 350e, nije mi sigiran e.dreams, mnogo loseg sam procitala o njima na Trip Advisoru.

Edited by Floria

Izvinjavam se ako smaram, baš mi je bitno. Kako vam izgleda ova prva opcija? Našla sam preko Skyscannera / Airtickets 24. Koliko je to sigurno, jeste kupovali preko njih? Pitam zato što je cena na LH sajtu oko 450 evra pa mi sumnjivo, je l ovo normalno da je ovde jeftinije? Koji pretraživač vam je najbolji i najsigurniji? Hvalaaa svima!

http://www.skyscanner.net/transport/flights/beg/blq/140803/140809/airfares-from-belgrade-nikola-tesla-to-bologna-international-in-august-2014.html?rtn=1

Edited by Floria

Agencije imaju svoje aranžmane sa aviokompanijama, i nema razloga za sumnju.

Ali zaista pogledaj Sofrinu opciju easyJet-om. Možeš da iskombinuješ relativno povoljno (deset dana pred putovanje u sezoni nije baš najbolje vreme za traženje karata) i udobno. Ako baš moraš 3. i 9. onda ti je varijanta Beograd-Milano-Bolonja (36€), a u povratku Bolonja-Rim-Beograd (58€, dok ovo kucam).

Dakle, okvirno:

* EasyJet Beograd-Milano

* http://ticketonline.malpensashuttle.it/ za transfer do grada (10€)

* Trenitalia za rezervaciju voza Milano-Bolonja (9-32€)

povratak:

* Trenitalia za rezervaciju voza Bolonja-Rim (29-45€)

* Terravision za transfer Termini-Fjumičino (4€)

* EasyJet Rim-Beograd

Sveukupno bi izašlo 200-250 evra.

Cene italijanskim vozovima jako variraju zavisno kad ih kupiš i na koji popust naletiš ("SuperEconomy" je desetak evra, ali se brzo rasproda). Kupovina onlajn može biti veoma isplativa. Pogledaj temu o italijanskim železnicama. S obzirom na udaljenosti oba aerodroma od centra, računaj na bar dva sata pasoške kontrole i transfera do/od stanice.

Kod EasyJet-a je besplatan regularan mali kofer (55x45x25) i nisu velika zakerala na dimenzije, u koji se možeš sasvim lepo spakovati za nedelju dana (ako ne nosiš neki specijalni teret).

Hvala ti, Duya, baš si mi detaljno objasnio. Razmatram ovu opciju najozbiljnije samo još malo gledam da li bih ikako mogla sve avionima. Ako ne uspem, tu je voz. Jesi ti koristio Skyscanner i Airtickets 24? Sve je sigurno? Sumnjičava sam jer sam svašta čitala po netu, a nisam ih koristila do sada.

E, moze mala pomoc, ne znam , sta da radim, gledam karte vec mesec dana, za letove...

Plan puta je 6.12 Marakes, Maroko, 16. Malta i 23.12 Beograd.

Edited by glifada

Hvala ti, Duya, baš si mi detaljno objasnio. Razmatram ovu opciju najozbiljnije samo još malo gledam da li bih ikako mogla sve avionima. Ako ne uspem, tu je voz. Jesi ti koristio Skyscanner i Airtickets 24? Sve je sigurno? Sumnjičava sam jer sam svašta čitala po netu, a nisam ih koristila do sada.

Софија - Терминал 1 → Милан Бергамо .... Милан Бергамо → Софија - Терминал 1   .... 183e

Redovno kupujem preko airtickets24, nikad nikakvih problema.

Jel zna neko kako najjeftinije do Tajlanda u decembru ili februarau?

Milano-Bangkok oko 420 EUR,a do Milana Easyjet 50-60 EUR

Edited by deki011

Budimpesta - Kuala Lumpur, SEP-NOV, 450eur Turkishom.

Budimpesta - Bangkok, DEC-MAR, 500eur Qatarom.

Budimpesta - Tokio *HND - DEC-MAR, 440eur Qatarom.

Edited by traveleasy

Cao svima! Da li neko ima predlog za jeftinu kombinaciju do Australije (Adelaide), period okvirno 15.12.2014 - 19.01.2015.? Hvala.

Ljudi,zna li neko sto vise ne moze na sajtu www.airfasttickets.de da se rezervise bilo koji let iz Bg-a?!

Koji god grad da izaberem kao krajnju destinaciju (biram evropske gradove) izbaci mi poruku na nemackom koja glasi kako nema rezultata za tu pretragu.

Ima li neko objasnjenje za ovo???

mislim da nije problem Beograd, koji god grad da stavis izacice ista poruka, moguce da imaju neki problem sa sajtom

Edited by milanvuk