Jeftine avio karte

4,719 posts in this topic

2377453536.png

Ebookers.ie

I do Varsave i nazad iz BG-a, Lot-om ili AirSerbia-om, oko 100eur za 13-29.04.2015.

Edit: spicejet.com - Trenutno promocija, za recimo 15.april, karta BOM-GOI - 17.50EUR

Edited by traveleasy

Beograd - Havana, od 650-700eu, jan/feb/mar. Aeroflot.

Mozda ima i boljih cena, ali ove su vec 200eur jeftinije od prvog sledeceg prevoznika :)

2620258337.png

Za ove datume iznad cena je 660eur. Skyscanner.it

Edited by traveleasy

Imate za 2400 HUF Budimpesta-London za kraj novembra. To je 8 evra u jednom pravcu. RyanAir

Da li neko ima ideju kako da se dovucem iz Malage do Graca najjeftinije? 22. oktobra ili dan kasnije. Gledao sam ranije sa ryanairom preko ibice do milana bilo bas jeftino al nisam tad kupio i poskupela karta. Mogu sve kombinacije sa vozom i busom i avionom. Hvala

Da li neko ima ideju kako da se dovucem iz Malage do Graca najjeftinije? 22. oktobra ili dan kasnije. Gledao sam ranije sa ryanairom preko ibice do milana bilo bas jeftino al nisam tad kupio i poskupela karta. Mogu sve kombinacije sa vozom i busom i avionom. Hvala

Nasla sam ti za 30ak evra bus+ avion do Milana. Da li ti to nesto znaci?

Naravno, kako? :)

Idi na alsa bus, spanska verzija sajta, izaberi Tarifa Minima. Imas za 10 evra Malaga- Valensija 22.10. u 01:30-12:30, a iz Valensije imas Ryanair, Valensija- Milano u 19.10 za 26 evra, sve to imas i sutradan. Ili mozes bus Malaga- Valensija( 10 evra)+ Valensija- Barselona(5 evra)+ easyjet Barselona- Milano(16,49 evra,23.10).

Hvala! Nisam imao vise inspiracija iz Malage da gledam znam da sam morao da se iscupam nekako a ovo sa Barselonom je extra.

Hvala! Nisam imao vise inspiracija iz Malage da gledam znam da sam morao da se iscupam nekako a ovo sa Barselonom je extra.

Nema na cemu. Iz Malage je uvek preskupo. Jeste da ces se malo iscimati, ali  usteda je velika.

Ovo preko ibice za milano 39 evra, super letovi jos odmor ima na ibici 7 sati. I onda iz Milana za Skoplje bilo 25 evra pa voz do Bgda ali nisam bio siguran za put, sad kupujem ovu kombinaciju koju si mi dala

Ovo preko ibice za milano 39 evra, super letovi jos odmor ima na ibici 7 sati. I onda iz Milana za Skoplje bilo 25 evra pa voz do Bgda ali nisam bio siguran za put, sad kupujem ovu kombinaciju koju si mi dala

:spot:

Jel moze neka preporuka kako najjeftinije do Meksika feb 2015? Najbolja ponuda koju sam nasla je 730e iz BUD (preko Pariza se ide). 

Kakva su vasa iskustva sa cenama za ovu destinaciju? Videla sam i povoljnije opcije ali sve idu preko USA a ne bih davala pare za vizu njihovu.

Letovi iz Praga za :

Amritsar                      219.52
Jodhpur                      216.43
Indore                        222.38
Srinagar                     225.71
Varanasi                     228.33
Hyderabad                 229.76
Aurangabad               231.43
Raipur                        235.95
Delhi                          265.24
Mumbai                      268.33
Vadodara                   271.67
Goa                            275.00
Bagdogra                   276.67
Udaipur                      277.14
Bhopal                       280.00
Ahmedabad               298.33

U februaru i martu sledece godine, a mozda i pre i kasnije, nisam proveravao.

kayak.pl (placanje MasterCardom, bez provizije)

Iz BUD 30ak eur skuplje.

Edit: sad proverih, ove pa cak i jos nize cene su i za prvomajske praznike sledece godine :)

Recimo Budimpesta - Goa za 280eur.

6601039031.png

https://www.airtickets24.com/pl-sr/flights/searches/ef81d01714854352b4203b682d6e9e18?mcurrency=EUR

Edited by traveleasy

Cao svima, jedno pitanje ako mozete da preporucite. Iz podgorice sam, Berlin u decembru. Putovala sam iz Dubrovnika prosle godine do Berlina za 100e, medjutim bio je ljetnji period. EasyJet ne leti preko zime sa dubrovackog aerodroma. Tirana bi dosla u obzir. Ili Beograd...

Možeš EasyJet-om Beograd-Milano Malpensa-Berlin Šenfeld. Solidno se uklapaju letovi, BEG-MXP je oko 15-16h pon-sre-pet-ned, MXP-SXF svaki dan oko 21:00, dok u povratku imaš jutarnji SXF-MXP oko 9:00, ukupno stotinak evra bez prtljaga. (Mislim da izađe još 70€ sa čekiranim prtljagom). Imaš i AirSerbia Podgorica-Beograd-Berlin, ali izađe blizu 400€ (povratak je skup). Možda možeš i iskombinovati AirSerbia u odlasku, EasyJet u povratku.

Pozdrav drugari. Jurim kartu za NY, datum +-2days za 19/12 i +-2days za 13/01, dvoumim se da li da letim iz BEG ili da idem do Budimpeste? Nasao sam dobru konekciju preko Lufthanse za 450e (BEG-MUC-JFK-MUC-BEG), mada bih kartu kupio tek za 10-15dana...Sta vi mislite, kako se krecu cene tokom njihovih praznika, da li da cekam mozda njihove discount-e?

Edited by mambo23

@Vizantinac ja sam leteo air asiom sa don muenga iz Bangkoka , proveri i ostale low cost kompanije tipa VietJet , Nok ...

Air Asia sa DMK-a ili VietJet sa Suvarnabhumi-a i nemoj dalje da gledas :) 40-50eur max. (jedan smer)

Edited by traveleasy