Jump to content

Featured Replies

Posted

Nešto mi se čini da je ovo viđeno i ranije ali nisam siguran, ne mogu da nađem na forumu...

Elem... preporuka za KPS stoji na sajtu MUP-a  ;D

Sad samo još da nam odobre stopiranje po auto-putevima i di će nam biti kraj...

:mrgreen:

Nas carinik na Srpsko Rumunskoj granici nas je pitao za koliko para moze da ide u ... uh zaboravio sam, Pariz mozda? :)

Vrlo zanimljivo!  :spot:

Mislim da to nije mala stvar... bravo, drugari!

Haha, dobra fora, daleko smo dogurali ;) Na kraju ce Lazara i Chivitlija da postave za ambasadore u nekoj Budzumburi ;D Mozda cemo imati i kandidata za ministra turizma, ko zna ;D

Jest' da retko ko voli policiju, ali ipak je ovo svojevrsno priznanje i nagrada za trud svima koji ovde ucestvuju! Cestitam!

Jest, sarađivali smo pre nekoliko meseci sa MUP-om Republike Srbije, mislim da je u pitanju bila Uprava za granične prelaze. Pomogli smo im da sastave neka uputstva za bezbedna putovanja. Ne obraćajte pažnju na to što policija čita forum, opustite se, ponašajte se prirodno kao i dosad...  lol::

Jest, sarađivali smo pre nekoliko meseci sa MUP-om Republike Srbije, mislim da je u pitanju bila Uprava za granične prelaze. Pomogli smo im da sastave neka uputstva za bezbedna putovanja. Ne obraćajte pažnju na to što policija čita forum, opustite se, ponašajte se prirodno kao i dosad...  lol::

damn  :shockkk::bag::death::angel:

Policija je kontaktirala KPS kako bismo pomogli u pisanju flajera za bezbedno putovanje u zemlje šengena. Neki saveti koji se nalaze u tom tekstu došli su od nas, pa su nas pomenuli kao izvor informacija. :)

Policija pita KPS kako se bezbedno putuje po zemljama sengena  :o  clap.gif' alt=':clap:'>

Ovo je jedna od najludjih informacija koje sam procitao na forumu  ;D

Mi izgleda nismo ni svesni koliko smo mocni...  :D

Policajci su medju nama  ;D

Ko zna koliko njih ovde sto piskaraju ustvari radi za policiju i BIA-u  :angel:

Ja bih samo da dodam da nas je policija kontaktirala preko fejsbuka ;D

Ivica Dačić has requested you as a friend on facebook :P

[Mi izgleda nismo ni svesni koliko smo mocni...  :D

Ili, na zalost, koliko je policija nemocna :o

Policajci su medju nama  ;D

Ko zna koliko njih ovde sto piskaraju ustvari radi za policiju i BIA-u  :angel:

Sve je krenulo otprilike kad si se ti pojavio na forumu...

WAOOO! Policija ima fejs!!!

Dajte mi molim vas link od profila koji vas je kontaktirao! Moze i privatna poruka, moram ih imati!