Followers 0

Beograd - Lisabon (avion) najpovoljnije?

363 posts in this topic

izvinjavam se na duplom postu i možda već na oftopiku, ali samo moram da kažem da je na kraju problem bio samo u tome što je bilo potrebno pozvati call centar banke da mi "otvore" račun kako bi mogla da se obavi transakcija veća od 10 evra. to je njihov način da zaštite korisnike, za koji nisam imala pojma, ali pozvala sam i najavila transakciju, i uspela da obavim kupovinu bez obzira što je debitna kartica. hvala svima :)

Cao svima. Hajde da ozivimo vecitu temu Portugal. :)

Koji avio prevoznik je u ovom momentu najpovoljnije za letove do Lisabona iz Beograda? Ja koliko vidim vise nema direktnih letova.

Hvala vam svima na pomoci!

Koji avio prevoznik je u ovom momentu najpovoljnije za letove do Lisabona iz Beograda? Ja koliko vidim vise nema direktnih letova.

Direktnih letova nikad nije ni bilo.

O Lisabonu smo nedavno razgovarali na temi o jeftinim letovima (onoj od 200 strana). Radi lakše pretrage, maločas sam prebacio sve relevantne poruke u ovu temu, pa iščitaj ponovo poslednjih par strana.

Direktnih letova nikad nije ni bilo.

O Lisabonu smo nedavno razgovarali na temi o jeftinim letovima (onoj od 200 strana). Radi lakše pretrage, maločas sam prebacio sve relevantne poruke u ovu temu, pa iščitaj ponovo poslednjih par strana.

direktnih letova je bilo!!!

2014 godine portugalski Tap je leteo na liniji Lisabon-Beograd-Lisabon. Cena povratne karte je bila između 25.000-30.000 dinara.

direktnih letova je bilo!!!

2014 godine portugalski Tap je leteo na liniji Lisabon-Beograd-Lisabon. Cena povratne karte je bila između 25.000-30.000 dinara.

Pravo zboriš, zaboravio sam.

Možda malo kasnim sa informacijom ali mene je povratni let za sredinu Oktobra od Budimpešte do Lisabona ukupno koštao 170e (sa uključenim velikim prtljagom i rezerervacijom sedišta do prozora na oba leta). Rezervaciju sam obavio direktno preko Wizzair-ovog sajta (jurio sam cene par dana) i iskreno nije bilo ni najmanjih problema. Jedino je smaranje što morate da idete do Budimpešte vozom ali pošto nikada nisam bio u Budimpešti ujedno sam iskoristio priliku da obiđem i grad malo. Ukoliko vam je presedanje bez prtljaga opcija onda možete da nađete i jeftinije karte sigurno ali od direktnih letova mislim da su Budimpešta i Zagreb trenutno najpovoljniji. 

kao što rekoh gore, uzela sam povratnu kartu do lisabona iz beograda preko tap-ovog sajta. i sad, pošto je let naravno sa presedanjem, i prvi deo puta (od beograda do ciriha u odlasku) obavlja air serbia, da li se podrazumeva da su mi letovi vezani, i da će mi oni prebaciti čekirani prtljag iz jednog aviona u drugi? i da li ne mogu da se dese neki dodatni troškovi za prtljag recimo, s obzirom da su dve kompanije u pitanju?kapiram da je možda glupo pitanje, ali ne bih da se nađem u još glupljoj situaciji. 

Pozdrav,

Da li je neko u skorije vreme (protekle dve godine) putovao za Lisabon u sezoni, avgust mesec konkretno?

Interesuju me predlozi za neku ok cenu karte, ne mora biti najpovoljnija varijanta. Ispratila sam prepiske i predloge iz prethodnih godina i odradila pretraživanje, međutim kao da nijedna relacija koja je funkcionisala pre, sada nije povoljna ili više ne postoji, bar ne u sezoni, moguće je da u drugim mesecima može da se nađe prihvatljiva cena. Ono što je najpovoljnije je Budimpešta - Lisabon (WizzAir), ali s obzirom da želim da ponesem veći prtljag, karta i ne bi bila tako povoljna uz doplatu + prevoz do Budimpešte.

Interesuje me ako je neko išao u skorije vreme, preko koje kompanije je išao ili koja veza je bila po nekoj pristupačnoj ceni? A pod tim mislim da je granica do nekih 350 eura :smile:

Hvala puno

azair kaze da imas varijante 150-200e koliko hoces :smile:

Na ovom linku sam ti stavio 10 dana boravak, tako da su ti ovo kombinacije u avgustu. Ako te zanima neki drugi datum, samo promeni

u sezoni ćeš jako teško naći neku povoljnu opciju naročito ako kupuješ samo mesec-dva pred put i planiraš veliki prtljag da nosiš

ja sam išao u junu za manje od 100 evra iz pešte ali to je samo ručni prtljag a čekirana torba ti praktično izbacuje ostale LC sa presedanjima jer se ne isplati - dakle ili wizz ili regularne kompanije