Posted June 16, 2010 Pozdrav društvo , interesuje me da li postoji voz na relaciji bg-berlin, i ako postoji da li je neko išao, iskustva i tako to... Verovatno će brdo vas sad reći imaš low cost ovaj onaj itd...međutim idemo nas četvorica i složili smo se da palimo vozom do Berlina.... Unapred hvala... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2010 Nema direktan, presedate u Budimpešti. Imate opciju: Beograd 10:00 - Budapest Keleti 18:04 Budapest Keleti 19:58 - Berlin Hbf 08:54 ili Beograd 21:25 - Budapest Keleti 05:04 Budapest Keleti 05:28 - Berlin Hbf 17:20 Beograd - Budimpešta povratna karta =26 evra. Budimpešta - Berlin 29 evra sedište u noćnom vozu, 39 evra kušet, a u dnevnom vozu sedište 39 evra, sve u jednom pravcu. Ove karte Budimpešta - Berlin su ograničena ponuda i gotovo sigurno će biti rasprodate dosta unapred tako da ako kupujete malo pre polaska voza u Budimpešti platićete kartu 95 evra u jednom pravcu po osobi. Međutim video sam na sajtu Putnika http://www.putnik.com/Putnik/107/Zeleznicke+karte.shtml, da i oni prodaju te jeftinije karte Budimpešta - Berlin, pa probajte tamo da ih nabavite. U povratku imate slične opcije presedanja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2010 Ja sam išao pre par godina Bg-Minhen-Berlin, kupio karte u Putniku, super je ići vozom . Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 19, 2010 Jel "hvatao" neko vezu iz Budimpešte do Berlina? Da li kasne voz iz BG-a? Jer ako me oni sj..... biće Hvala unapred! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2010 Dosta puta sam isao u Budimpestu vozom koji stize oko 5 i nikad nije kasnio. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2010 Da, taj što stiže u pet je tačan, za ova dva u 7:20 i 10:00 iz Beograda ne znam, ali pretpostavljam da su i oni manje više na vreme. Kontam da imate skoro 2 sata lufta u Budimpešti ako idete ovim što kreće iz Beograda u 10:00, što mislim da je dovoljno. Mislim čak iako je neko drastično kašnjenje, da možeš da obavestiš konduktera da presedaš i on javlja da voz čeka, ukoliko ne postoji nijedan voz tog dana za Berlin (ukoliko ideš ovim što kreće iz Budimpešte u 19:58, ne postoji). Prošlo leto sam išao tim što kreće u 19:58 za Berlin (i Varšavu i Krakov, tj. idu tri voza zajedno pa se u Češkoj dele), i polazak mu je kasnio sat vremena, tek u 21h je krenuo, kako mi je kondukter objasnio baš zato što je čekao neki voz koji kasni, a iz kojeg putnici presedaju u ovaj. Mada nemoj me držati za reč, jer mi je to objasnio Poljski kondukter koji nije znao da bekne engleski, al smo se nekako sporazumeli na "slavjenskom" Ako idete tim što stiže u 5 videćeš, jutarnji voz za Berlin ti je sa belim vagonima sa crvenom horizontalnom crtom, vrlo je upečatljiv. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2010 btw, koliko je karta od budimpeste do berlina? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2010 btw, koliko je karta od budimpeste do berlina? Budimpešta - Berlin 29 evra sedište u noćnom vozu, 39 evra kušet, a u dnevnom vozu sedište 39 evra, sve u jednom pravcu. Ove karte Budimpešta - Berlin su ograničena ponuda i gotovo sigurno će biti rasprodate dosta unapred tako da ako kupujete malo pre polaska voza u Budimpešti platićete kartu 95 evra u jednom pravcu po osobi. Međutim video sam na sajtu Putnika http://www.putnik.com/Putnik/107/Zeleznicke+karte.shtml, da i oni prodaju te jeftinije karte Budimpešta - Berlin, pa probajte tamo da ih nabavite. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2010 Kako ste rezervisali karte Bud-Berlin? Sad sam zvao putnik i rekli mi da ne mogu da rezervišu , jedino kad idem istog dana da svratim kod njih i da kupim neku promo kartu koja je na snazi....mislim to much risk! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2010 ee, sad sam i ja zvao putnik i rekli su mi da oni MOGU da srede te karte budimpesta-berlin u jednom pravcu za 29e... problem je sto su te karte neka promocija, ne mogu se rezervisati vec jedino kupiti na licu mesta u njihovim prostorijama... i tada na licu mesta vam mogu reci da li je moguce kupiti kartu za datum koji vama treba... kako kazu, ponuda se menja iz sata u sat... ja sutra idem da uzmem moju kartu(nadam se) pa cu vam javiti sve tacno... pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2010 Pa ako to moze da se izvede preko putnika to ti je po meni najbolja opcija. Naravno, uvek je brze avionom, ali ti je ovako manje cimanje i intenzivniji osecaj putovanja. Drugi put ih malo vise moli i kuni da ti rezervisu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2010 Ma možeš da kukaš na sav glas, ništa ne pomaže....Ako ga ubodeš ubodeš ako ne sjebex....Ae vidi mire_zr pa ostavi info ovde čisto da znam kako i šta dalje... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2010 uzeo sam danas karte po 29e ... ne znam sa kim si ti pricao kad si ih zvao, mene je usluzila neka milena/marijana ( zaboravio sam joj ime:)) btw, u putniku se mogu kupiti i karte za unutrasnji saobracaj u nekoj od zemalja EU... te karte nisu specijal, nego imaju redovnu cenu mada oni ce vam naci najjeftiniju... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2010 ima li taj Putnik predstavnistvo i u Novom Sadu ? Ja sam bio ubeđen da se ta agencija ugasila . Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2010 ne, rekli su mi da moram licno da dodjem kod njih ... i u bg-u su menjali lokaciju tako da se ne zeznete ako idete, sada su na trgu nikole pasica, ovamo prema terazijama blizu b92 mamografa... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 29, 2010 Imaju prestavnistvo samo u Beogradu. I da mora se otici licno kod njih. E sad, jel je obavezna rezervacija na relaciji BG-BUD, posto mi je lik u Putnik-u rekao da ista nije potrebna? Hvala unapred! Ziveli! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2010 nije potrebna... povratna vazi mesec dana...mozes na koji god voz hoces Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2011 Da li mi neko moze dati tacan link za ovu agenciju Putnik jer treba da kupim zeljeznicke karte a pojavljuje mi se nekoliko na google i nisam siguran koja je? Hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2011 http://www.putniktravel.rs/Putnik+Travel,+Turisticka+Agencija,+Beograd/107/Zeleznicke+karte.shtml Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2011 ja sam ovog leta do berlina stigao za 80e, avion+auto (onaj njihov mitfhar, kad podelite troskove sa vozacem), isao sam do Memingena wizz airom (20e), a posle Memingena svratio do Minhena i uzeo mitfhar 30e do Berlina tako i nazad 30e.. brzo, komforno i jeftino Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites