Posted December 12, 2012 preporuka za ko samui chaweng plaza (ako se ne varam), potreban nam je smestaj za troje, dobar wifi u sobi (!) na mesec dana, idealno ako ima neko nas tamo da me posavetuje, ja sam bio vec par puta (jul-avgust), ali nikad u sezoni. da ocekujem jace cene i koliko ? Na facebooku ima jedan momak Dario Osap on je ozenio tajlandzanku i zivi na Koh Samui.Meni je pomogao oko smestaja kad sam bio tamo na odmor 2011god pitaj ga,on zna sve.pozzzz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2014 Dragi svi, imam puno pitanja...otisla bih u decembru sa porodicom na Tajland na 6 meseci, cerke imaju 5 i 2 godine, preko neta sam trazila smestaj i za nase uslove sve sto smo videli je preskupo... sve informacije su nam dobrodosle, istrazivanje smo tek poceli tako da pojma nemamo... odlucili smo da idemo na Ko Phangan, Surat Thani, Thailand idemo da iskuliramo i nemamo preterano novca, ali ako budemo pametni bice dovoljno sve informacije su dobrodosle kako nam je najbolje da stignemo na odrediste smesta (problem nam je da smestaj trazimo na licu mesta zbog dece, za njih bi to posle dugog puta bilo bas maltretiranje) koliko nam otprilike treba novca mesecno tamo (za pristojan zivot, nista spec) kako funkcionise zdravstveni sistem itd i bilo sta sto vam padne na pamet da bi moglo da nam koristi, molim vas pisite hvala u napred pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2014 Do Suratanija možeš doći avionom , proveri da liti je uz avio kartu plaćen i bus do trajekta ( sad sam zaboravila koja avio kompanija u cenu avio karte uračunava i bus do trajekta) . Kad već nemaš rezervisan smeštaj a imaš ograničen budžet e onda moraš da kreneš sama da obilaziš i tražiš šta ti se na oko i po džepu dopada. Pretpostavljam da ne ideš sama sa decom već sa još nekim , u tom slučaju ostani sa decom na pristaništu u nekom restoranu dok druga polovina rentira prevoz pa krene da traži smeštaj . Druga opcija je kad se iskrcate - okružiće vas lokalci sa svojim ponudama , najčešće imaju slike pa možeš koliko toliko da stekneš uvid. U svakom slučaju ako odeš do izabranog smeštaja a ipak ti se nesviđa slobodno odustani i pogleda kod komšije , jer su svi smeštaji jedan do drugog ( u većini slučaja su jako blizu jedan drugog). Moj savet ti je da iskuliraš i da negledaš na to da nemaš rezervisan smeštaj a putuješ sa dvoje male dece kao problem i cimanje pod obavezno. Ako već ostajete tamo 1 mesec onda polako i nemoj da brzaš i da se nerviraš. Taj zapadni manir ostavi za sobom kad si na Tajlandu. Za početak možete da izaberete neki smeštaj u Tong Sala ( to ti je gl. grad ili nejveći grad na ostrvu gde si došla trajektom) a posle će biti lakše kad malo boljeupoznaš ostrvo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2014 @Tamarishka, Koh Phangan je dobar izbor sto se tice finansija... E sad koliko se tamo bas moze iskulirati to ne znam. Prva stvar o kojoj moras da razmisljas, a spomenula si da ostajete 6 meseci, da ces minimum jednom morati da odradis Visa Run (da izadjes na jedan dan, pa da se vratis da bi dobila novi pecat i novi rok od 3 meseca. Ali moras paziti i na rok vaznosti same vize), jer pri prvom ulasku dobijes rok izlazka cca 3 meseca od dana ulaska. Po meni najblize i najbezbolnije Phangan-Chumphon-Ranong-Myanmar pa tako i nazad, otprilike ce to za vas cetvoro (tamo-amo) da ispadne cca 120ak eur, ako vas neko ne prevari usput. Sto se tice kuce na Phanganu, najpametnije bi ti bilo da se smestis na BanTai-u, da neko od vas uzme motorce i da obidje taj deo i Thong Sala, jer sam video dosta kuca koje se rentaju a nema ih na sajtovima. Takdjo i na severu ostrva Thong Nai Pan Noi/Yai ali mislim da je to skuplja varijanta i bili bi veoma daleko od svega. Znam da si rekla da vam je cimanje to da trazite kada stignete, ali nekako mislim da bi vam to bilo najpametnije. Ako nema sanse da se tako organizujete, zamolite nekog ko ide tamo da potrosi jedan dan da obidje Haad Rin, Ban Tai, Ban Kai, Thong Sala i za pravi chill Chaloklum. i da se raspita o cenama i da slika kuce. Te cetiri lokacije su opremljene sa bankama, 7-11, food marketima, restoranima .... (Ja iskreno nikad ne bih iznajmio kucu u Haad Rin-u jer je prevelika ludnica i guzva tamo). Druga stvar koju mozes da uradis je ... da se registrujes na thai visa forum i da ostavis svoj upit u ovom threadu: http://www.thaivisa.com/forum/topic/692684-2014-bungalows-houses-apartments-for-short-long-term-rental-private-listings-non-commercial/ A trece je da kucu trazis preko neta.... za ovo mislim da je najskuplji nacin Najbolje ali i najskuplje da stignete na odrediste - Beograd - Bangkok - Samui - Ovaj deo avionom a onda Samu - Phangan brodom. Najjeftinije ali i najvece cimanje Beograd - Bangkok avion, Bangkok - Chumphon voz, Chumphon - Phangan trajekt. Treca po meni najbolja kombinacija, Beograd - Bangkok avion, Bangkok - Surat Thani avion, Surat Thani - (Don Sak pier) - Phangan. (ovo sve moze i preko Air Asia da se zavrsi i da bude vezana karta Avion-Bus-Trajekt) Sto se tice budzeta, po meni ... najbolje racunaj koliko bi potrosila u Beogradu mesecno, toliko ce ti otprilike trebati i na Phanganu. Ako tako racunas nemas problema a mozda i "pretekne" nesto, a ako pokusavas to da ukalupis i da ustedis, mozes uleteti u problem kada se pojavi neki nepredvidjeni trosak Sto se tice zdrastvenog sistema, koliko para toliko muzike. Najbolje da se putno osigurate, pa ne daj boze da se nesto desi, da aktivirate to osiguranje. Za cene ... Vidi na Uniqa putno osiguranje recimo. Apoteke imas na svakom cosku i poprilicno su dobro opremljene raznim drogama. Sto se tice saveta, nadjite "svog" tajlandjanina, tj sto se vise uklopite u lokalce ili expate lakse ce vam bitti, jer ostajete prilicno dugo, a oni sigurno znaju dosta toga sto vi ne znate, a hteli bi ste Edit: dok sam ja kucao, pretece me oljica, ali slicno razmisljamo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2014 hvala oljica i traveleasy...na svim savetima i pomoci @traveleasy...ako imas bolji predlog za iskuliravanje, jako je dobrodosao mi smo mislili da nadjemo neko bas mirno mesto da budemo na plazi, jedemo vocke i povrcke i ne mislimo mnogo, jer je moj muz kiroprakticar a ja fotograf i bavim se video artom i iskreno ne znamo vise gde bijemo a bogami ne znamo vise ni zasto i hocemo da odemo da iskuliramo i vidimo sta i kako dalje, da se druzimo i druzimo sa decom i eto to je to... samo da odahnemo...ja nisam neki evropski tip, a nisam ni za guzvu ni za jurnjavu...vise bih ako mozemo da nadjemo neko bas mirno mesto sa ne bas mnogo ljudi tako da ako imas bilo koji predlog bolji, dobrodosao je stvarno ljudi hvala vam puno sto ste izdvojili vreme i dali mi ovako mnogo informacija mi imamo godinu dana za pripreme...da se dobro raspitamo o svemu i krenemo, sad tek pocinjemo istrazivanje, pa zato mozda izgledam kao da sam pala sa Marsa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2014 Do Suratanija možeš doći avionom , proveri da liti je uz avio kartu plaćen i bus do trajekta ( sad sam zaboravila koja avio kompanija u cenu avio karte uračunava i bus do trajekta) ja sam leteo sa airasio-om ako se dobro secam i imao sam placen transfer, bus + trajekt, ima i direktan let na ko samui skuplje je recimo 2x (tad bilo) ali ako imate malu decu mislim da vredi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2014 @Tamarishka, Koh Phangan je dobar izbor sto se tice finansija... E sad koliko se tamo bas moze iskulirati to ne znam. Upravo tako, vece sanse za relativan mir i tisinu imate na ko samuiu, ili Krabi nesto malo dalje od plaze i smestaj je jeftiniji dosta, potom rentirate kola i mozete da obilazite na desetine plaza u krugu od 15km (udaljenih od samog ao nanga i gradske plaze koja je krcata) i pritom prakticno budete sami sa svojim klincima. A ima i mnogo ostrva i ostrvca koja mozete obilaziti. Cak i na Ko Samuiu, u savrsenom smetaju gde smo bili skoro mesec dana, su se u jednom trenutku pojavili nazvacemo ih "britanci" koji su ono dno dna, jednom prilikom su zaboravili kljuc i probali da provale vrata i ova jedan car polomi nogu - komedija, ... spremite se na svasta ... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2014 Drugari, treba mi vaša pomoć. Putujemo prvi put na Tajland, polovinom marta, i ostajemo punih 14 dana. Okvirni plan za sada izgleda ovako: 1. dan - Bangkok (obilazak glavnih atrakcija duž reke i u starom delu grada dok budemo imali snage) 2. dan - daytrip Kanchanaburi (rano ujutro polazak, floating market, pa obilazak Kanchanaburija - most, slonovi, tigrovi, šta god od toga stignemo..., predveče povratak) 3. dan - daytrip Ayutthaya (više-manje isto kao prethodni dan) pa kasno uvece iz Bangkoka vozom/busom odlazak ka jugu - Vozom/busom bi išli do Surat thanija pa tamo hvatali prevoz za Koh Samui. Naredne dane bi podelili između ostrva - Samui, Phan gan, Kho thao. 12. dan - kasno uveče povratak za Bangkok preko Chumphona 13-14. dan - Bangkok (nastavak obilaska sa početka, mali šoping...) 15. dan - jutarnji let nazad ------------------ E sad, slede pitanja. - Što se Bankgkoka tiče prvo pitanje je smeštaj? Ako imate neki predlog za pristojan, a povoljan smeštaj za dvoje u delu grada blizu glavnih turističkih atrakcija a koji ne uključuje nužno gomile pijanih turista - bio bih zahvalan. Vidim da je deo oko Khao Sarn roada Ok što se lokacije tiče, ali kako više želimo da obilazimo grad danju nego noću pitam se koliko su neke okolne ulice mirnije za spavanje. Svaka preporuka je dobrodošla. - Što se izleta tiče, ja bih radije da idemo solo tamo nego da uzimamo agencijsku turu. Deluje mi da je za Ayutthayu to skroz OK, ali Kanchanaburi mi je možde malo komplikovan za solo varijantu. Koliko agencije naplaćuju? - Transport ka jugu biće noćnim vozom. Izvesno ću uzeti karte preko neta unapred bar za odlazak, povratak možda uzmem tamo. Ne evrujem da mogu da nestanu karte? Jel ima neko iskustva sa kupovinom tih karata online? Plan je da u odlasku idemo do Surat thanija pa na Kho Samui a u povratku sa Kho Thaoa idemo u Chumphon i tamo hvatamo voz za nazad. Kapiram da ne bi trebalo da bude problem naći prevoz Kho Thao-Chumpon. - Svaki info za Kho Samui, Kho Phan gan, Kho Thao je dobrodošao - gde spavati, gde ići, gde klopati, izleti, šta izbegavati... Idemo da odmaramo, pa ako neko ima predlog za smestaj koji nije iznad Hard Rock cafea ------------ Što se budžeta tiče, cilj je da vidimo što više što povoljnije. Naravno, ne očekujem da potrošim 300 evra ali ne znam ni koliko mi treba. Za smeštaj bih plaćao koliko treba da dobijemo čist i pouzdan smeštaj za dvoje sa kupatilom na solidnoj lokaciji. I tako nameravamo samo da prespavamo unutra a i da se premeštamo 3-4 puta tokom te dve nedelje pa mi luksuz i nije toliko bitan. Čist krevet, kupatilo, topla voda, sef i wi-fi su jedini "luksuz" koji nam treba. Klopa ne bi trebalo ni da bude skupa, cene transporta lepo pišu na netu... Ali tu su izleti i slične mamipare... Tu bi valjalo napraviti neku selekciju. Šta ne bi trebalo da propustimo a šta bi mogli i da zaobiđemo? ------------- Eto toliko za sada. Tnx, arrgh Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2015 Uh, bajata tema, pa ajde da je osvežimo malo savetima, po sistemu: vi savetujete, ja prihvatim! Ako za neku zemlju ima Srba experata, to je Tajland bez sumnje (bam-bam verovatno drži monopol ).Mi bi ušli iz pravca Malezije stopom preko onog prelaza kome ne znam ime. E sad, ono što bi obišli na jugu je: neko kupanje sa lepim stenama pored mora i tako taj fazon + Khao Sok nacionalni park. Voleli bi da je mesto gde bi išli da se banjamo fino pristupačno jer vremena imamo 10 dana maximalno za Tajland. Jeste bili u Krabiju, oko Surat Thanija, šta preporučujete od ta dva u smislu pristupačnosti od maležanske granice i prirodnih lepota. Jeste bili u Khao Soku, na šta to liči, kako se stiže itd?Dalje bi 'vatali verovatno neki 10-časovni noćni bus do Bangkoka, tu jedno dan-dva da izgustiramo to čudo. Onda bi išli istorijski, najpre Ajutaju poludnevno i odatle nešto 'vatali do Suhotaija. Mislim da sam video još jedan grad-selo-varošicu-šta god blizu Ajutaje, isto neki hramovi značajni, zidine gradske, stari grad, šta već, zna li neko o čemu se radi?Na kraju bi od Suhotaija zapalili do Chiang Mai-ja odakle imamo let nazad za Čajna kobasicu. Tu vidim stari grad ima dosta da se obiđe, kao i Doi Inhanataon (kako li se već piše najviši vrh zemlje. Kako tu da se dođe, stop postoji li, hiking trail koliko je dug itd?Eto, to je za sad to. Možete napisati cene smeštaja, prevoza (najsvežije), pretpostavljam da menjačnica ima svuda, gde je najbolje (kurs) menjati? Onda loše i negativne stvari, na šta obratiti pažnju, itd itd... Znate vi već. Raspišite se i ne štedite tastature! Hvala, danke Dojčland Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2015 (edited) Pazi, to je prilicno optimistican plan (da ne kazem neizvodljiv) za tako kratko vreme. Putovanje izmedju svih tih mesta koje si naveo bi ti pojelo pola vremena (racunajuci u to da moras da nadjes smestaj i sve sto ide). Samo za Khao Sok bi trebalo nekoliko dana hajkinga. Ako hoces da se prosetas par kilometara, izvodljivo je u jednom danu, mada meni licno to deluje kao tracenje vremena, cisto da se zapljunes tamo.Ja da sam na tvom mestu (a bio sam zimus kad sam isto prvi put isao na Tajland, ali proveo tamo mesec dana i isto sam napravio previse optimistican plan puta, pa video da je neizvodljivo u praksi) bih odabrao eventualno dve lokacije (ostrva + Bangkok, Bangkok + Chiang Mai ili tako neka kombinacija) jer sve ostalo i nema poente. Nije da je nemoguce, samo jurnjava sa jednog mesta na drugo ne predstavlja uzivanje vecini ljudi.Da opet biram kako da provedem 10 dana na Tajlandu, to bi bilo 6-7 dana na ostrvima (Ko Pha Ngan + Koh Tao recimo) i 2-3 dana u Bangkoku, sa jednodnevnim izletom do Ajutaje.Nocenja u hostelima u Bangkoku su oko 8e, Chiang Mai 3e, na ostrvima 13-14e (mada ima i nekih losijih hostela za ispod 10e). Cene rastu uoci Full Moona na ostrvima sa istocne strane. Nocni voz Bangkok - Chiang Mai je 20e, letovi unutar Tajlanda preko AirAsia su 20 do 60e. Edited January 7, 2015 by Gorbash Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2015 Nije da je nemoguce, samo jurnjava sa jednog mesta na drugo ne predstavlja uzivanje vecini ljudi. Mi nismo ljudi, mi smo roboti u produkciji EI Niš. Ma gde nije izvodljivo, mi to volimo! Nas kad zakucaš više od dan (dobro ajde, neka bude i dva) na nekoj plaži, smorimo se kao budale u buretu. Tako da, jeste, proletećemo. Maleziju gledamo da proletimo u 6 dana 7 stvari i lokacija. Ove cene smeštaja, mi idemo za Kinesku Novu godinu, čitao sam da im je tad vrh sezone. Jesu ove cene koje si dao za krevet u zajedničkoj sobi ili cene privatnih soba? Ja kontam da bi trebalo da nalazimo sobe za oko 10 USD svuda, neke bilo kakve za veče. Bangkok ćemo gledati da nađemo hosta za dve večeri.Buske cene koliko sam čitao su od juga do Bangkoka oko 15 eur i isto toliko od Bangkoka do ČM. Mada ja mislim da ćemo imati ovom jurnjavom prilično vremena i da ćemo čak i stopirati! Dakle, Krabi area ili Surat Thani area? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2015 Mi nismo ljudi, mi smo roboti u produkciji EI Niš. Ma gde nije izvodljivo, mi to volimo! Nas kad zakucaš više od dan (dobro ajde, neka bude i dva) na nekoj plaži, smorimo se kao budale u buretu. Tako da, jeste, proletećemo. Maleziju gledamo da proletimo u 6 dana 7 stvari i lokacija. Ove cene smeštaja, mi idemo za Kinesku Novu godinu, čitao sam da im je tad vrh sezone. Jesu ove cene koje si dao za krevet u zajedničkoj sobi ili cene privatnih soba? Ja kontam da bi trebalo da nalazimo sobe za oko 10 USD svuda, neke bilo kakve za veče. Bangkok ćemo gledati da nađemo hosta za dve večeri.Buske cene koliko sam čitao su od juga do Bangkoka oko 15 eur i isto toliko od Bangkoka do ČM. Mada ja mislim da ćemo imati ovom jurnjavom prilično vremena i da ćemo čak i stopirati! Dakle, Krabi area ili Surat Thani area?it`s up to you ...surathani je na pruzi...krabi je malo sa strane...uvek bih pre isao vozom nego busem do bangkoka..mnogo je komfornije, a cene su iste... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2015 Pozdrav za forumaše, kao i za robote u produkciji "EI Niš" Tales, najpre ... evo raporta iz Thai konzulata u Nanning-u: viza je idalje 230RMB, izdali su nam za 2 radna dana, od papira treba formular, 1 slika, rezervacija karata i smestaja ... i to je to Bedak je sto izdaju samo vize sa jednim ulazom, a nama treba dva ... ali smislicemo nesto Što se tiče preporuka za Tajland ... tebi će se Ajutaja dopasti više nego bilo šta drugo. Srednjevekovni grad, obiluje gradjevinama i istorijom, ali ima problema - ogroman je! Svi hramovi su razbacani po gradu ... ne možeš pešice od jednog do drugog, jer su kilometrima udaljeni. Imaš opciju da iznajmite bicile ili još bolje tuk-tuk, pa će hopefully za jedno prepodne vozač uspeti da vas izvozika da vidite makar tih 6-7 najbitnijih lokacija u gradu...Najimpresivniji hramovi su Wat Chaiwatthanaram (koji lici na Angkor Wat), super su mi bile te tri kamene pagode Wat Phra Sri Sanphet ... onda ono mesto sa glavom Bude u drvetu ... ali mi je i super bio manje poznati hram, koji izgleda kao stepenasta piramida, pa mozes da se popnes u nju, a na vrhu postoji malo svetiliste Hram se zove Wat Phu Khao Thong ... kad smo bili tamo, okolo nije bilo ljudiU Bangkoku, ne propustite Royal Palace ... (po meni) najlepse zdanje u Tajlandu.Za izlet na moru, mozete i na ostrvima u Satunu ... mi cemo konkretno biti na Koh Lipe. Ceo taj arhipelag deluje divno, tako da necete promasiti na kom god ostrvu bili, a ostrva su nedaleko od grada Hat Yai, gde cete proci kad udjete iz Malezije u Tajland. Pozzz! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15, 2015 Hahaha, carevi ste! Evo ovako, nakon dodatnih proučavanja terena, skontao sam da od Georgetown-a u Maleziji postoje neki 9-časovni 20-evarski busevi do Krabija - znači gubi se ceo dan. Pokušaćemo možda da raspalimo stop ako procenimo da ima smisla, mada je distanca poduga, a putevi ne verujem u tom delu Tajlanda da su savršeni + da ima dosta prevoza + da su Taijevci voljni da kupe a ne naplaćuju. Voleo bih Krabi iz razloga što sam video neke plaže, stene što štrče iz vode i tako to, sviđa mi se kako izgleda. E sad, ko je bio tamo, koliko su te stene blizu od samog Krabi Town, kako se dolazi? Mi bi jedan dan bili u Krabiju, dosta će da nam bude. Sutra bi išli prema onom 100km udaljenom NP Khao Sok, da malo prošvrljamo okolo i bućnemo se ako može gde, onda predveče prema Surat Thaniju da vatamo neki prevoz za BK. Juče sam serioznije istraživao tai-vozove, ima neka treća klasa, drvene klupe, oko 12h vožnja, a cena bedara, tipa manje od 200 bahta!?! Jeste na to mislili kad ste savetovali na nekoj temi da se uzima sa fenom a ne sa klimom jer ubija?Bangkok bi ostali dan-dva, toliko je koliko vidim dovoljno. Onda dan za Ajutaju i sutra ceo dan za Suhotai jer su ogromni. I na kraju šta preostane za Chiang Mai i Doi Ithanon. Eto, ako bi mogla pomoć oko Krabija i tih vozova bio bih vam zahvalan. Ljubi vas vaš Tales EI robot :D Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15, 2015 Hahaha, carevi ste!To nije bila sala, tuzno mi je da citam ove tvoje planove. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15, 2015 Dobro buraz, žao mi je što si tužan, ali nemoj biti tužan kad ja nisam, prođoh 41 zemlju na ovaj način i odlično mi je, štaviše uživam i upoznao sam ih mnogo bolje i više nego oni koji odu po 20-30 dana. Nego, vratimo se mi na Krabi, vozovi i ostale planove. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15, 2015 (edited) Upoznavanje zemlje nije odes na jedno mesto, napravis par slika i zapljunes se. To je nivo kineskih turista, koji siguran sam misle isto kao i ti. Ne znam ni na osnovu cega mozes da tvrdis da bolje upoznas sa 4x manje vremena. Ajd me ubedi ces ti nekako videti vise od Khao Soka za pola dana nego ja koji sam 4 dana odvojio samo za prolazak kroz ceo, sa prepesacenih ko zna koliko desetina kilometara. Bas da cujem argument kako ces postici to. Isto tako mozes da kazes i za bilo koju drugu regiju, jer uopste nije stvar individualnih uspeha, nego ti jednostavno treba vreme za neke stvari. Ja ne sporim da ti uzivas u tome, niti tvrdim da postoji jedan jedini ispravan nacin putovanja, samo mi je tuzno sto neko nalazi uzivanje u tome i smesno je reci da upoznas mnogo bolje protrcavanjem kroz zemlje. Edited January 16, 2015 by chivitli Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2015 Molim vas da se vratite sa ličnog na temu. Ako ne možete, raspravljajte se preko privatnih poruka. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2015 Da li neko ko je skoro bio moze da potvrdi da li na novom aerodromu ima onih hotel kioska ( kao sto je bilo na Dong Muangu ) gde ima po sletanju da se uzmu hoteli u Bangkoku ,da biras da se cenkas i budu cene korektnije nego na internetu. Ili je to vec vreme proslo ?Isto i za Ko Samui. sleteti u Bankok pa tu napraviti kombinaciju ili odavde odmah to sredjivati???hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 3, 2015 Pozdrav svima.Da li neko ima neki predlog(preporuku) za smeštaj na Ko Samui,Ko Pha Ngan ili Ko Tao u periodu od 28.01.-19.02.2016.? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 3, 2015 Za Pangan sve preporuke za ovaj smještaj (i dio ostrva, plaže su predivne!). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 3, 2015 Za Pangan sve preporuke za ovaj smještaj (i dio ostrva, plaže su predivne!).Hvala puno na brzom odgovoru.Hotel izgleda odlično a i mesto je prelepo.Devojci se svideo(a to je najvažnije ;-),jel? ) , tako da je ušao u najuži izbor za Pangan. Jel ima neko neki predlog za Ko Tao? Na netu mi se i nije nešto svidela ponuda,ali predpostavljam da na tako malom ostrvu i nema puno izbora... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 4, 2015 Za Phangan, ili ovo sto ti je awinaken predlozila, ili Blue Lotus Resort. Mozda smestaj nije najbolji u smislu da su bungalovi obicni ali je precisto. Plaza nije nista posebno, ali Pong (vlasnik tj host), je najjaci lik ikad I cini mi se da je bolje pozicioniran od SeaFlower-a.Sto se tice Koh Tao-a, ja sam bio par dana na jugu ostrva u Jamahkiri Resort & Spa, pa ako ti budzet to dozvoljava, svaka preporuka.Za Samui ne smem da predlozim ono gde sam prespavao ... jer je bilo prelose Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 4, 2015 Za Phangan, ili ovo sto ti je awinaken predlozila, ili Blue Lotus Resort. Mozda smestaj nije najbolji u smislu da su bungalovi obicni ali je precisto. Plaza nije nista posebno, ali Pong (vlasnik tj host), je najjaci lik ikad I cini mi se da je bolje pozicioniran od SeaFlower-a.Sto se tice Koh Tao-a, ja sam bio par dana na jugu ostrva u Jamahkiri Resort & Spa, pa ako ti budzet to dozvoljava, svaka preporuka.Za Samui ne smem da predlozim ono gde sam prespavao ... jer je bilo prelose Hvala! Samui otpada kao opcija,ipak će biti 4 dana Bangkok pa ostatak na Panganu i možda Ko Tao.Svi predlozi za smeštaj su predati na evaluaciju ,pa ćemo videti šta će ući u finale izbora.. Jamahkiri Resort & Spa je ipak daleko iznad mogućnosti sa tim cenama ( ) ,ali hvala na predlogu,izgleda prelepo..Još ostaje da rezervišem prevoz Bkk-Pangan(čitaj ubedim lepšu polovinu da avion nije jedino prevozno sredstvo) i onda može da počne pakovanje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 5, 2015 Hvala! Samui otpada kao opcija,ipak će biti 4 dana Bangkok pa ostatak na Panganu i možda Ko Tao.Svi predlozi za smeštaj su predati na evaluaciju ,pa ćemo videti šta će ući u finale izbora.. Jamahkiri Resort & Spa je ipak daleko iznad mogućnosti sa tim cenama ( ) ,ali hvala na predlogu,izgleda prelepo..Još ostaje da rezervišem prevoz Bkk-Pangan(čitaj ubedim lepšu polovinu da avion nije jedino prevozno sredstvo) i onda može da počne pakovanje ako vam je do jeftinih cena, pogledajte na agodi....najbolje ponude najlepši smeštaj Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites