September 27, 201014 yr Juce u Gdanjsku, nedelja, ne radi posta. Kupio razglednicu da posaljem tati u Beograd, i setim se ovog topika. Nadam se da ce stici Hvala puno!
September 28, 201014 yr Nadam se da ce stici и ми се надамо!!! иначе, другарици је стигла од другарице из Холандије....
October 5, 201014 yr Nadam se da ce stici и ми се надамо!!! Stigla! Od Gdanjska do Beograda tacno nedelju dana.
October 5, 201014 yr i ja volim razglednice, pa ako neko bude zeleo da posalje tu sam, javite se samo na pp zbog adrese.... :banana: ;D ;D
October 6, 201014 yr ха, ха, јави/те ми адресу на ПП, ипак ћу ја да шаљем фри разгледнице, нећу ваљда још да те/вас цимам... следећа дестинација - Краков, крајем месеца....
October 8, 201014 yr Samo da potvrdim da smo sestra i ja probali kod pre nedelju dana. Poslala mi je razglednicu sa ovim kodom iz Karlovih Vari i stigla je za 5 dana .gif' alt='::'>
October 8, 201014 yr Jel' ovo radi samo po Jevropi? Probao neko da salje iz Evrope na neki drugi kontinent?
October 8, 201014 yr A da li "radi" u suprotnom pravcu t.j. iz Srbije ka inostranstu? Ako hocete da proverite iz vasih gradova, mozete meni poslati razglednicu(e). Za svaku priljenu razglednicu cu uredno prijaviti. .gif' alt='::'>
October 8, 201014 yr Probao neko da salje iz Evrope na neki drugi kontinent? из Стамбола, то је као нека Азија - стигла.... @ пеђалон: може - пошаљи адресу.... али - хоћу и ја једну из Рија!!!!
November 5, 201014 yr evo da potvrdim da je i meni uspelo iz Madrida sam poslao razglednicu i danas je bas stigla i na mestu gde sam upisao "tajni kod" prelepili su: http://img30.imageshack.us/img30/7793/scanda.jpg koliko sam ja shvatio tu su trebali da upisu koliko treba da se plati ali nisu
November 5, 201014 yr koliko sam ja shvatio tu su trebali da upisu koliko treba da se plati ali nisu хеј да, Т = још нешто, је цена коју је требало да плате твоји Цвијовићи..... али, овај пут је частила Кореос д'Еспања.... очекујем потврду да ли "ради" и у Пољској... позззз.....
November 8, 201014 yr Poslala sam iz Budimpeste pre nedelju dana, nije stigla, ali ocekujem jos uvek, nada umire poslednja
November 12, 201014 yr Razglednica iz Krakova..... Stigla! Амон.Ра... Da, hvala Amon.Ra! Očekuj i ti jednu oko Nove godine!
November 13, 201014 yr Da, hvala Amon.Ra! Očekuj i ti jednu oko Nove godine! коначно!!!! мислио сам да се никад нећеш сетити!!!! тим пре што је изгледа само теби стигла, а послао сам 3! или само касне...... п. с. а одакле ћеш ти мени послати, ако смем да питам?
November 18, 201014 yr Da, hvala Amon.Ra! Očekuj i ti jednu oko Nove godine! коначно!!!! мислио сам да се никад нећеш сетити!!!! тим пре што је изгледа само теби стигла, а послао сам 3! или само касне...... п. с. а одакле ћеш ти мени послати, ако смем да питам? Kada vidiš, pitaćeš me zašto si mi slao razglednicu... To ti ja sada kao nagoveštavam hehe
November 18, 201014 yr Moram da priznam, da me je ova tema bas zaintrigrala. Malo sam trazio po netu, međutim nisam nista nasao o toj sifri. Jel ste sigurni da je fora u sifri, mozda bi razglednica stigla i bez icega napisanog.
November 18, 201014 yr Kada vidiš, pitaćeš me zašto si mi slao razglednicu... To ti ja sada kao nagoveštavam hehe послао сам ти јер си ме лепо замолила, да се увериш да овај код "ради"... не знам шта ти значи то смешкање - једино ми пада на памет да ћеш и ти мени послати исто из Кракова или грешим? у сваком случају, ако баш не "убодеш" исти мотив који већ имам - свака разгледница у мојој колекцији ми је подједнако драга..... као и људи који су их послали.....