Jump to content

Featured Replies

Posted

dragi moji drage moje!uradili ste strasnu dobru stvar sa ovim sajtom!vise korisnih inf. na jednom mestu je nemoguce naci sem ovde...

e sad jedna preporuka za poboljsanje: mislim da bi bilo fino da ubacite mogucnost da se vidi broj clanova on line u tom trenutku gostiju takodje ukupan broj poseta sajtu u toku dana.... mislim da bi brojke bile vrlo impozantne....

Drago mi je da ljudi na forumu razmišljaju o tome kako unaprediti sajt, i  daju konkretne predloge  clap

S druge strane, još bi bolje bilo kad bi prvo pročačkali po sajtu i videli da li predlog koji dajete, već postoji  :roll:

Darko, za slučaj da nisi video broj članova i gostiju u svakom trenutku može da se vidi u dnu početne stranice foruma.

A što se tiče broja poseta, postoji odeljak statistike, takođe u dnu početne stranice foruma https://www.klubputnika.org/forum/index.php?action=stats

I da brojke i nisu tako loše  ;D

Predlazem da se izmene slova za nove poruke.

Kada korisnik ima novu poruku da font bude crven, zelen ili tako nesto upadljivo i da bude boldovan.

Bolje je resenje ubaciti slicicu NOVA PORUKA.

Bas je neupadljivo.

ja bih jedino dodala opciju "idi na poslednji neprocitan post" kad hocemo da udjemo u neku temu.

ja bih jedino dodala opciju "idi na poslednji neprocitan post" kad hocemo da udjemo u neku temu.

Ta opcija postoji. Klikni na dugme "new" sa plavom pozadinom kad listaš teme.

e-poslovi, nisam razumeo, koje nove poruke, kad listaš temu ili nešto drugo?

Nova poruka u INBOX-u, malo je neupadljivo kada dobijem novu poruku neprivlaci mi pogled a ima ljudi koji i neznaju da su dobili poruku

Izgleda da treba da se napravi uputstvo za upotrebu sajta.  ;D

Mislim da forume svi znamo da koristimo, ja samo kazem da prikaz broja novih poruka neprivlaci paznju pa ljudi a i ja cesto neprimetimo nove poruke.

Zamo treba u PHP kodu da se promeni vrednost boje iz crne u crvenu i eventualno da se font prebaci na BOLD

Stavio sam da bude crveno, boldovano, kad ima nova poruka.

Inače, kad odete na Profile, pa Personal Message Options, imaju dva polja: "Show a popup when you receive new messages?" i "Notify by email every time you receive a personal message". Meni je prvo bilo čekirano, a drugo podešeno na "Always", što znači da mi stigne mejl kad primim novu poruku, a kad se logujem na forum, iskoči mi pop-up koji me obaveštava o pristigloj poruci i pita me da li hoću pravo u inbox. Mislio sam da je to svima tako po defaultu, ali očigledno nije, niti svi znaju da nameste, pa sam stavio ovako kako ste hteli.

• 4 months later...

предлог:

Исправљати граматичке грешке барем у насловима тема - боде очи Банкок, Yemen, ово оно...

Meni je okej da ispravimo katastrofalne greške u naslovima tema. Baš da prepravljamo nečije postove, ne mislim da je dobro, svako je odgovoran za svoju pismenost (i drugi to treba i da vide), ali potpuno zeznute naslove bismo mogli, zbog pretraživača i slično.

@Relja, da znaš da mi često dođe da prepravljam greške u postovima... a onda shvatim da ipak ne treba da budem toliko opsesivan :) Posebno kucačke greške... ima postova koji jedva mogu da se razumeju zbog silnih grešaka u kucanju :( U naslovima prepravim, kad primetim.

Наравно, наравно, превише би било исправљати граматичке грешке у постовима, помало и лудо... мислио сам на наслове, ово "барем" је више из жеље за мање грешака :)

• 4 weeks later...
:o uuuuuuuuu ovde ko da mi neko lupio samar  :P greske u naslovima su nedopustive al ovde... tacka zarez veliko slovo malo dza bu il tako to nebitno.... al bitno kad se daju konkretne informacije da reci pravilno napisane. Zbog pretrage naravno