Followers 0

Prekoracenje famoznih 90 dana!! pomoc!

862 posts in this topic

pitanje je koje konsenkvence mogu da ocekujem na aerodromu. nije mi problem da doletim iz bilo koje zemlje ali kako znati kako ce koji carinik da reaguje. kontao sam da odem u neku sklj zemlju sa kojima nemamo nista... npr portugal. naravno njima bih rekao da sam dosao odakle dolazim i pokazo bih im boarding da ne bude kao da sam kod njih bio svo vreme.

Na aerodromu kao i na svakom drugom prelazu konsekvence zavise od situacije i od carinika. Za 9 meseci prekoracenja, novcana kazna i moguce zabrana boravka. Sve je to naknadno resivo, ali zaista nema razloga da se uopste uvaljujes. Izgubi pasos i sa pasovanom na bilo koji prelaz.

kontao sam da odem u neku sklj zemlju sa kojima nemamo nista... npr portugal.

Kakva je to podela na sklj i fensi zemlje....

Obrati malo paznje sta pises i pokazi malo respekta prema tim istim zemljama u kojima boravis

Na ovom forumu ima nasih ljudi koji zive u raznim zemljama Evrope i od kojih mozes dobiti dobre i korisne inf

medjutim ja imam 42 godine, izgledam ozbiljno, imam uvek dosta love sa sobom i kojekakve kamere i aparate i kazem im da se bavim dokumentarcima (sto mi je inace hobby).

naravno, za ovakve poduhvate treba da imas i pare, dakle ako prdis i smrdis u eu, malo imas posla pa nemas onda

ti se ni ne isplati da radis ovako kao ja.

Nisi ni iscitao druge teme na ovom forumu ,tako da pazi sta pises za Portugal...

Svako prekoracenje moze da se plati kod Madjara.Sve zavisi od duzine prekoracenog perioda..

Svako prekoracenje moze da se plati kod Madjara.Sve zavisi od duzine prekoracenog perioda..

hvala drugar.

da li si imao licno iskustvo sa tim i da li me pritom upucujes na razgovor sa vozacem kombija ili busa ili na direktan razgovor sa carinikom u npr. vozu?

dalje: dogovorom i placanjem kazne ja i dalje imam pecat sa tim prekoracenjem od celih 7 meseci sto moze predstavljati problem prilikom nekog od sledecih prelazenja ukoliko nekom cariniku padne napamet da zagleda.

Sem ukoliko mi je lupi izlazni pecat sto mi se do sada nikada nije desilo.

Ova teme je od sada pod strogom moderacijom. Do daljnjeg ostaje otvorena. Ukoliko imate nešto korisno da dodate na temu, napišite. Odnosite se prema sagovornicima sa uvažavanjem. Ukoliko imate problem sa načinom na koji vam je neko odgovorio, sa samom temom ili sa nečim napisanim, pošaljite mi poruku.

Svako vređanje, makar i u malom obliku, automatski će povlačiti privremenu suspenziju sa foruma.

Tema je zaključana. S obzirom da je na ovoj temi pokazano da ljudi ne umeju civilizovano da komuniciraju, da uprkos molbama moderatora i dalje nastavljaju da se prepucavaju, da ne pominjem neke jadne pobude koje su pojedini ispoljili (mnogo toga je obrisano), tema se trajno zaključava.

:comp:  cao svima,imam jedno pitanje,znam da ste vecs polemisali o bezviznom rezimu i dozvoljenim danima. :D

ali mene zanima sledece:imam jos nekih 62 dana da iskoristim a isla bi u junu za italiju,ali meni tih 180 dana istice 27 jula,pa zanima jel bi ja mogla da iskoristim tih dva meseca vratim se u srbiju na par dana i od avgusta koristim novih 90 dana?? :? :? :? :? :?..hvala unapred... :tt:

Ne mozes.

A zasto ne bi mogla?

Ako bi bila ljubazna da pojasnis zasto ne moze.

Hvala.

Ivančicino pitanje je prebačeno u ovu temu. Iako je tema zaključana, možeš da citaš i, sigurna sam, nađes odgovore na tvoja pitanja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Followers 0