Jump to content

Featured Replies

Posted

Mislio sam da počnemo da sređujemo englesku verziju sajta, pa sam onda shvatio da najbolje što ona sadrži jesu Destinacije. Onda mi je bilo glupo da sređujemo destinacije na engleskom, kada su i na srpskom odavno zapostavljene. Sredio sam ih koliko-toliko, dodao nekoliko novih, a dodaću ih još narednih dana. Međutim, za mnoge destinacije nemam dobre fotke :(

Pozivam sve članove foruma da prelistaju DESTINACIJE, pogledaju gde nedostaju fotke ili su postojeće suviše skrnave, i onda, ukoliko imaju odgovarajuće fotografije sa tog mesta, pošalju ih na [email protected]

Pre svega, fale nam neke pristojne fotografije Novog Sada, Fruške Gore, Beograda, ali i mnogo toga drugog... Najbolje pogledajte sami, pa šta ko ima, neka šalje.

Hvala  flowers::

Фотке ћу прегледати, али што пре уклоните онај флеш са деловима Србије, јер није подобно за Гугл :) Треба то урадити као имиџ мапу или неки џаваскрипт. :)

• 2 weeks later...
  • Author

Evo šta nam još nedostaje od fotki u "Destinacijama" - ako neko ima, bilo bi lepo da pošalje pa da okačimo :)

Manastir Đurđevi Stupovi

Petrova crkva u Novom Pazaru

Fruška gora

Palić

Manastir Ćelije

Manastir Rača

Užice

Zlatibor

Zemun

Smederevo

Borsko jezero

Gornjačka klisura i manastir Gornjak

Đerdapska klisura

Zvuči kao da je mnogo, ali s obzirom da na sajtu imamo 67 destinacija iz Srbije, i nije strašno. Elem, ako kogod ima kakve pristojne fotke sa nekog od ovih mesta...  flowers::

Moram proceprkati da vidim ima li sta valjano, ali imam fotki sa Zlatibora zimi, Fruske Gore, Djerdapske klisure i Zemuna. Gledacu da posaljem nesto narednih dana.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Imam ja par fotki iz manastira Prohor Pčinjski, bi to valjalo? :)