Posted September 30, 201014 yr Mislio sam da počnemo da sređujemo englesku verziju sajta, pa sam onda shvatio da najbolje što ona sadrži jesu Destinacije. Onda mi je bilo glupo da sređujemo destinacije na engleskom, kada su i na srpskom odavno zapostavljene. Sredio sam ih koliko-toliko, dodao nekoliko novih, a dodaću ih još narednih dana. Međutim, za mnoge destinacije nemam dobre fotke Pozivam sve članove foruma da prelistaju DESTINACIJE, pogledaju gde nedostaju fotke ili su postojeće suviše skrnave, i onda, ukoliko imaju odgovarajuće fotografije sa tog mesta, pošalju ih na [email protected] Pre svega, fale nam neke pristojne fotografije Novog Sada, Fruške Gore, Beograda, ali i mnogo toga drugog... Najbolje pogledajte sami, pa šta ko ima, neka šalje. Hvala
September 30, 201014 yr Фотке ћу прегледати, али што пре уклоните онај флеш са деловима Србије, јер није подобно за Гугл Треба то урадити као имиџ мапу или неки џаваскрипт.
September 30, 201014 yr Pogodno je za Gugl, ne brini Na toj stranici imaju i tekstualni linkovi u noscript tagu (flash se učitava preko js-a). Graceful degradation i tako to, znam
October 5, 201014 yr Author Nemojte mi samo reći da od svih članova foruma niko nema 4-5 pristojnih fotki Novog Sada i Beograda...
October 5, 201014 yr Author Stiglo, zahvaljujem! Dajte još. Pogledajte malo za koje destinacije nedostaju fotke, pa vidite da nemate nešto... Nije valjda da niko sa fotoaparatom ne skita po Srbiji?
October 6, 201014 yr imam nekih par.....ali da ih smanjim da budu prihvatljive za slanje - koji je donji limit sto se tice dimenzija i kvaliteta?
October 6, 201014 yr Author širina 600px, veće ne treba kvalitet... ja u Photoshopu stavim 7 ili 8, ako ti to nešto znači.
October 6, 201014 yr Sve što nađete na sličicama sa drumova i bezdrumlja slobodno koristite. Za početak, verujem da mogu dobro doći one sa Meandara Uvca. A evo i Pešterske visoravni.
October 11, 201014 yr Author Puno hvala svima Anka, moglo bi se to o Zemunu doraditi, pa ako si raspoložena...
October 22, 201014 yr Author Evo šta nam još nedostaje od fotki u "Destinacijama" - ako neko ima, bilo bi lepo da pošalje pa da okačimo Manastir Đurđevi Stupovi Petrova crkva u Novom Pazaru Fruška gora Palić Manastir Ćelije Manastir Rača Užice Zlatibor Zemun Smederevo Borsko jezero Gornjačka klisura i manastir Gornjak Đerdapska klisura Zvuči kao da je mnogo, ali s obzirom da na sajtu imamo 67 destinacija iz Srbije, i nije strašno. Elem, ako kogod ima kakve pristojne fotke sa nekog od ovih mesta...
October 23, 201014 yr Moram proceprkati da vidim ima li sta valjano, ali imam fotki sa Zlatibora zimi, Fruske Gore, Djerdapske klisure i Zemuna. Gledacu da posaljem nesto narednih dana.
December 7, 201014 yr Author Samo ako mi pošalješ i neki tekstić o Prohoru, nisam nikad bio, nemam nikakve informacije