Posted April 25, 2011 Jel moze neko da okaci sliku kuce Golubovica iz Miklosiceve 35,zivo me interesuje kako sada izgleda?Rado bih je posetio ali nisam iz Bg-a.Videcu da kada uskoro dolazim u Bg posetim ove lokacije,uglavnom na Vozdovcu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2011 Mogli ste da obidjete i kucu gde je sniman Policajac sa Petlovog Brda. Nalazi se odmah iza Vozdovacke crkve. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2011 Mogli ste da obidjete i kucu gde je sniman Policajac sa Petlovog Brda. Nalazi se odmah iza Vozdovacke crkve. U kojoj tacno ulici je sniman Policajac?Znam da je negde kod Vitanovacke. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2011 Ne znam kako se zove ulica. Od Vitanovacke krenes ka crkvi. Prodjes crkvu, skrenes desno pa prva levo. Kuca se nalazi sa desne strane, posle jedno 20ak metara. Tu odmah iza zgrade sa koje se Hibrid iz Kengura popisao Duji na glavu. Ono sto mene zanima zasto je Policajac sa Petlovog Brda sniman na Vozdovcu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2011 Окачио сам ја на првој страни ове теме где је тачно на гугл мапи. Али као што сам тамо написао ево и овде опет: нема поенте ићи јер је прошле године реновирана и промењен јој је изглед. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2011 Jel znas mozda gde je snimana Metla bez drske?(konkretno mislim na lokaciju Veselog majmunceta) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2011 I mene zanima Metla bez drske, Veselo majmunce i ona sezona kad pronadju Rimski grad, zanima me gde je to snimano. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2011 Немам појма где је снимана "Метла без дршке", али знам шта се десило клинцу који је глумио Златка. . Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2011 Idemo opet u obilazak filmskih lokacija, ovaj put cemo obici i kucu Bilija Pitona, pa ko je zainteresovan nek se javi, ovde ili na broj telefona: 065/ 5189301 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2011 Francuski film sniman u Beogradu: http://en.wikipedia.org/wiki/District_13:_Ultimatum Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2011 Овај филм је сниман код мене у крају. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2011 Pre nekoliko dana sam bio u Beogradu i odlucio da potrazim zgradu iz BOLJEG ZIVOTA... I nasao sam je - i to iz prve! Bas mi je nekako bio cudan osecaj. Evo pogledajte slike: http://www.dodaj.rs/?3R/9T/1W0dO9fg/picture-003.jpg http://www.dodaj.rs/?2I/gD/1LmgArZb/picture-004.jpg http://www.dodaj.rs/?2f/DK/2KtTsxUS/picture-010.jpg http://www.dodaj.rs/?1r/Ps/1qOwWmSH/picture-015.jpg Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2011 Pozdrav svima Odlicna tema, ali nazalost, tek sad sam videla da je planirano ovo vidjanje.. Ako opet budete ishli u obilazak, javite, rado bih se pridruzilaa... I ako neko zna, neka napishe gde je sniman Sabirni centar, OBOZAVAM TAJ FILM ! hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2011 Ja sam cuo da je deo filma sniman u Tunisu. A ako bude opet obilaska javljam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2011 Tunis? ee divotaaa , neka priceka Sabirni centar malo Mada, ona kuca ,gde je svadba i tako neki detalji mi bash ne lice na Tunis ,ali dobro, videcu shta se znao tome... javi obavezno, taman moze u pricu da se ubace neke nove lokacije,ima tolikooooo filmova... I hvala na odgovoru Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2011 ej ,upravo je bio film na Tv-u i na kraju je bash pisalo gde je snimljeno, bio si u pravu, u Tunisu-jedan deo, a drugi deo u Gamzigradu lepo si obaveshten... Volela bih da vidim i gde se snimano Citulja za Eskobara-neki delovi npr gde je napao profesora, kuca Pantica iz Tesne Koze, Mehanizam-ona raspala kuca, pruga i ona kafana, shta je vec, TT sindrom, onaj wc, tj ona kuca gde je taj wc, gde je ona velikaa kapija ispred, Varljivo leto- kuca i josh neki delovi ,koji su poznati iz tog filma, zgrada iz prvog dela Mi Nismo Andjeli, Ko to Tamo Peva- sve one livadice, mostici, groblje itd , Lajanje na zvezde, gde ga tera da ide u "coshak", jer citira lake Cezarove misli I josh neka mesta , Karaula itd ))) Uh, umorih se Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 4, 2011 Ja mogu nekako da uskocim za ovo varljivo leto - kada smo prosle godine isli negde oko Fruske Gore sa drugarima sa foruma, obreli smo negde pored reke, i prisla nam je jedna zena, rekavsi da je tu sniman taj film, tacnije neka scena kada se kupaju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 4, 2011 Varljivo leto je snimano u Sremskim Kerlovcima, a prica se da je plaza u Cortanovcima, iako to nisam proverio. Da niste bili u Cortanovcima?? Lajanje na zvezde je snimano u Sremskim Karlovcima, pre nego odu na ekskurziju. Ko to tamo peva je snimano u Deliblatskoj pescari i kraj kad udju u grad je sniman u Pancevu, nisam siguran za groblje, mozda je samo scenografija. Mi nismo Andjeli, ako mislis na zgradu gde Nikola zivi cuo sam da je to snimano kod starog mlina na Senjaku, ali nisam bio tamo da proverim. TT sindrom nisam gledao pa ne znam. Kuca Pantica iz prvog dela Tesne Koze kazu da je u ulici Vojvode dobrnjca, imao sam na umu ovo da obidjem ali nisam... Sto ne znaci da necu Za Mehanizam ne znam, Citulju za Eskobara nisam gledao i ne zelim, kaze drugar da je mnogo los film. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 4, 2011 Varljivo leto je snimano u Sremskim Kerlovcima, a prica se da je plaza u Cortanovcima, iako to nisam proverio. Kad smo onomad šetali od Čortanovaca do Karlovaca, neka žena što ima vikendicu (ili živi?) baš kraj te plaže nam je rekla da je "Varljivo leto" tu snimano. Čak nam je i pokazala neku staru vrbu na obali koja navodno statira u dotičnom filmu. Pošto sam film gledao davno, nemam pojma ima li tamo vrbe ili ne... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 4, 2011 Kako nema?!?!?! Pa tu se odigrala čuvena scena ulaska Slavka Štimca u svet odraslih! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 4, 2011 Pridruzio bih se obilasku po Bg-u,inace znam gde se nalazi onaj nadvoznjak koji se pojvaljuje u nebeskoj udici i par filmova Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 5, 2011 Eto, onda znate i gde je ta vrba iz Varljivog leta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 5, 2011 Generalno govoreci, bolje su nam filmske lokacije od samih filmova. :/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2011 hahahah joj bilo bi super sve to obici, kad se bude neshto organizovalo, obavezno javite.... A shto se tice Mehanizma i TT sindroma, ako ne volish bolesne filmove, onda bolje i nemoj da gledash ima mnogo krvi i totalno nenormalnih scena, ali poshto OBOZAVAM takve filmove, meni su ti filmovi extra, a shto se tice Citulje za eskobara, ne znam zashto si dobio obaveshtenje da je taj film losh, meni se dopada, i ne samo meni, dosta se dobro pokazao, ali no, mishljenja su podeljena, naravno, ali moj ti je savet da odgledash pa zaljucish sam Ih ,cuvena vrba, cudno da si bash nju zaboravio u filmu )) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2011 Za Ko to tamo peva znam tacno gde u Deliblatskoj pescari je sniman a put ka Beogradu je deo puta Kovin-Pancevo. Inace posto sam iz Panceva znam i gde je snimana scena bombardovanja autobusa kao i dobar deo scena iz Balkan ekspresa i neke scene iz Maratonaca. TT sindrom je koliko znam sniman delom na Kalemegdanu a delom u studiju. Mehanizam je negde u Vojvodini, deo Sabirnog centra je takodje scenografija(studio Avala filma). Nikolina kuca (njen enterijer) je neki vatrogasni dom, deo filma Bulevar revolucije je takodje sniman tu. Lajanje na zvezde, deo sa ekskurzije je sniman u Kotoru i na ostrvu Gospa od skrpjela, a jedan deo i u Beogradu, a scena casa predvojnicke obuke gde ovaj tera filozofa u cosak, cini mi se da je na Fruskoj Gori. Inace dobar deo filmova pre 2000. je sniman u Avala filmu (u studijima), sto skorijih godina nije slucaj. Citulju za Eskobara nisam ni ja gledao, tako da nemam pojma gde je sta snimano, najvise zato sto imam otpor prema tom filmu jer je izasao iz Pink produkcije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites