Posted May 1, 2012 Dobro de, da li je 19. konacan datum? Neki moraju da traze slobodne dane, valjalo bi znati i kad. Ova prognoza meni deluje isto za oba vikenda. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 1, 2012 19.05. je Noć muzeja, ajde da bude oko Dana mladosti, pa da vam se pridružim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2012 Narode, u skladu sa svim iznetim predlozima, planinarenje će biti 26. maja na Beljanici. Tako ćemo u skladu sa tradicijom opet biti na planini kad je Evrovizija, a ko hoće na glasanje (drugi krug predsedničkih) i Noć muzeja, može posle i na planinarenje Možete slobodno da planirate ovaj datum, najava na sajtu će ići kasnije Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2012 E, to se čeka! Fino, Beljanica je relativno blizu, biće opušteno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2012 На планини Бељаници скупили се сви путници, скупили се и сви зборе да разапињу шаторе, на вр' брда у по ноћи, питају се Марина оће л' моћи, Маринин се глас из шатора чује: "Ди је медовача? А, ево ту је!" И "Јелена" из Пазове добија нове никнејмове, а Ацкета хода први, планину ће да нам смрви, Кика виче: "Ајд полако, вид'те да сам се угојио јако", те Нина ће с аждајом у руци некако на потегни-повуци, јер Слоба ће слабо пити, шатор ће му врећа бити, и Спавач ће нешто да изусти - ако га жена пусти. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2012 Iz kog mesta kreće napad, pa da smislim kako da dođem tamo Žagubica, Despotovac, Krepoljin...? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2012 To! .gif' alt='::'> Hvala za datum, sad moram Jaki da kažem da mu otpada Kumrovec Kao i da ga nema u pesmi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2012 А кад Јака чу позив за планину стаде питат своју жену Нину: "Нина, душо, пијандуро стара, не загуби дете и држ' се другара" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2012 Bjutija za predsednika* *Sekcije pesnika KPSa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2012 Zamolio bih one koji planiraju da na planinarenju doniraju za Putničku kuću da ne čekaju taj datum, pošto bi nam puno značilo da što pre znamo kojom sumom raspolažemo. Kraj maja je već vrlo, vrlo kasno s obzirom na količinu posla koja treba da se uradi. Hvala na razumevanju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2012 Ja cu da uplatim cim sletim... racunaj 15tog idem oma u banku. Posto ovog vikenda ne radim nista, napisacu najavu za planinarenje za Beljanicu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2012 e, da nema neko dve vrece koje mogu da se spoje? mi imamo vrece, ali nisu kompatibilne, pa ako bi neko zeleo da se privremeno trampi, bili bismo zahvalni. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2012 Ja imam dve iste, spojive, ali su to one obične kineske, tanke, pa sad.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2012 Super, ponećemo i ćebence. Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2012 Da ne planira neko iz BiH da ide, da ga zamolim da ponese pare za putnicku kucu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2012 Doci cu ja u Sarajevo tamo negde posle planinarenja ako ti to ista znaci? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2012 Katarina i Uroš ove nedelje idu na putnički festival u Hrvatskoj, pa će proći i kroz Bosnu i svratiće u Mostar i ne znam gde još. Možda ti to odgovara? Pogledaj u ovoj temi: https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=6353.0 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2012 Odgovaraju Doboj (radni dani) ili Tuzla (vikendom). Ako Cruela planira vozom iz BG za SA to bi mi godilo... Ne znam putanju kojom ide bus za Mostar, ali ako ih put navede blizu ovih krajeva bilo bi super...Uglavnom, nadam se da cemo se uganjati Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2012 За све посетиоце ове теме треба напоменути да је званично објвљена вест на насловној страни сајта. Како ствари стоје, за сада, дефинитивно идем као претходница 25. маја (петак). Ићи ћу колима а за расположива слободна места у колима и у шатору итд јављам доцније. Ево вам и овде Слобин позив на Бељаницу Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2012 Ček sad, ide li prethodnica u petak ili četvrtak? Jovaneeeeeeeeee! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2012 Јован ти неће помоћи! Само ће ти можда опростити јер он је... Хаџизила! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2012 Ocekujemo novu epizodu KPS stripa, sa Jelenom u glavnoj ulozi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2012 Ja idem stopom ko sav normalan svet... Slobo javi mi kad da te cekam kod rampe na Basaidskom putu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2012 Hadzizila da se javi! ide se u petak. prethodnica. Bjuti njegovijem kolima japanskijem i mojem kolim franciskijem! Kod mene su sutasa, mala ala i najteza evropska glava. Eventulano moze jedna mala osoba, sitna dusa da s uglavi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites