Followers 0

Sedmi tradicionalni uspon Kluba putnika Srbije

189 posts in this topic

Ајд'те лепо напишите ко има места за петак и колико, а ко за суботу и колико и контакте :)

Моја кола су пуна  :)

Ne bih da mračim, ali prema svim prognozama će biti "oblačno sa jakom kišom".

S obzirom da na Lisinama postoji planinarski dom, zašto ne bi rezervisali dom za prvo veče, tj. petak?

http://www.ciklonaut.com/Razno/Spavka.htm#pdlisine,

http://www.pdpobeda.rs/pldomovi/beljanica.htm

Domar kaže da su ga već kontaktirali neki ljudi iz KPS?

Rekao je da se svi organizujemo i prijavimo broj ljudi koji bi tamo spavao u petak.

Šta kažu ostali, ima li istomišljenika?

Nas ima četvoro.

Ajde javite ovde, najkasnije do 16h, kako bi smo kontaktirali domara i rezervisali.

Pošto sam Ninu i čedo joj smestio kod Viktora, Ukazaše se 2 slobodna mesta u kolima iz NS. Krećemo u petak oko 11 pa zovite da vas pokupim tad ili sat kasnije u BG. Telefon 064 266 00 27

Nas ima četvoro.

Ma mani dom u petak, koji će nam, nek pada kiša ako joj se pada, nabavili smo ciradu, dovoljno da se potrpaju pod nju svi koji su tu u petak.

Ispostavilo se da kod mene ima jedno mesto u autu. Iz Bg krecemo u petak oko podneva pa nek se javi ako ima ko.

U koje vreme? Čisto da se pratimo :) I dalje stoji poziv - imam dva mesta u kolima, možda i treće...

oko podneva :)

Marina mi rece da se cekamo kod Bubanj potoka posto izgleda ima nas nekoliko auta koji prolazimo kroz Bg oko 12-12.30 (uracunati faktor srpskog kasnjenja). Ja predlazem AVIA pumpu, jer tamo kod naplatne rampe volu da stoje panduri i sta ja znam ako ima guzve i koliko cemo se cekati da ne stojimo bas tamo. A na pumpi ima i wc - jos jedna pogodnost.

moj kontakt: 064.296.87.88

Šta kažu ostali, ima li istomišljenika?

Nas ima četvoro.

Ajde javite ovde, najkasnije do 16h, kako bi smo kontaktirali domara i rezervisali.

Ja sam zainteresovan. Racunaj i moje dve saputnice, dakle nas troje.

Evo Slobo, Čivitli spominje neku ciradu, ispod koje ćemo se smestiti ....aj čekamo do sutra, da vidimo kako se stvari odvijaju.

Ako kisa bude lila, dzaba nam cirada, ne mozemo pod njom celu noc sedeti. Al ajde, videcemo sutra kakav bude razvoj situacije. Mozda mozemo pokucati i na vrata nekog manastira :-D

A sta kazete za sastajaliste, vozaci? AVIA? cca 12.30?

@Jelena: Hvala na ponudi za podlogu. Imam ja neku kao ciradu pa sam mislio da nju iskoristim, mada je tanka i nije to neka izolacija, pa ako nemas previse tereta, slobodno ponesi.

Ova vreca sto je beauty spominje, bas nju sam juce kupio u metrou. Na deklaraciji pise ispod 7 stepeni - rizicna temperatura. Na sobnoj temperaturi deluje ok.

AVIА пумпа је незгодна јер је пре Плавог моста, а ја излазим након њега. Остаје да се или чујемо или нађемо на првој пумпи после Бубањ потока.

А можмо и да се нађемо на паркингу у Медаку, чим се изиђе са аутопута да се прегрупишемо и кажемо Марини да ипак не иде са нама :D

Evo, da se i ja javim. Prognoza nije obecavajuca i idealna, ali, sta je tu je! Koliko sam bacio oko, svi modeli daju kisu za istok Srbije za naredne dane. Ali, to ne znaci da ce ceo dan da lije, cak mislim i da nece. Nisam imao vremena za detaljniju i strucnu analizu, ali, svakako mogu da vam posavetujem da budete spremni za kisno vreme, sto se odece i obuce tice.

Obzirom da se Beljanica nalazi negde blizu oboda prognoziranih padavina, mozda je moguce se da cete ipak imati i srece da vas koliko-toliko zaobidju padavine. I temperatura ce biti nesto ispod normale za ovo doba godine, pa ako se uzme jos u obzir da ste na planini, dobro se opremite. Po licnoj i slobodnoj proceni, nocu bi moglo biti i oko 5-6 stepeni. Na vrhu, u ranu zoru uz vetar, subjektivni osecaj ce reci da je i niza temperatura. To oni iskusni svakako vec i znaju, pa budite spremni!

U svakom slucaju, verujem da ce vam uz dobro drustvo sigurno biti lepo!

Zelim vam sto manje padavina i uzivajte :kamp::pivoooo:pijjj

AVIА пумпа је незгодна јер је пре Плавог моста, а ја излазим након њега. Остаје да се или чујемо или нађемо на првој пумпи после Бубањ потока.

Ma mozemo i na pumpi pre Bubanj Potoka onda, onoj NIS-ovoj? Sve jedno. Nista, posto je sad ionako kasno, iskordiniracemo se sutra prepodne telefonski.

Srećan put društvo... Ja krećem posle 16h

Još jedan poziv svima, kod mene ima mesta.

JA cu nekako da se snadjem do despotovca, ali za svaki slucaj svi koji imaju jedno mesto u kolima neka me pozovu kad budu nadomak cuprije, pa da me pokupe 0641188757

šteta jbg, ja danas radim....mogu tek sutra...

ako se ipak ne vidimo, želim vam svima divan provod (i što više sunca)  :kamp:

ps. nadam se da neće biti potop!

šteta jbg, ja danas radim....mogu tek sutra...

Planinarenje i jeste sutra, tj, noc subota na nedelju. Vecina ljudi i ide sutra. Danas(petak) ide samo "prethodnica".

Dolazimo sutra jeeee :D Iz Niša, petoro nas, pa nemamo mesta u kolima...

Moja saputnica se raspitala kod svoje sestre iz Despotovca o vremenu, ona kaže da je hladno kod njih, ljudi su u čizmama i jaknama itd.. Kaže ne bi se usudila da se po  takvom blatu penje po planini..

Ja ću ipak da je ne poslušam i da se pentram :) Kao i momak moj.. Troje ostalih drugara će doći sa nama, ali će najverovatnije ostati u kampu tokom noći..

Pozdravljam vas sve i vidimo se sutra!! :kamp:

Bilo je...  :party:  .... fenomenalno!

I evo prva stvar koju radim kad sam došla kući jeste da podelim svoju radost sa vama zbog sjajnog vikenda! Hvala svima koji su na bilo koji način doprineli tome  :)

Žao mi je grupe koja se namučila sa kanjonom, ali se nadam da to neće biti jedini utisak koji su poneli sa Beljanice. Ja sam uživala apsolutno svakog trenutka... da, uključujući i krvavi uspon pred vrh, jer je ekipa bila prosto sjajna! Hvala svima!  :) I što bi rekla M.... hoću reći Jelena: "Ja vas sve mnogo volim i ne mogu da vam opišem kako sam se dobro zabavljala!"  :P

E, nama bilo super! Izvinjavamo se svima koji su sinoc ostali u kampu i nisu mogli da spavaju od vristanja najmladjeg clana.  :bag: MOlila bih sve koji imaju slike da ih postave negde odakle ih mozemo skinuti ili da mi ih posalju na mail, s obzirom da ja  nemam ni jednu jer mi je kartica ostala u laptopu :( Sjajni ste bili svi, kao i uvek :)

Bilo je...  :party:  .... fenomenalno!

I evo prva stvar koju radim kad sam došla kući jeste da podelim svoju radost sa vama zbog sjajnog vikenda! Hvala svima koji su na bilo koji način doprineli tome  :)

Žao mi je grupe koja se namučila sa kanjonom, ali se nadam da to neće biti jedini utisak koji su poneli sa Beljanice. Ja sam uživala apsolutno svakog trenutka... da, uključujući i krvavi uspon pred vrh, jer je ekipa bila prosto sjajna! Hvala svima!  :) I što bi rekla M.... hoću reći Jelena: "Ja vas sve mnogo volim i ne mogu da vam opišem kako sam se dobro zabavljala!"  :P

Ja mogu samo da ponovim sve ovo i da dodam da smo ponosni na našeg najmlađeg člana  :D  :spot:

Ehej,

Stvarno super beše... Sad mi je još više žao svih prethodno propuštenih uspona sa vama... I od sada ću se stvarno više truditi da ni jedan ne preskočim  :kamp:

Što se mojih slika tiče, okačiću ih negde u toku dana, pa dobijate link, ali verovatno tek večeras posle ponoći.

Zna li neko kako su na kraju otputovali gosn. Šoferšajbna i društvo mu? Znam da su krenuli stopom pre Kike i mene, ali ih nigde ne videsmo usput, za razliku od ostalih

Pozdrav za sve  :mah:

Ево и мене,

Планинарење успело 100%, кише ни од корова - чак ни прво најављивано вече, само је промакла... Бељаница је прелепа, ал' мени се није нешто свидео спуст због магле и утабаног пута, ал' и ово није било лако савладати  ;D

Дружење феноменално и на нивоу, мали Леон први пут с КПС на јутрење и остало. ;D

Ко није дош'о плашећи се кише - шта да му радимо :)

Bilo je odlicno planinarenje, bila je super ekipa, priroda, odlican provod, cak ni vreme nije bilo toliko lose koliko smo mislili da ce biti. Ono u kanjonu je bilo malo jebeno, ali izgurali smo nekako, tj uspeli da nadjemo pravi put.

Sto se tice povratka, mi smo isli smo stopom do Despotovca, pa smo odande navatali neki bus za Beograd, gde smo bili oko 5.

Pozdrav svima do sledeceg okupljanja.

Ziveli :)

Pridružujem se prethodnim izjavama.

Mesto za kamp je bilo idealan izbor, između 2 prelepa spomenika prirode - vodopada Veliki buk i Vrela.

Sam uspon nije bio preterano težak,a ni dugačak. Taman po mom ukusu.  :spot:

Jedino nas je ispalilo Sunce, koje nije imalo snage da se probije kroz gustu maglu i oblake i počasti nas svojim maestralnim izlaskom :)

Zahvaljujem se Ivanu iz Kragujevca, što nas je iskusno vodio do vrha, kao i drugaru "Garminu Oregonu" koji je to grafički ispratio.

Posebno se zahvaljujem pijanom meštaninu, ime mu ne znam, što se uspavao i nije došao po nas u dogovoreno vreme.  pijjj

Platinastu zahvalnost dajem mojim saputnicama Aleksandri i Heleni, na odličnom društvu. Auto mi još uvek vibrira od super extra turbo pozivitne energije. clap

Pozdrav za sve!

Mislim da je sve rečeno, bilo je sjajno.

Čekam fotke japanskih motiva sa vrha.

Pozdrav za sve preživele! :D