Posted July 23, 2012 U Putničkoj kući je dosad boravilo tačno 70 ljudi. Najveći broj osoba koje su noćile u jednom trenutku bio je 21. Pogledajte kratak izveštaj sa nekoliko crteža i video-snimaka, da vidite kako su protekla prva dvadeset tri dana Putničke kuće u Istanbulu. Pročitajte ceo tekst Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2012 Сјајно ))) Руси би могли да направе руту Turkiye cumhuriyeti да буде занимљивије Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2012 Jednostavno fenomenalno, svaka čast KPS Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2012 Impresije prenete kroz fotografiju, crteže i zabeleške su baš lepe i kreativne Muzika takođe dočarava osobe, bluesman je odsvirao svoju priču A tu je i voajer koji je snimao ljude dok spavaju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2012 Pozdrav iz Republike Srpske...valjda nekad dodjemo... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2012 stvarno sjajno, zamisao o kuci i ostvarenje ideje je nesto toliko kreativno i sa antropoloske tacke primamljivo, da zahteva jednu detaljnu analizu u vidu bar studije, kad se ljudi koji su boravili tamo celo leto, vrate kuci..to ocekujemo od vas, i puno vam se zahvaljujemo unapred... sto se mene tice, nazalost nisam u mogucnosti da svratim ovog leta u kucu, u gradu koji toliko volim, ali bice prilike sledeci put, nadam se...jer kapiram da prica tek pocinje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2012 Savršeno )) Baš kako i treba da bude. Želim puno sreće Muahibu! @bam-bam Osim priča, putničkih saveta, crteža, muzike i ostalih kreativnih doprinosa, prikupljamo i statistiku: ko dolazi, odakle, kuda ide posle, osnovni demografski podaci, itd. Planirali smo da napravimo malu analizu i vizuelizaciju tih podataka i samih medijskih materijala, kao i još štošta, no o tome kasnije Za sada objavljujemo mali poziv za antropologe: dobrodošli ste u ekipu! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2012 kako je ovo prediivnoo!! svaka vam cast Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2012 E ljudi može li neko reći nešto o gradskom prevozu u Istanbulu? Koje karte uzeti i kako je najpovoljnije..Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 29, 2012 Najbolje je kupiti njihovu karticu za gradski prevoz, koja se zove "Istanbul kart". Nešto kao beogradski bus plus, samo milijardu puta pametnije (i poštenije). Ako dolaziš kod nas, objasnićemo ti sve. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2012 Ne diraj lava dok spava! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2012 Niko Lazara da pohvali kako svira Ne znam da li ste ovako nešto očekivali, ipak ovo je toliko divno da ne umem trenutno rečima da opišem. Ne znam ko mi se više dopada, čije ideje su mi lepše. Verujem da nisam jedini kada kažem da sa nestrpljenjem očekujem nove tekstove! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2012 Bilo je ovo fenomenalno iskustvo- jer ste sem sjajne ideje , prvenstveno vi - fenomenalni ) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2012 Troglodit iz fotokopirnice!!! Fenomenalno! Kakva neverovatna druzina! Bas mi je zao sto necu moci da se pridruzim. Puno pozdrava celoj ekipi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2012 Ide li ko 5-og u nedelju za Istanbul vozom?Da se družimo u vozu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2012 Hej, ja samo da vas sve pozdravim, i da se još jednom zahvalim na fenomenalnom iskustvu1 P.S. ima li nekih novosti o Muahibu? Kako mu je familija? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2012 Opa, Lazare, ozbiljan si muzikant! Bole vas brige. Poseban lajk za sliku torte! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2012 Šta je s tim narednim tekstovima? Ovo dosad je bilo predivno, zašto ste stali? Kao da ste me navukli na drogu a onda mi je naglo uskratili! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2012 koliko dana moze da se boravi u toj kuci? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2012 Do pet noci. Ako je potrebno da se ostane duze trebas to naglasiti u prijavi, pa ces dobiti odgovor da li je moguce. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites