Posted February 19, 2013 Vidim na njihovom sajtu linkove ka raznim kompanijama, ali me vise zanima da cujem licna iskustva i neke up-to-date cene za rentiranje automobila na aerodromu. Ko nudi najbolju ponudu [cena/kilometraza/osiguranje i sl]? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 25, 2017 Da ne otvaram novu temu, isto i mene zanima... Dolaze mi rodjaci za novu godinu, i treba im auto, i hoce da ga preuzmu na aerdoromu. Koliko sam gledao, Avis, Hertz, Sixt, Europe su najveci, cene su sve tu negde, ali zato depozit 2000e?!?!?! I jos naplacuju zeleni karton i zimske gume!! Gledao sam i neke domace, cene su uglavnom slicne, ali je depozit dosta manji. Jel ima neko iskustva sa agencijom Premier rent a car (https://rentacarpremier.com/) ? Pise da nude besplatno zeleni karton, i da je km neogranicena i dobijes zimske gume za dz. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 26, 2017 (edited) Zbog cega im treba zeleni karton? Economicarrentals.com Oko 24evrova po danu. Edited December 26, 2017 by pedjalon Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 26, 2017 1 hour ago, pedjalon said: Zbog cega im treba zeleni karton? ... Pretpostaviću da idu za BIH ili Makedoniju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 28, 2017 On 12/26/2017 at 2:18 AM, pedjalon said: Zbog cega im treba zeleni karton? Economicarrentals.com Oko 24evrova po danu. deleter dobro predpostavlja :), hoce da idu i u Bosnu da obilaze rodbinu. Hvala Pedjalon stari druze, gledao sam i na economiccarrental.com, oni tek nisu povoljni.. Cena u pretrazi i "final price" se drastično razlikuju u mom slučaju. Sve naplaćuju papreno. Ne znam kako da okacim print screen, ali razlika je oko 200 evra. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2022 Da ozivim malo temu, zanima me da li neko ima neku lokalnu rentacar agenciju za preporuciti u BGu? U sustini, nije mi problem kreditna kartica, ali trazim one koje nude auta bez depozita i kartice, a vidim po netu da ima i takvih. Ne zelim nista spektakularno, obican auto koji ce mi posluziti tokom produzenog vikenda. Ako neko ima skorijih iskustava i neku preporuku, bio bih zahvalan. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2022 Jako retko ces naci bez depozita, ali mogu da preporucim Menadzer mislim da se zove. Dijabole iz Budgeta nisu mogle da nadju pola sata rezervaciju i kad su nasli kao 15 000e depozita da ostavim Napusio ih i decko pored se javio i za 15 min sam dobio auto. Moze u kesu i da se plati i depozit da se ostavi, ja to nisam radio al sam se iznenadio kad mi je ponudio plus u cenu kola je ukljucen kasko, nula uvesca u steti sto inace poprilicno kosta kod drugih agencija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2022 On 12/26/2017 at 3:44 AM, deleter said: Pretpostaviću da idu za BIH ili Makedoniju Ne treba za BIH zeleni karton. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites