Followers 0

Miles and more - prodajem avionske karte

22 posts in this topic

Imam viška milja u miles and more programu. Pogledajte ponudu svetskih destinacija za maj 2014 do 40.000 milja (mogu uzeti jednu kartu) ili do 30.000 milja (mogu uzeti 2 karte), business i economy class.

Svaku destinaciju ustupam po kalkulaciji 30.000 milja cca 145 EUR + takse.

Sve destinacije za maj (i još po neki period) mogu se pogledati na linku: http://www.meilenschnaeppchen.com/index.php?lang=en

Karte su  uglavnom dostupne za bilo koje dane u maju, a na linku možete videti konkretne ponude.

Zainteresovani na pp.

Miles and More ponuda za Mexico City u maju i junu, povratna karta samo za 30.000 milja + takse. Ako nemate dovoljno sopstvenih milja, ustupam ovaj iznos milja za 150 EUR (takse su 480 EUR), ukupno 630 EUR. Lufthansa i Austrian. Ponuda važi za odlazak i povratak u periodu 01.05. - 16.05. Trenutno imam milja za 2 karte.

Ostale destinacije:http://www.meilensch...dex.php?lang=en

Miles and more ponuda za Delhi i Mumbai u maju, povratna karta samo za 30.000 milja + takse. Ako nemate dovoljno sopstvenih milja, ustupam ovaj iznos milja za 150 EUR (takse su 437 EUR), ukupno 587 EUR. Lufthansa i Austrian. Ponuda važi za odlazak i povratak u periodu 01.05. - 31.05. Imam milja za 2 takve karte.

Miles and More ponuda za Tokio (maj, jun, septembar), Seul (maj,jun) i Singapur (maj) povratna karta samo za 40.000 milja + takse. Ako nemate dovoljno sopstvenih milja, ustupam ovaj iznos milja za 200 EUR (takse su 460 EUR), ukupno 660 EUR. Lufthansa i Austrian. Ponuda važi za odlazak i povratak u navedenim periodima. Trenutno imam milja za 1 kartu.

Hmm... pa to je trenutna ponuda... možda i nije preskupo obzirom da možete birati datume u zadatom periodu.

jel mogu zamoliti administratore da sankcioniše-limitira-uputi FREQUENTFLYER-a zbog, pa hajd da neodgovorno kažem - spamovanja foruma?

Recimo:

Honnan:
Hová:
Indulás:
Érkezés:

Utasok száma:
Budapest
Delhi
2014.05.08.
2014.06.15.

-1+
Téljes ár:
1 Utasok x 138 100 Ft
138 100 F/300 je 460Eura!

Slabo se razumem u letove, pa ni ne kontam tačno šta taj čovek radi. Da brišemo sve te postove?

Ni ja ih ne razumijem, predlažem da mu pružite šansu i strpate ga u jednu temu, ako ne bude bilo reakcije na njegove postove u dogledno vrijeme , onda brisanje.

Otvori covek 10 tema od 20 postova koje je napisao sve valja karte...

Nema smisla stvarno... prvo, dao sam ljudima informaciju o trenutnoj majskoj akciji na miles and more, ko ima sopstvene, da iskoristi.... drugo, ne "valjam karte", nego svojih mukotrpno skupljenih 40ak hiljada milja ustupam nekome ko bi da ih iskoristi po smešno niskoj ceni..., za šta se maksimalno mogu uzeti jedna do dve karte... koji vam je ljudi... A ne znam pod koju drugo temu sam mogao postovati nego pod ovu. Oni koji misle da to nisu jeftini letovi, nek pogledaju komercijalne cene.

A ne znam pod koju drugo temu sam mogao postovati nego pod ovu. Oni koji misle da to nisu jeftini letovi, nek pogledaju komercijalne cene.

Sve u onu prvu - u kojoj vec postoji link za M&M sajt i gde moze da se vidi kako da se te milje iskoriste.

Teorijski bi sad mogao da otvoris stotine tema, jer ima toliko destinacija gde bi milje mogle da se iskoriste...

OK, ali ideja je bila istaći po meni najisplativije destinacije. Nema problema, pobrisaću i postaviti sve u jednu temu.

Ne znam da l si kopao za te milje mukotrpno, ali ti ne ustupas nego prodajes. Okaci u putnicju berzu lepo...

Ne znam da l si kopao za te milje mukotrpno, ali ti ne ustupas nego prodajes. Okaci u putnicju berzu lepo...

E, tako.

Evo, spojio sam sve ove teme, ako nisam neku prevideo. Molim korisnika frequentflyer da ne otvara gomilu tema za prodaju karata, nego da koristi ovu. 

Ja bih kupila milje. Ali nisam pratila celu raspravu...

I nemam dobru vezu sad.

Koliko trazis?

150eur za 30k, 200eur za 40k.

33k nije lose za intra-EU FlySmart award (ukljucujuci i takse).

prodajem povratnu avio kartu do Gothenburga. polece se iz Beograda 2. 4. 2015. a povratak iz Švedske je 11. 4. 2015. prevoznik je Wizz air. cena povoljna, javiti se na 062/1944-874