Jump to content

Featured Replies

Posted

Nisam nasao temu, a ne bi skodilo da postoji mesto za promocije, popuste, specijale i slicno, a vezano za prevoz zeleznicom.

Za pocetak (nadam se ne i za kraj), Renfe ima akciju, Barcelona-Paris, AVE (6h 28 min) 29 Eur po smeru, datumi i u martu.

• Author

To je odlicna ideja, da se obuhvate low cost autobusi, vozovi, akcije, promocije...Kad vec postoji tema o jeftinim letovima...

• Author

Sve me neka tuga uhvati kad vidim Barselona-Madrid 624 km za 2 sata i 30 minuta. Ista distanca je od Beograda do Beca (preko Budimpeste), siguran sam da bi dosta ljudi platilo 50 Eur po smeru. A sve ravnica...tuga.

• 2 months later...

Da li neko zna koliko je povratna karta Beograd-Sofija?

Na netu ima informacija o redu voznje, ali ne i cena.

Jao, ne bih da te slažem čini mi se da je povratna 5400 ili tako nešto.  Ali kondukteri su vrlo potkupljivi, pogotovo Bugari, tako da možeš da kupiš kartu do Dimitrovgrada ali možeš i sa našima da se dogovoriš.

2 hours ago, Kokosanceros said:

Jao, ne bih da te slažem čini mi se da je povratna 5400 ili tako nešto.  

Hvala.

• 4 weeks later...

Ako neko ide vozom za Sofiju, imajte u vidu da kasne [bar] 1-1.5 sat, u oba smera.

Moj otac je isao u subotu za Sofiju, kasnili su 95 minuta - vratio se prekjuce za Beograd, kasnili su malo preko sat vremena.

U ponedeljak smo bili na stanici u vreme kad je trebao da dodje voz iz Beograda, kasnio je 65 minuta.