May 3, 201213 yr Mejn jeste, inace neki od naziva gradova u Mejnu su Norveska, Poljska, Beograd, Sidnej, Pariz, Svedska, Bec...
May 3, 201213 yr Aj kako ti kazes.. (necu da vazim za loseg gubitnika, ali Vikipedija nam veli: Kuba 102.3/km2 Barbados 660/km2)
May 3, 201213 yr http://bs.wikipedia.org/wiki/Spisak_dr%C5%BEava_po_povr%C5%A1ini evo to je to gde sam pronašla
May 3, 201213 yr Ajd` ovako. U kojoj američkoj saveznoj državi je trenutno najveća koncentracija pripadnika indijanskog plemena Šošona? Odnosno, srpski rečeno - gde ih ima najviše?
May 3, 201213 yr neka, nema veze, dobro je pitanje. Da nije Vajoming? @TARA70: cudno, kad odes na englesku verziju iste strane pise samo najveca, a ne i najgusce naseljena.. Bosanci izgleda znaju nesto sto mi ne znamo.. Ja sam ove brojeve nasao na pojedinacnim stranicama drzava na engleskoj vikipediji..
May 3, 201213 yr Jeste, Ajdaho je u pitanju. Btw, trenutno sam ovde i baš u nedelju nameravam da odem do gradića Shoshone, posetim njihov rezervat i vodopade u mestu Twin Falls. Postavljaj sledeće pitanje.
May 4, 201213 yr Ајмо нешто лагано, рецимо, како се зове острво на ком су се скрасили побуњеници с брода Баунти