October 18, 200717 yr jupii, da nije bilo Te Deum-a...hihi... khm,khm, koji deo Dunava (u kojoj zemlji) moze da se pohvali sa najvecim brojem pticijih vrsta koje na njemu obitavaju?
October 18, 200717 yr A da nije velik ratno ostrvo? El ona na dunavu ili savi? Mislim da je na dunavu!
October 19, 200717 yr Mislim da se pise Roquefort Njam!!! Upravo na taj sam mislio ... mada ih mozda ima jos... Daj neki sir, pitanje...
October 22, 200717 yr USA, naravno =] (jel da?) jes USA sa 304... ali kad bi evropska unija bila evropska unija onda bi mikovini bio u pravu... samo Nemacka + UK imaju vise od USA.
October 29, 200717 yr Ajd, jedna evropska zemlja koja ne menja vreme sa letnjeg na zimsko i vice versa?
October 29, 200717 yr Mislio sam da je Izrael. Jeste da je azijska zemlja ali je "malo" odsecena od okoline. Koristeci pomoc prijatelja kazem da je u pitanju Island. Nemam pojma koji je odgovor, ali sada mi je palo na pamet ovo: Koji se kontinent najbrze krece? Ako je previse tesko evo dopunskog pitanja: Koja drzava, srpski pisano, ima najkrace ime? Ali da nije neka skracenica. Pada mi na pamet jedna. Mozda ima i vise drzava sa tri slova u imenu?
October 29, 200717 yr Odgovor je tačan, Island E, sad ovo tvoje... pod a) ja bih rekao Australija... Ona mi nekako prešla najveći put... pod Čad Ako je tačno neka pitanje bude: Katolički verski centar (mesto hodočašća) na F?
October 30, 200717 yr Dobro, dobro, samo sam hteo da dobijem potvrdu . Ovako, da ostanemo u istim vodama. Još jedno katoličko svetilište, mesto hodočašća koje katolička crkva zvanično priznaje kao takvo, na L?