Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Moram da priznam da ne znam odgovor na to 'preteranio lako' pitanje  :-[  ali usudicu se da probam da odgovorim na dopunsko... Da nije Krusevo u Makedoniji u pitanju? Kao kroz maglu mi je da se to dosta spominjalo kad je umro Tose Proeski, on je valjda odande i Cincar je. Mozda sam nesto pobrkala?

Jeste, u pitanju je Krusevo. Tamo cak i postoji obrazovni program u skolama na tom jeziku. Ako hoces, postavljaj pitanje, ali hajde da neko proba da da odgovor i na ovo prvo.

:D Pricekacu da neko pokusa odgovori na glavno pitanje, bas me zanima odgovor...

mene ste bas zainteresovali pa sam videla na netu...  al to nije fer  pa necu da odgovorim ;)

bas bas zanimljivo je sve u vezi njih... :)

Аааа, ово је скоро било у Забавнику, ал' заборавих. :)

Globe trekker mozda bi mogao da odgovoris ili bar pripomognes, s obzirom da se niko ne usudjuje da pokusa?

Pa, ne znam kako bih pomogao? Anyway, odgovor je Moskopolje a posto je Bokas odgovorila tacno na jedan deo mog pitanja, neka ona postavlja dalje.

Koji grad u Srbiji ima otvoreni bazen sa izdvojenim posebnim terminima za muskarce i posebnim za zene?  :o

Ne znam da li ih postoji vise, ali pouzdano znam za jedan...

clap Dobro si cuo! To saznanje je za mene bio mini kulturalni shok u sopstvenoj zemlji! Preuzmi...

Ministarstvo za secer?!?!?!  :o Ne bi mi palo na pamet da tako nesto postoji! Hvala za interesantnu informaciju marko.petrovic! Mora da su uposleni mnogo...  ;D

Ok, evo pitanja:

Najveci proizvodjac mandarina na svetu je __________.

:mrgreen:

Kina?

Mmmm.... mlako  :)

edit:

Zapravo hmmm. Sad sam pogledao na netu, i ili je ovo sto ja imam neverovatno zastarelo (za 7 godina) ili Wikipedija gresi. U svakom slucaju, postavljaj dalje. U ovoj knjizici sa svetskim statistikama koju imam pise da je Japan glavni proizvodjac, i u tom trenutku (2001) Japan proizvodi 3,5 puta vise mandarina od Kine... a dal' je moguce da su tako napredovali za to vreme... mozda i jeste  :?

Pitaj dalje...

:mrgreen:

Kina je najveci proizvodjac raznoraznog voca ali ne i malina. Srbija vodi  :party:

Cisto informacije radi  clap.gif' alt=':clap:'>

Pod utiskom pomalo bizarne slike stanicnog WC-a u Kursumliji : Kako se zove mestasce na severu New Zealand-a poznato po umetnickom resenju javnog toileta-a kontroverznog Beckog arhitekte, slikara i skulptora moderne?

Nije da se hvalim, ali koliko je meni poznato bese to u Novom Sadu... Mada, ko zna, nesto mi lako zvuci pitanje da nije neka navlaka? Uuuuuuh sramote ako gresim.