October 16, 200816 yr Moram da priznam da ne znam odgovor na to 'preteranio lako' pitanje ali usudicu se da probam da odgovorim na dopunsko... Da nije Krusevo u Makedoniji u pitanju? Kao kroz maglu mi je da se to dosta spominjalo kad je umro Tose Proeski, on je valjda odande i Cincar je. Mozda sam nesto pobrkala?
October 16, 200816 yr Jeste, u pitanju je Krusevo. Tamo cak i postoji obrazovni program u skolama na tom jeziku. Ako hoces, postavljaj pitanje, ali hajde da neko proba da da odgovor i na ovo prvo.
October 17, 200816 yr mene ste bas zainteresovali pa sam videla na netu... al to nije fer pa necu da odgovorim bas bas zanimljivo je sve u vezi njih...
October 23, 200816 yr Globe trekker mozda bi mogao da odgovoris ili bar pripomognes, s obzirom da se niko ne usudjuje da pokusa?
October 23, 200816 yr Pa, ne znam kako bih pomogao? Anyway, odgovor je Moskopolje a posto je Bokas odgovorila tacno na jedan deo mog pitanja, neka ona postavlja dalje.
October 23, 200816 yr Koji grad u Srbiji ima otvoreni bazen sa izdvojenim posebnim terminima za muskarce i posebnim za zene? Ne znam da li ih postoji vise, ali pouzdano znam za jedan...
October 24, 200816 yr Dobro si cuo! To saznanje je za mene bio mini kulturalni shok u sopstvenoj zemlji! Preuzmi...
October 25, 200816 yr Ministarstvo za secer?!?!?! Ne bi mi palo na pamet da tako nesto postoji! Hvala za interesantnu informaciju marko.petrovic! Mora da su uposleni mnogo...
October 25, 200816 yr Kina? Mmmm.... mlako edit: Zapravo hmmm. Sad sam pogledao na netu, i ili je ovo sto ja imam neverovatno zastarelo (za 7 godina) ili Wikipedija gresi. U svakom slucaju, postavljaj dalje. U ovoj knjizici sa svetskim statistikama koju imam pise da je Japan glavni proizvodjac, i u tom trenutku (2001) Japan proizvodi 3,5 puta vise mandarina od Kine... a dal' je moguce da su tako napredovali za to vreme... mozda i jeste Pitaj dalje...
October 25, 200816 yr Kina je najveci proizvodjac raznoraznog voca ali ne i malina. Srbija vodi Cisto informacije radi .gif' alt='::'>
October 25, 200816 yr Pod utiskom pomalo bizarne slike stanicnog WC-a u Kursumliji : Kako se zove mestasce na severu New Zealand-a poznato po umetnickom resenju javnog toileta-a kontroverznog Beckog arhitekte, slikara i skulptora moderne?
October 31, 200816 yr Nije da se hvalim, ali koliko je meni poznato bese to u Novom Sadu... Mada, ko zna, nesto mi lako zvuci pitanje da nije neka navlaka? Uuuuuuh sramote ako gresim.