Posted May 19, 2014 Samo iz Brčkog ti je poslednji u 19h, pa sledeći ujutro u 01.30h. Jedina opcija je ovaj za Bijeljinu u 18.30h, onda iz Bijeljine za Bg.u 20h.Posle onaj za Zvornik u 22.10, a iz Zvornika ili Malog Zvornika ima noćnih za Bg,znači taj za zvornik jedina opcija uveče.ok,hvala svima Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2014 (edited) Pročitala sam sve strane do sada, ali imam neka pitanja Treba da stignem u Reggio Emiliju (ili Bolonju). Mislila sam Easy jetom do Malpense, pa shuttle do Milano centrale, pa voz do RE. Gledam sve ove stranice koje ste pominjali, ali nekako puno imam da uklapam pa me zanima kolika je razlika ako se karte kupe online u odnosu na to da ih kupim tamo na licu mesta, mislim na voz Mialno - RE, ali i na shuttle Malpensa - Milano. Bojim se da ako kupim ovako unpred možda nešto iskrsne, tipa kasni avion pa mi propadnu karte. Deluje mi lakše - kad stignem, kupim za dalje, ako nije mnogo skuplje i ako nema nekih drugih komplikacija za tu varijantu.Svako razmišljanje mi je dobrodošlo! I još nešto, koliki je period za online ček-in kod Easy jeta, mislim, kada najranije mogu da se čekiram? Thanks. Edited July 18, 2014 by Floria Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2014 Nakucah poduži odgovor i onda shvatim da sam pobrkao Ređo Emiliju i Ređo Kalabriju Još se čudim kakva ti je to kombinacija s Bolonjom...Jeste dosta skuplje kako vreme protiče (tj. nestaju jeftinije karte). Ja ne kupih krajem juna SuperEconomy Rim-Napulj za početak septembra i izmače mi, moraću koristiti Regionale bar u jednom pravcu (ali to je mala kilometraža pa nisam izgubio ne znam šta).Trenutno su za Milano-RE uglavnom ostale Freccie za tu 19 (Economy) i 25.50€ (Full), a Regionale ovde i ne postoji. SuperEconomy je koliko vidim 13 €, i za npr. utorak je ostalo samo za neki zornjak. Tako da proceni sama koliki je rizik rane/kasne kupovine.Za Bolonju možeš razmotriti i varijantu WizzAirom iz Temišvara. Nije nužno jeftinija, ali možda ispadne zgodnija.Check-in kod EJ je 30 dana pre putovanja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2014 Hvala ti, Duya. Trebalo bi da idem početkom avgusta pa sad gledam. I avionsku kartu bi valjalo što pre kupiti... A da li znaš kolika je razlika kada se kupuje preko neta u odnosu na kupovinu tamo kad se stigne. Mislila sam da kad stignem na železničku stanicu u Milanu, tu odmah i kupim kartu za RE za prvi voz koji nailazi. Da li može da se desi da karata nema ili tako nešto? I... vidim, naravno, ima raznih vrsta karata, kako znaš da pogodiš vagon, koja je kazna ako promašim?Sjajno za check-in, mogu da obavim i odlazak i povratak pre nego što krenem! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2014 Da, gledala sam ovu varijantu iz Temišvara, ali ne znam da li se samo meni čini ili i ostalima, cene Wizza skoro pa kao regularne kompanije (u ovom periodu, naravno, išla sam u Malme zimus za 50evra), kad dodam na to prtljag + Gea turs do Temišvara... I dalje mi nikako nije jasno zašto nema nekog prevoznika iz Beograda za taj deo Italije , nemoguće da nema potražnje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2014 Ja mislim da su ti iste ova krajnja cena s neta i ona na blagajni, ali to će ti bolje reći neko ko je više u Italiji (npr. Tashi ili hekata), pogledaj temu o Italijanskim železnicama.Za transfer Malpensa-Milano ne verujem da ćeš nešto puno prištedeti kupujući onlajn (bio sam pre nedelju dana na Malpensi, ali ne zapamtih kolike su cene, nisam išao u Milano).Wizz Temišvar-Bolonja ume biti jako jeftin, ali van sezone. Ja sam prošle jeseni našao dve (!) povratne za ukupno 45€, ali sticajem okolnosti ne odoh. Kod EasyJeta su sve u svemu nešto stabilnije cene. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2014 Hvala ti mnogo za ovaj link, nisam ni znala, najčešće idem na "Jeftine letove". Vidim, Tashi i Hekata su skoro sve objasnile , iščitaću detaljno!Eh, to je kupovina, dve povratne za 45 evra! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2014 (edited) vidim ima vas ko íde do italije.jeste kupovali karte za vlak na onim automatima? da li mogu i za Regionale i za freccie? Edited July 28, 2014 by Duya ispravka tapfelera :) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 26, 2015 pozdrav svima!novo na sajtu zeleznice, linija beograd-budapest airport??krece u 7.17, stize u 15.39zna li iko jel to stvarno, posto gospodje iz kol centra kazu-valjda Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 26, 2015 Da, više detalja imaš ovde. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2015 Pozdrav svima,pripremam vodič za dolazak/odlazak na aerodrome sa prostora EX YU koji uskoro planiramo objaviti. Prečešljao sam pažljivo ovu temu, iskoristio neke informacije, ali generalno više ima dobrih informacija za Rim nego npr za Tuzlu, a treba nam i Tuzla:)Ovo su neka od pitanja koja me muče, pa ako znate informacije, bilo bi dobro da mi pomognete kako bi vodič bio što pouzdaniji i korisniji:MostarKoja je najbliže lokalno bus stajalište kod skretanja za aerodrom tj kolika je udaljenost?PrištinaTaxi preporuke?Zna li neko može li se doći lokalnim busom do Slatine pa onda pješačiti do aerodroma?PulaKoja je cijena shuttle busa?Taxi preporuke?SplitOkvirna cijena taxi transfera, preporuke?DubrovnikKoliko tačno košta Atlas transfer, gdje tačno staje u gradu?Okvirna cijena taksi transfera, preporuke, kontakti taksista?ZadarJe li moguće uzeti prigradski bus za Zemunik Donji, koliko to košta i je li daleko od aerodorma?Okvirna cijena taxi transfera, preporuke?PodgoricaMože li se stići blizu aerodroma nekim prigradskim busem ( za Golubovce, Mojanovice), ako da, koliko košta?Staju li lokalni vozovi na obližnjoj željezničkoj stanici?Taxi preporuke?TivatStaje li neki prigradski bus u Mrčevcu, jel blizu aerodroma?Hvala svima unaprijed na izdvojenom vremenu. Nadam se da će ovaj vodič uskoro biti gotovo a i da ćemo poraditi na vodiču za okolne regionalne aerodrome. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2015 Pozdrav svima,pripremam vodič za dolazak/odlazak na aerodrome sa prostora EX YU koji uskoro planiramo objaviti. Prečešljao sam pažljivo ovu temu, iskoristio neke informacije, ali generalno više ima dobrih informacija za Rim nego npr za Tuzlu, a treba nam i Tuzla:)Ovo su neka od pitanja koja me muče, pa ako znate informacije, bilo bi dobro da mi pomognete kako bi vodič bio što pouzdaniji i korisniji:MostarKoja je najbliže lokalno bus stajalište kod skretanja za aerodrom tj kolika je udaljenost?PrištinaTaxi preporuke?Zna li neko može li se doći lokalnim busom do Slatine pa onda pješačiti do aerodroma?PulaKoja je cijena shuttle busa?Taxi preporuke?SplitOkvirna cijena taxi transfera, preporuke?DubrovnikKoliko tačno košta Atlas transfer, gdje tačno staje u gradu?Okvirna cijena taksi transfera, preporuke, kontakti taksista?ZadarJe li moguće uzeti prigradski bus za Zemunik Donji, koliko to košta i je li daleko od aerodorma?Okvirna cijena taxi transfera, preporuke?PodgoricaMože li se stići blizu aerodroma nekim prigradskim busem ( za Golubovce, Mojanovice), ako da, koliko košta?Staju li lokalni vozovi na obližnjoj željezničkoj stanici?Taxi preporuke?TivatStaje li neki prigradski bus u Mrčevcu, jel blizu aerodroma?Hvala svima unaprijed na izdvojenom vremenu. Nadam se da će ovaj vodič uskoro biti gotovo a i da ćemo poraditi na vodiču za okolne regionalne aerodrome.@MostarNisam siguran kako gradski prevoz ide, a mislim da je nekih 10km od centra Mostara. Trebalo bi da mozes sjesti na bilo koji autobus za Čapljinu i izaći negdje oko skretanja za aerodrom (od glavne ceste M-17 zgrada aerodroma je udaljena nekih 250m). Nisam bas 100% siguran da moze, ali bi trebalo da je tako @ZadarKoliko se sjecam, to do Zemunika Donjeg pa pjeske dalje ne bi bas islo. Sam aerodrom je unutar vojne baze, tako da najblize mjesto nije bas tako blizu. Mislim da je bio neki shuttle bus, ali to je najbolje provjeriti na stranici aerodroma.Toliko od mene Pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2015 Hvala, za Mostar znam da se može bilo kojim lokalnim busom za Bunu i sigurno nije problem pitati vozača da stane kod skretanja ali nisam siguran gdje čekati javni bus kada se dolazi sa aerodoma, ima li neka stanica na magistrali...Za Zadar sam pretpostavio da bi Zemunik otpao, vidi se na mapi da je aerodrom prilicno izlolovan.Idemo dalje:) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2015 (edited) Hvala, za Mostar znam da se može bilo kojim lokalnim busom za Bunu i sigurno nije problem pitati vozača da stane kod skretanja ali nisam siguran gdje čekati javni bus kada se dolazi sa aerodoma, ima li neka stanica na magistrali...Za Zadar sam pretpostavio da bi Zemunik otpao, vidi se na mapi da je aerodrom prilicno izlolovan.Idemo dalje:)Ne moze busom za Bunu, jer taj ide drugim putem, sa pogresne strane aerodroma. Treba ti bus za Čapljinu ili Metković Edited March 14, 2015 by klanfa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2015 e super, vidiš slaga me ova na stanici... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2015 Objavili smo vodič za naše obližnje aerodrome: https://www.klubputnika.org/servis/iskustvenik/3978-kako-do-aerodroma-vodic-za-ex-ju-zemljeHvala svima koji su nam pomogli, ako primjetite nekakvu grešku ili imate novinu glede transfera, pišite, pa ubacimo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2015 Zna li neko kako doći od aerodroma u Diseldorfu (DUS) do samog grada i posle toga natrag? Imam 9 sati viška do narednog leta pa sam mislio da malo obiđem grad. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2015 Vrlo je lako, skytrain-om do aerodromske ž. stanice i odande imaš na svakih 5-10 minuta neki voz do centra grada. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2015 Da li je neko putovao Flibcom od Briza do aerodroma Sarloa? Tripujem se malo oko mesta polaska iz Briza. Nasla sam odakle krece, ali kad pogledam na street view nekako mi je bez veze mesto, uska ulica, nema autobuskog stajalista Hvala unapred. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2015 ja sam putovala vozom ali vidim da je ovo jeftinija varijanta,po mapi to je stanica odmah pored zeleznicke i izgleda malo ali briz i jeste mali gradic, Samo tu nije uska ulica, naprotiv. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2015 Hvala Pčelice, nesto sam pogresno gledala i onda sam se uspanicila. Jeste, Flibco je jeftin, 5 evra pravac. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2015 Vrlo je lako, skytrain-om do aerodromske ž. stanice i odande imaš na svakih 5-10 minuta neki voz do centra grada.Ajde da te dopunim. Skytrain ide na ž.stanicu od koje idu vozovi za druge gradove u Nemačkoj. Ako neko hoće u grad onda treba da ide na drugu ž.stanicu i hvatati liniju S11. Ulaz na tu stanicu je pored McDonaldsa, pa stepenicama na donji nivo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 6, 2015 Cao, da li je neko putovao wizz-om do Lutona pa onda obilazio London? Treba mi info o prevozu od aerodroma do centra, cena, cene karata u gradu, da li imaju karte za 3-4-5 dana, bilo sta sto bi mi pomoglo da lakse i jeftinije prodjem...hvala svima...koji se iscimaju da ispisu....ili ukoliko ima neko link sa cenama prevoza...ili savet za hotele, restorane...idem sa muzem i detetom od 4 god u februaru.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites