Posted July 4, 2011 Ovaj ranac gore što sam kupila upravo služi toj svrsi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2011 Ranci koje si naveo su ok, ali, mislim da bi mozda mogao jeftinije da prodjes ako pazaris na nekoj akciji u Intersportu i kupis neki ranac marke McKinley. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2011 Kupio sam Mckinley beaver 35L na akciji u Intersportu za tricavih 1959 dinara na popustu! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 15, 2011 Opet staro pitanje,dvoumim se izmedju mckinley kenai 75 ili 65.Razlike u dimenzijama su male pa sam zato neodlucan.Hteo bih da moze ako zatreba i sator da stane u njega(za 3 osobe).Taj od 75 je plavi a 65 je crni. lol:: Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2011 Dosta ti je i 65 l, a i crno se teze prlja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2011 A kakva su vasa misljenja o mckinley kenai rancu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2011 zar nema nikog da odgovori :( Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2011 Odlican je samo sto meni uvek fali jos po neka pregrada, dzep ili prsten da nesto okacim ili natrpam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2011 Zdravo svima prisutnima Da li neko zna mesta gde mogu da se nadju dobri backpackovi i za lepu cenu u Beogradu ? Hvala lepo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2011 Intersport (TC Novi Merkator). Ja sam pre 2 nedelje kupila 65L+10 McKinley (crni, lep, praktican, sa odlicno odradjenom stranom za ledja - sto ti je inace i najbitnije na rancu, i sa dosta pregrada), cena: 6999.00din tj 7 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2012 Hteo sam da obnovim informacije o rancima u Segedinu Danas bio, pa da podelim sa vama info. Naime, prodavnica od robne kuce prema zelenoj pijaci sa desne strane, vec spominjana ranije, nije nadjena Al je nadjena sa leve strane:) Cetiri modela, 100l, 80l, 66l i 58l. Najmanji nesto manje od 6000 HUF a najveci nesto manje od 8000 HUF:) Daavno sam napisao na forumu da sam u nekoj akciji Uradi sam kupio ranac po 1700 din, koliko se secam, isto kineski. Sluzio dve godine, odlican, al malo mali. Sasvim dovoljan za mesecno putovanje po Evropi (i mnogo vise od toga), ali uzan, pa sam resio da kupim od 80l i da prodam onaj. Msm da cu krenuti da ih dovozim za drustvo iz Madjarske, cale imao neku operaciju pa svako malo idemo na kontrolu u Segedin:) Takodje, od robne kuce na suprotnu stranu, ka mostu, ima jos jedna prodavnica. Tamo je 100l 10000 HUF. Na kinesku pijacu sam zakasnio, ali bice vremena drug put:) Pitajte ako sta 'ocete. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2012 iste ranceve ces naci i na pijaci, ali stotinjak forinti jeftinije, mis mo cak videli i jedan od 110 litara. Prodavnica sa desne strane ulice(skoro tacno preko puta one sa leve strane) koja vodi od robne kuce ka Zelenoj pijaci je bila tamo koliko pre mesec dana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2012 Da, tamo je prodavnica, ali nije bilo ranaca kad sam bio, pa sam mislio da si mislila na tu preko puta:) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2012 poslednji put kada smo mi bili imali su mnogo vise raznioh torbi, muskih i zenskih, nego ranaca ali treba ih pitati za ranceve, mozda su ih u poplavi drugih stvari nemaju gde izneti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2012 Silbasboy, vidi der da li ima manjih ranaca tipa 35 litara, treba mi jedan Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2012 Ima i takvih i na kineskoj pijaci i u ovoj pordavnici koju je pronasao. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2012 Trenutno je snizenje u intersportu -20%, traje do 29.02. Pojavio se discovery 30 ali kao poboljsana verzija, koji na ledjima ima onako odvojenu tvrdju mrezicu, tako da drzi ranac u jednom delu fino odvojen od ledja. Nisam nikad koristila ovakav ranac, ima li neko iskustva? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2012 cilj je da se ranac odvoji od ledja da bi mogao da cirkulise vazduh izmedju ranca i ledja i na taj nacin smanji znojenje. Velika je razlika, posebno leti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2012 cilj je da se ranac odvoji od ledja da bi mogao da cirkulise vazduh izmedju ranca i ledja i na taj nacin smanji znojenje. Velika je razlika, posebno leti. znam. jedino se plasim da ne bude neudobno natrpacu nesto u njega u prodavnici pa cu videti Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2012 Pozdrav svima, imam namjeru da kupim ranac od 65-75l, po mogućnosti McKinley (jer imam McKinley od 50l, koji se pokazao dobrim, ali premalim). Interesuje me da li u Segedinu postoje McKinley rančevi, a ako ne postoje - da li su ti mađarski rančevi solidnog kvaliteta? Odnosno, da li mi se isplati da idem do Segedina (vozom, busem...) da bih kupio ranac, pa taman i prenoćim tamo? Jer nisam uhvatio ovaj popust u Interexu, a u Bg su bekpekovi zaista preskupi... Hvala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2012 da li neko možda ide u sofiju, pošto radnja TASHEV ne šalje rančeve u inostranstvo, poslao sam im mail. pa bi bilo super, ako neko ide u bugarsku, da mi preuzme jedan backpack! http://www.tashev.bg/shop/product_info.php?idarticles=249 povoljniji su od McKinley rančeva, a mislim da je kvalitet skroz solidan. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2012 Kvalitet je odličan. Ja svoj imam već jedno 6-7 godina, jako ga puno koristim sve to vreme, i još uvek mu ništa ne fali. Preporučujem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2012 I ja potvrđujem da je kvalitet odličan. Ja svoj vučem već 8 godina i sve je u najboljem redu da li neko možda ide u sofiju, pošto radnja TASHEV ne šalje rančeve u inostranstvo, poslao sam im mail. pa bi bilo super Da li si našao nekog ko ide? Beše ovde na forumu nekad neka informacija o nekome ko ide, ali je stara par godina, ako se dobro sećam... I ja sam zainteresovan za jedan, ali mi se ne ide u Sofiju samo zbog toga, pa rekoh ako nekog znaš... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2012 Ne, ne znam nikoga da ide u Bugarsku, a ta informacija jeste stara nekoliko godina. Međutim, znam jednog lika iz Sofije, kod kojeg sam bio na prenoćištu prije 2 godine preko couchsurfinga. Poslao sam mu poruku i on je voljan da mi kupi backpack, a ja da mu, naravno, pošaljem novac. Nije da ga poznajem baš najbolje, ali valjda je to ok... Inače, ovo su moji favoriti: http://www.tashev.bg/shop/product_info.php?idarticles=249 http://www.tashev.bg/shop/product_info.php?idarticles=21 http://www.tashev.bg/shop/product_info.php?idarticles=17 Ovaj mi je najsimpatičniji http://www.tashev.bg/shop/product_info.php?idarticles=19 Baš postoji dobar izbor na njihovom sajtu. Mada nisam siguran da li je pametnije uzeti ranac saonim džepovima sa strane ili ove duguljastije. I da li je 65+10 previše? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2012 Moj je Tracker 55+ od poliestera, mada sam video i ovaj od kordure i odlični su zaista. Što se tiče veličine, to je ipak individualno. Meni je nekako ovaj moj optimalan što se tiče težine. Opterećivao sam ga i do 19 kg i tada rekao da ako ne mogu da se spakujem u ovaj, onda ne treba ni da putujem jer nemam nameru da nosim ništa teže. Mada mislim da je i 65l sasvim ok. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites