June 11, 201312 yr Zapravo nisam, ali sam čuo da Vac ima trijumfalnu kapiju, pa reko mora biti da je to.. Evo je jedna planinska..
June 11, 201312 yr Da nije Austrija,mada me više asocira na neki ravničarski kraj - ali pahulje podsećaju na planinsko mesto
June 11, 201312 yr Aha, ispred moje kuće pre neki dan.. Stuštilo se tako da je delovalo kao da je neka planinčina tamo umesto Novog Sada.. nastavi, gosn. Š
June 11, 201312 yr Žena puši napolju jer nije dozvoljeno unutra. BMW u pozadini slike, možda Nemačka, Austrija?
June 11, 201312 yr Awinaken pogodila. Svaka cast, nisam mislio da ce neko ovako brzo resiti zadatak posto je spomenik totalno van svih turistickih zona.
June 11, 201312 yr Hajde ti ponovo, zanimljivo je ovo bilo. Btw, ove skulpture se nalaze u Koreji, na ostrvu Modo. Prije par godina sam bila odusevljena ovim umjetnikom (Lee Il-Ho), pa me tvoja fotografija podsjetila na njega:
June 12, 201312 yr Ako si pogodio pa onda video URL, svaka cast. Ako si ovo uradio obrnutim redom onda nije fer... U svakom slucaju, ti si sledeci Kad smo vec kod ovog sela, da li neko mozda moze da mi nadje sliku ovog sela koja je bila u udzbeniku mislim iz prirode i drustva (ili samo drustva nisam siguran) kad sam ja, koji sam 1984. isao u 3. ili 4. razred osnovne. Secam se da mi je ta slika u udzbeniku bila bas fascinantna i preko nje sam prvi put saznao za ovo selo, ali nikako ne mogu da je nadjem sad na netu... Vrsnjaci pomozite
June 12, 201312 yr Pa u ljubavi i pogađanju lokacije sve je dozvoljeno... Mogao si malo da prikriješ tragove, iskopiraš je pa uploaduješ drugde... Ne mogu sad da ne znam ono što sam saznao.
June 13, 201312 yr da li neko mozda moze da mi nadje sliku ovog sela koja je bila u udzbeniku mislim iz prirode i drustva (ili samo drustva nisam siguran) kad sam ja, koji sam 1984. isao u 3. ili 4. razred osnovne. Au, al` si ti optimistican, sad ce neko da se seca slike sela iz udzbenika nakon 30 godina
June 13, 201312 yr And now, something completely different: (Malo je radio paint radi cenzure, pa nećete da se valjda služite mojim metodama )
June 13, 201312 yr Da nije u Novom Zelandu? Pre bih rekla da je SAD posto se na N.Zelandu vozi levom stranom...
June 13, 201312 yr Ne. Turističko je mesto, ali je malo, tako da verovatno niste čuli za njega, te se priznaje i savezna država. Možda sam preambiciozno zadao. Na slici je samo mali trag, verovatno nedovoljan za bilo šta. Jako slična slika ovoj je i na Google maps/Panoramiju, ali ne znam kako do nje da dođete ako ne znate gde je .
June 13, 201312 yr Turističko je mesto, ali je malo, tako da verovatno niste čuli za njega, te se priznaje i savezna država. Jel moze regija? New England?
June 13, 201312 yr Ne bih rekao da je Juta, posto su njihove tablice sa onim prepoznatljivim narandzastim lukovima, iz Nacionalnog parka Arches. Oregon maybe?