Posted August 20, 2018 Jel ima neko da pošalje template? Hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2018 U Parizu prolazi za Versaj. Doduše, tražili su mi pečat na legitimaciji ali su me pustili na kraju. Prolazi i za dvorac Šenanso i Šembrun u dolini Loare. U Milanu prolazi za Breru. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2018 (edited) U Parizu prolazi plastificirana, obišla sam sve dvorce u okolini, samo nisam probala u Versaju. A u bazilici St. Denis ne prihvataju. U zamku Aleksandra Dime ni da čuju, svi plaćaju. Mora da je vlasnik neka stipsa Krenem za Lisabon i setim se da nisam ponela karticu. Videla sam na nekim mestima da traže da se najavi. Može li u pp template za plastičnu karticu? Unapred hvala. Edited September 21, 2018 by petrovna Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2018 Pozdrav svima... Spremamo se na put u Pariz, pa bi probala sa press karticom ući gdje se može... Ako ima netko tko je probao da napiše gdje je sve točno ulazio... I koja je procedura s karticom? Samo pokažem na ulazu ili ipak treba imati neku priču pripremljenu? Radim reportažu i tako to Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2018 pozdrav! da li bi mi neko poslao template ( za obe? ) hvala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 2, 2018 ako neko ima nek prosledi i meni. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2018 cao ima li koga da posalje template? hvala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 4, 2018 "pozdrav! da li bi mi neko poslao template? hvala!" niko? :( Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 7, 2018 Probaj na guglu, sigurno ces naci nesto. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 7, 2018 koju izabrati? ima ih toliko! :) htedoh neku proverenu na terenu... sve ok Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2018 Zdravo. Jel neko slucajno probao na Siciliji? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2018 Negde je bio popust 50%. Po crkvama nema popusta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2018 Aha, pa da, klasika za crkve... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2019 Gde prolazi kartica u Milanu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2019 Pozdrav drugari vidim da za Barselonu treba prijava njihovoj turistickoj organizaciji.. Jel neko probao da se prijavi, funkcionise li to? Naravno, sa fejk pressicom..? On 3/29/2019 at 10:03 PM, Ruby said: Gde prolazi kartica u Milanu? U Milanu uglavnom svuda, samo za Duomo moras da se najavis mailom par dana ranije.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2019 (edited) Pozdrav svima Zanima me veoma ova tema, ako neko ima svežije informacije bila bih mu zahvalna Naime, planiram da idem u Beč i zanimaju me sledeći obilasci: - Šenbrun i zoološki vrt tamo - Belvedere - Muzej voštanih figura - Muzej čokolade - Prirodnjački muzej - Muzej tehnike i možda još nešto drugo. Ukoliko i dalje postoji mogućnost besplatnog ulaska na PRESS kartice svakako da bih probala sa tim. Hvala svima koji se jave Edited October 16, 2019 by balerinica Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2019 Беч били девојка и ја у априлу. Шенбрун најава на мејл мора. Белведере, природњачки, музеј уметности само се попуни формулар на улазу. Не сећам се да смо још негде ишли. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2019 Ima li neki update iz Pariza, gde je prolazilo u proteklih godinu dana? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2021 Zamrla tema više nego forum 😆 Ima li neko u Beogradu da mi izradi 2? Plaćam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2021 Sveze informacje iz Pariza Proslo je u Tomb of Napoleon Bonaparte, Rodenov muzej, Kuca Viktora Igoa, Pompidu U Luvr ne moze, ali smo ipak usli sa karticom u poseban ulaz. Bar smo izbegli ogroman red Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 25, 2021 Moze li neko da preporuci stampariju za izradu kartice i, po mogucstvu, posalje template? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 29, 2021 On 10/25/2021 at 10:57 PM, NatasaZ said: Moze li neko da preporuci stampariju za izradu kartice i, po mogucstvu, posalje template? Može ti je odštampati bilo koja štamparija. Što se templejta tiče, kucaj "press card template" u google images, naći ćeš ih gomilu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2022 Ćao društvo. Uskoro ću za Nemačku, pa ako neko možda ima template za izradu press-kartice o kojoj je toliko bilo reči, značilo bi. Štaviše, može i fotka, čisto da vidim kako to otprilike treba da izgleda kad je u pitanju "ozbiljnija" kartica, pa ću videti da nekako sam napravim. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites