Jump to content

Featured Replies

On 4/28/2025 at 5:39 PM, bam-bam said:

e super, aj bas pogledaj kako sad stoje stvari..

Meni nikako nije htelo da otvori nista sem Vojvodine i "Zapadnog Banata" i onda u padajucem meniju samo gradovi i sela iz tih regiona u Srbiji...ma bukvalno je i ime svakog salaša izlazilo...Ali ni Beograd ni nista ispod Dunava i Save nije bilo

Upravo zavrsio apliciranje.

Ima dva, kao i proslog puta "Vojovdina" i "Centralni Banat"... u nasem slucaju biras Centralni Banat i u sledecem drop-down menu imas da biras normalno gradove sve koji postoje u Srbiji.

Ako izaberes Vojvodinu, onda ti daje zaseoke, i sela po Vojvodini... ne znam zasto su tako napravili, cudno ali tu su svi gradovi samo treba odabrati Centralni Banat.

Edited by bXunter
typo

• 2 weeks later...

Novosti za tajsku vizu 😂

travelobiz
No image preview

Thailand Makes Financial Proof Mandatory for Tourist Visa...

Thailand has reintroduced the requirement to show financial proof for tourist visa applicants in 2025.

Zanimljivo… ja sam i 2023 i 2024 poslao izvod iz banke jer su mi trazili.

Pre 10 dana sam aplicirao i isto sam okacio.

Jos uvek sam na Pending check documents 🥲

Dobili danas vizu na mejl, 12 dana smo cekali, nista dodatno nam nisu trazili iz pending document odmah u "visa send via email".

On 5/18/2025 at 5:54 PM, bXunter said:

Zanimljivo… ja sam i 2023 i 2024 poslao izvod iz banke jer su mi trazili.

Pre 10 dana sam aplicirao i isto sam okacio.

Jos uvek sam na Pending check documents 🥲

1. su mozda trazili, i mei se cini da sam kacio, ali 2024. mi nisu trazili, kao i ove, mada sam ja vadio u aprilu, a ti koliko vidim, pocetkom maja....u clanku pise da su ovo pravilo poceli u vecini ambasada da primenjuju od 1. maja...ali prosle godine ne bi trebalo da su ti trazili, bas je vise mojih ortaka vadilo, i ne secam se da su ikom to trazili....cak i jedan drugar iz Kine je vadio online preko sajta ambasade u atini, i znam sigurno da on nije imao izvestaj iz banke, zato sto uopste i ne zivi u srbiji i ovde uopste i nema pare a banci..ima samo u kineskoj banci, a to svakako nije smeo da okaci, jer bi ga ovi iz ambasade u atini odmah uputili na vadjenje vize u kini,,,,

Edited by bam-bam