Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Temišvar - podela troškova za prevoz iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina...!

Featured Replies

Ali s'tim da u Vrscu autobuska i zeleznicka nisu jedna pored druge,pa sad sal ces stici onda taksijem od autobuske do zeleznicke pre nego sto krene taj voz... :roll:

Ne da nisu blizu nego su izrazito udaljeni... ;)

Ali s'tim da u Vrscu autobuska i zeleznicka nisu jedna pored druge,pa sad sal ces stici onda taksijem od autobuske do zeleznicke pre nego sto krene taj voz... :roll:

Ne da nisu blizu nego su izrazito udaljeni... ;)

Ako vec ides busom koji ce da te od BG-a do VS-a ojadi za 1100 dinara iako ima nepunih 90km trazi vozacu da ti stane na stanici "kod podruma". To je redovna stanica cim se udje u grad i prodje ispod podvoznjaka, a od nje do zeleznicke imas oko 15 minuta laganijeg hoda il ako hoces da trcis oko 5 minuta

Za popodnevni polazak iz Vršca i jutarnji dolazak u Vršac je organizovan autobuski prevoz od železničke stanice Beograd do železničke stanice Vršac i nazad, kao i do sad, ali za jutarnji polazak iz Vršca i popodnevni dolazak u Vršac nažalost nije!

• 3 months later...

Ljudi, ima li nekog da leti iz Temisvara 14-og oktobra, ili da se vraca 17-og oktobra nazad za Bg? Putujem u ovom periodu, pa bi bilo lepo da podelimo troskove. P.S. Nemam svoj auto. :)

• 3 weeks later...

Ljudi, da li neko ide kolima u Temisvar ili Arad  u petak 9.-og novembra? Iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina... Imam let iz Arada u subotu oko podneva.

Ako neko ide iz NS ili ZR na let za Milano 21. novembra, moj brat ide pa moze deljenje troskova.

• 2 weeks later...

Golosina u koje vreme krećete i odakle?

Taj let je u 6h30 po rumunskom, odnosno u 5h30 po nasem vremenu.

Trebalo bi oko 4h (po nasem) biti na aerodromu.

On bi krenuo iz Zrenjanina oko 1 posle ponoci negde. Treba mnogo manje vremena u principu, ali za svaki slucaj.

• 2 weeks later...

Ide li neko u Temišvar u sredu, 21.11, na jutarnji let za Bergamo?

Moj brat ide iz Zrenjanina, pa bi moglo da se nešto iskombinuje oko podele troškova...

• 4 months later...

Ide li neko iz Novog Sada za Temisvar, 20.03. na let za italiju, da delimo troskove

Sanse su mi verovatno minimalne, ali hajde da probam - da li neko dolazi u ponedeljak kasno uvece u Temisvar? Meni bi trebalo do Novog Sada, ali mozemo se dogovoriti i za Beograd...

Da li neko ima parking kartu za aerodrom u periodu 9.4-13.4.2013.?

Da se dogovorimo za cenu.

HITNO!

Kad zvanicno krece voz iz Temisvara za Vrsac, ne razumem da li su na ZS vec uracunali +1 ili trebam sam to da uradim? I ako moze neko da postavi red voznje Temisvar - Jimbolia...

Info mi vredi samo narednih par sati, hvala!

• 2 weeks later...
  • 4 months later...

Da li neko ima parking kartu za aerodrom u Temišvaru u periodu 1.10-12.10.2013.?

• 3 weeks later...

Kupio bih kartu za temišvarski aerodromski parking od 1.10 do 31.10.2013 s tim što bi je koristio prvih 13 dana. Ima li zainteresovanih za podelu troškova?

• 2 weeks later...

27. 10. 2013. Imam dva-tri (mali kabinski prtljag), mesta Novi Sad-Temišvar.

Da li ide neko za Temišvar u sledeće dve nedelje iz Beograda??

imas one svercerske autobuse sto idu petkom i subotom..

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.