Posted June 1, 2012 Ok, hvala! Treba da odem na jedan dan, međutim Čazma ne saobraćaju svakodnevno, malopre proverih. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2012 znate li koliko kostaju: povratna bus karta ZG--BG povratna vozna karta ZG--BG vidim da je u jednom pravcu bus oko 185 kuna.. da li je jeftinije ako se uzme povratna..? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2012 Povratna BG-ZG 44 EUR, ako putuješ u grupi do 5 putnika za svakog sledećeg putnika se dodaje samo polovina cene, dakle za 2 putnika je povratna 66 EUR, 3 putnika 88 EUR itd... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 22, 2012 Moje rodjake iz Slovenije su u tom nocnom vozu negde u Hrvatskoj opljackali. Dok su spavali uzet im je novac, ali pasosi, tako da su ujutru morali do slovenacke ambasade u Zagrebu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2012 Moze li da se kupi kartu na stanicu Tovarnik? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2012 Povratna BG-ZG 44 EUR, ako putuješ u grupi do 5 putnika za svakog sledećeg putnika se dodaje samo polovina cene, dakle za 2 putnika je povratna 66 EUR, 3 putnika 88 EUR itd... ovo važi i dalje? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2012 Povratna BG-ZG 44 EUR, ako putuješ u grupi do 5 putnika za svakog sledećeg putnika se dodaje samo polovina cene, dakle za 2 putnika je povratna 66 EUR, 3 putnika 88 EUR itd... ovo važi i dalje? Aha, samo traži City Star kartu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 Kako stvari stoje, na relaciji Beograd - Zagreb od 9. decembra ostaje svega jedan voz dnevno: Beograd 10:30 - Zagreb 17:59 Zagreb 10:55 - Beograd 17:32 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2012 pozdrav, idem sa nekim drustvom kolima u zg i ostacemo jednu ili sve noci, pa me interesuje koliko je realno bezbedno ili nebezbedno? parkiracu kola kod nekih prijatelja na parkingu oko zgrada, zivi u naselju koje se zove jarun. svaka informacija mi moze biti od pomoci. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2012 pozdrav, idem sa nekim drustvom kolima u zg i ostacemo jednu ili sve noci, pa me interesuje koliko je realno bezbedno ili nebezbedno? parkiracu kola kod nekih prijatelja na parkingu oko zgrada, zivi u naselju koje se zove jarun. svaka informacija mi moze biti od pomoci. Realno je izuzetno bezbedno, naravno uz pridrzavanje sitnih pravila kojih se drzis i u svom gradu... Samo opusteno i uzivajte... kad uopste idete? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2012 pozdrav, idem sa nekim drustvom kolima u zg i ostacemo jednu ili sve noci, pa me interesuje koliko je realno bezbedno ili nebezbedno? parkiracu kola kod nekih prijatelja na parkingu oko zgrada, zivi u naselju koje se zove jarun. svaka informacija mi moze biti od pomoci. ma samo ga nemoj ostavit baš uz ulaze na jezero Jarun (športsko-rekreacijski centar), ekipa se tamo navečer skuplja piti jer je unutra puno klubova, pa bude sranja nevezanih uz registraciju, za sve ostalo nemaš problema Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2012 Pozdrav peoples! Putuje se na koncert u Zagreb za nekoliko dana, ekipa i ja imamo jako malo vremena za ostanak (jedva pola dana), šta obavezno, ali obavezno, posetiti? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2012 Obavezno pojesti peceno kestenje i obici poslasticarnicu "Ivica i Marica"...sve drugo je setnja po uzem centru ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2012 Muzej Drazena Petrovica-Cibonin toranj,odatle tramvajem do centra,obidjete Stari grad i posle na gričku vjesticu(crno pivo u pivnici medvedgrad) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 25, 2012 Centar i fenomenalno groblje Mirogoj, ako volite groblja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2012 Tnx so very much A cenim da će koncert biti ubistven, tako da ćemo se do Mirogoja možda transportovati nakon... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2012 Reci gdje će biti koncert i koji, možda ću ti znati reći gdje da blizu nastaviš provod.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2012 Reci gdje će biti koncert i koji, možda ću ti znati reći gdje da blizu nastaviš provod.. Zagreb Guitar Show je u pitanju, održava se u VIP klubu (Trg bana Josipa Jelačića), što je u samom centru koliko skontah... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2012 Ne može centralnije Za zagrijavanje kreni po Tkalčićevoj (pretpostavljam da si neki roker, onda najbolje Cica ili Portal), a poslije showa - Thalia na križanju Tesline i Gajeve, i Alcatraz u Preradovićevoj. Purgeraj, u parku Ribnjak iza katedrale. Ima još puno mjesta, vjerojatno i boljih, ali ovo ti je u krugu 100-200 m od VIP-a da možeš stići pješice lako, a i sigurno će biti puna uvijek. Kartu u ruke i drink responsibly Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2012 A cuveno SIDRO? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2012 A cuveno SIDRO? Hehe, vidiš majstora Dao sam samo najbliža mjesta, u krugu do 200 metara, rekao sam da ima i boljih mjesta samo do njih treba klipsati. A ako si dovoljno pijan, ionako ćeš se u jednom trenutku noći naći isprid Sidra a da ni sam ne znaš kako Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2012 Hehe, vidiš majstora Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 7, 2012 Treba mi par informacija. Posto zivim blizu hrvatske granice kad bih hteo da idem do Zagreba jednostavnije bi mi bilo da idem od Osijeka vozom, nego da palim za Rumu ili Beograd. Na stranici hrvatskih zeleznica pise da sa ISIC karticom imate 25% popusta na kartu, jel to vazi i za ISIC kartice izdate u drugim zemljama (konkretno Srbiji)? JEl neko probao da trazi popust sa ISIC karticom izdatom u drugoj zemlji? I da li neko zna da li za povratnu kartu u Hrvatskoj ima neki popust?? Unapred hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 7, 2012 Jos jedno pitanje (ne znam gde se izgubila edit opcija): Ako postoji popust na povratna putovanja i povratna karta se kupuje sa ISIC karticom, da li se racunaju oba popusta? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites