Followers 0

Vozom do Zagreba

172 posts in this topic

Ok, hvala!

Treba da odem na jedan dan, međutim Čazma ne saobraćaju svakodnevno, malopre proverih.

znate li koliko kostaju:

povratna bus karta ZG--BG

povratna vozna karta ZG--BG

vidim da je u jednom pravcu bus oko 185 kuna.. da li je jeftinije ako se uzme povratna..?

Povratna BG-ZG 44 EUR, ako putuješ u grupi do 5 putnika za svakog sledećeg putnika se dodaje samo polovina cene, dakle za 2 putnika je povratna 66 EUR, 3 putnika 88 EUR itd...

Moje rodjake iz Slovenije su u tom nocnom vozu negde u Hrvatskoj opljackali. Dok su spavali uzet im je novac, ali pasosi, tako da su ujutru morali do slovenacke ambasade u Zagrebu...

Povratna BG-ZG 44 EUR, ako putuješ u grupi do 5 putnika za svakog sledećeg putnika se dodaje samo polovina cene, dakle za 2 putnika je povratna 66 EUR, 3 putnika 88 EUR itd...

ovo važi i dalje?  :)

ovo važi i dalje?  :)

Aha, samo traži City Star kartu.

Kako stvari stoje, na relaciji Beograd - Zagreb od 9. decembra ostaje svega jedan voz dnevno:

Beograd 10:30 - Zagreb 17:59

Zagreb 10:55 - Beograd 17:32

:potty:

pozdrav, idem sa nekim drustvom kolima u zg i ostacemo jednu ili sve noci, pa me interesuje koliko je realno bezbedno ili nebezbedno? parkiracu kola kod nekih prijatelja na parkingu oko zgrada, zivi u naselju koje se zove jarun. svaka informacija mi moze biti od pomoci.

pozdrav, idem sa nekim drustvom kolima u zg i ostacemo jednu ili sve noci, pa me interesuje koliko je realno bezbedno ili nebezbedno? parkiracu kola kod nekih prijatelja na parkingu oko zgrada, zivi u naselju koje se zove jarun. svaka informacija mi moze biti od pomoci.

Realno je izuzetno bezbedno, naravno uz pridrzavanje sitnih pravila kojih se drzis i u svom gradu...

Samo opusteno i uzivajte... kad uopste idete?

ma samo ga nemoj ostavit baš uz ulaze na jezero Jarun (športsko-rekreacijski centar), ekipa se tamo navečer skuplja piti jer je unutra puno klubova, pa bude sranja nevezanih uz registraciju, za sve ostalo nemaš problema

Pozdrav peoples! Putuje se na koncert u Zagreb za nekoliko dana, :banana: ekipa i ja imamo jako malo vremena za ostanak (jedva pola dana), šta obavezno, ali obavezno, posetiti? :)

Obavezno pojesti peceno kestenje i obici poslasticarnicu "Ivica i Marica"...sve drugo je setnja po uzem centru !

Muzej Drazena Petrovica-Cibonin toranj,odatle tramvajem do centra,obidjete Stari grad i posle na gričku vjesticu(crno pivo u pivnici medvedgrad)

Tnx so very much :)

A cenim da će koncert biti ubistven, tako da ćemo se do Mirogoja možda transportovati nakon...    ;D

Reci gdje će biti koncert i koji, možda ću ti znati reći gdje da blizu nastaviš provod..

Reci gdje će biti koncert i koji, možda ću ti znati reći gdje da blizu nastaviš provod..

Zagreb Guitar Show je u pitanju, održava se u VIP klubu (Trg bana Josipa Jelačića), što je u samom centru koliko skontah... :)

Ne može centralnije :) Za zagrijavanje kreni po Tkalčićevoj (pretpostavljam da si neki roker, onda najbolje Cica ili Portal), a poslije showa - Thalia na križanju Tesline i Gajeve, i Alcatraz u Preradovićevoj. Purgeraj, u parku Ribnjak iza katedrale. Ima još puno mjesta, vjerojatno i boljih, ali ovo ti je u krugu 100-200 m od VIP-a da možeš stići pješice lako, a i sigurno će biti puna uvijek. Kartu u ruke i drink responsibly  ;)

A cuveno SIDRO?  :D

Hehe, vidiš majstora :) Dao sam samo najbliža mjesta, u krugu do 200 metara, rekao sam da ima i boljih mjesta samo do njih treba klipsati. A ako si dovoljno pijan, ionako ćeš se u jednom trenutku noći naći isprid Sidra a da ni sam ne znaš kako  ;D  pijjj

Treba mi par informacija. Posto zivim blizu hrvatske granice  kad bih hteo da idem do Zagreba jednostavnije bi mi bilo da idem od Osijeka vozom, nego da palim za Rumu ili Beograd. Na stranici hrvatskih zeleznica pise da sa ISIC karticom imate 25% popusta na kartu, jel to vazi i za ISIC kartice izdate u drugim zemljama (konkretno Srbiji)? JEl neko probao da trazi popust sa ISIC karticom izdatom u drugoj zemlji? I da li neko zna da li za povratnu kartu u Hrvatskoj ima neki popust??

Unapred hvala :)

Jos jedno pitanje (ne znam gde se izgubila edit opcija): Ako postoji popust na povratna putovanja i povratna karta se kupuje sa ISIC karticom, da li se racunaju oba popusta?