Jeftine avio karte

4,718 posts in this topic

Norwegian od novembra/decembra iz Osta a verujem i nekoliko drugih gradova npr helsinki leti za srednju ameriku  - npr portoriko martinique guadeloope ... oko 200 EUR u jednom pravcu.

Edited by Zoki28

Molim malo pomoći. Nisam baš iskusan sa traženjem varijanti za avio karte.

Putujem za Čikago u avgustu.

Između 10 i 15 tamo a između 1 i 5 septembra nazad za Srbiju.

Najjeftinije što sam našao je 609 $ USA povratna preko Beča.

Veliko hvala.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

msm da je to ok cijena s obzirom da letiš u najskuplje vrijeme godišnjih odmora. jedino da ispadne neka super akcija 

To je dzabe za taj period. Mislim da u najludjoj akciji ne moze da bude ispod 600.

+1

Kupuj odmah po mom misljenju. "niska" sezona avio karata pocinje tek 16.8., i prije toga su karte znacajno ($300+) skuplje.

Kad smo kod toga, gledao sam za NY karte za septembar sa airserbia jeftino je, tipa 400e za direkt let. Nadam se da ce imati slicnu cenu tokom cele godine sem jula-avgusta i oko nove god.

On 5/7/2016 at 11:22 PM, mveruovic said:

Kad smo kod toga, gledao sam za NY karte za septembar sa airserbia jeftino je, tipa 400e za direkt let. Nadam se da ce imati slicnu cenu tokom cele godine sem jula-avgusta i oko nove god.

Odlicne su cijene i iz regiona za Air Serbia + Air Berlin letove za Ameriku... Jedini problem je overnight u odlasku u Beogradu, ali kome ne smeta - cijene su super.

Panama City u novembru oko 400 EUR - Turkish.

Edited by Zoki28

Wizz uveo letove iz Podgorice, Milan i Minhen...od sredine avgusta, 60-tak eura povratne.

Za Panama City u novembru oko 400 EUR - Turkish polazak je iz budimpeste.

Moze pomoc....Na kom sajtu da proveravam letove za Tajland, za period od decembra do marta, za recimo 15 dana, da prodjem naravno sto jeftinije?

Kayak.de   je po meni najbolji...mislim da ces naci za ispod 400e,ja sam gleda nov/dec ima za 380e

hm...negde gresim...na pomenutom sajtu gledah i ne nadjoh...najnize oko 500eura.

Sada vidim, novembar mi ne odgovara....

Bilo je doskora preko Qatara, imaš linkove na ovoj strani, ali sad više nema ispod 510€ na njihovom sajtu.

Isto i Etihad. Eventualno bi mogla da se napravi neka kombinacija sa odlaskom krajem novembra i povratkom 9. decembra za 400 i nesto.

3 hours ago, mananna said:

Moze pomoc....Na kom sajtu da proveravam letove za Tajland, za period od decembra do marta, za recimo 15 dana, da prodjem naravno sto jeftinije?

Na ovoj temi :smile:

Ako bude neka promocija za Tajland, sigurno ce neko to vec postaviti ovde. Ima jos dosta vremena do tad.

pokazalo se u zadnje 2 godine da su karte za tajland jeftinije sto se vise priblizava datum puta...

posto oni konstantno izbacuju promocije za tajland, maltene na svakih 10-ak dana, samo treba pratiti...

ja sam kupio karte za tajland za april ove godine u septembru prosle, i platio 500 evra...iste karte u martu ove godine su kostale 390, kod iste kompanije...

mislim da ne treba placati vise od 500 evra karte, jer su cene za bankok jako pale.....

400-450 evra je neka prosecna cena , bila cele sezone koja je na izmaku....

gjTkrfP.png

Ovo za pocetak juna. U pravu je bam-bam, ne treba gledati mnogo unapred i nikako ne treba dati vise od 450 evra. Sve cesce su ovakve ponude za manje od 400.