Posted June 20, 2016 Ja se bas i ne bih kacio sa tim flugladenom, onim fluege.de i slicnim. Poenta je da se kod njih ne kupuju karte istog momenta, niti su im cene azurirane. Kad vi "kupite" kartu preko njih, njima stigne vas zahtev, pa potraje valjda i do 24h dok oni to probaju da rezervisu, a moze da se ispostavi da tih karata u medjuvremenu ne bude vise, narocito ako im je cena bila isuvise niska. Onda oni otkazu rezervaciju, jer nema dostupnih karata po ceni iz vase rezervacije, pa dok vrate novac, to moze da potraje i par dana. Dakle, moj savet, izbegnite te sajtove za kupovinu aviokarata, narocito ovih sa jako povoljnim cenama. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2016 Ja sam imao ok iskustvo sa Flugladenom prosle godine, error fare Beograd - Seoul, sve proslo bez ikakvih problema. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2016 Ja nikad nisam imao problema sa kupovinom i potvrdom preko njih, ali kapiram da se veoma lako mogu javiti problemi. Elem, BEG-BKK, Turkishom, High Season. Uz Visa Credit, moze se ustedeti jos koji EURO Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2016 Mozda samo ja nisam imao srece, jer sam kupio neke mnogo jeftine karte. Mislim, cim postoje kao agencija, ocigledno da ljudi kupuju i preko njih i prolazi sve bez problema kad su u pitanju "normalni" aranzmani. Ali, vidjao sam i po drugim forumima da ih ne preporucuju, narocito kad su u pitanju neke superpovoljne karte. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2016 Sejseli iz Skoplja (Oktobar-Decembar) - 350/400 eur https://www.kayak.es/flights/SKP-SEZ/2016-11-24-flexible/2016-12-09-flexible Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2016 2 hours ago, traveleasy said: Sejseli iz Skoplja (Oktobar-Decembar) - 350/400 eur https://www.kayak.es/flights/SKP-SEZ/2016-11-24-flexible/2016-12-09-flexible Ako smem pitati sa kog izbora si izvukao ovaj let. Pošto nijedan od blogova koje ja pratim nije izbacio ovaj Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2016 1 hour ago, deleter said: Ako smem pitati sa kog izbora si izvukao ovaj let. Pošto nijedan od blogova koje ja pratim nije izbacio ovaj Koje pratis? Ja sam vidio na fly4free.com i jos nekom njemackom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2016 Imaju Sejseli i iz Ljubljane, doduse Etihadom. Kad smo kod toga, da li je neko bio na Sejselima? Cuo sam da je bas kretenski skupo, i da je uglavnom sve preplavljeno "rizortovima" van kojih se slabo sta desava. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2016 Dobro vece, ljudovi. Imam jedan problem. Hocu da kupim karte na relaciji Beograd - Rodos za period 26. septembar - 9. oktobar. Kad odem na kayak.de u pretragu izbacuje mi neke karte od 113-114eur, sajtovi tipa airline direct, fluege.de, tripsta. Kliknem na link za bukiranje, prebaci me na neki od tih sajtova: 1. Ili je veca cena od prikazane u pretrazi 2 . I ako je ta cena, krenem da ubacujem podatke, dodjem do placanja....I kad treba da finisiram, vrti ono tipa cekajte do 3min....I onda me izbaci na pocetnu stranicu, tipa nema vise dostupnih karata i sl. Ne prikazuje mi gresku u placanju, nista. Onda kad odem opet u search na kayak, cene budu malo vise....I sacekam neko vreme....One se opet vrate na tih 111-114eur. Kupovao sam do sada preko fluege de, za istu destinaciju tako jeftine karte. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2016 Probaj da nadjes po pribliznoj ceni na nekom drugom sajtu. Ocigledno da nisu dostupne po toj ceni vise. Pisao sam vec da taj fluege.de nije bas na dobrom glasu, iako, naravno, postoje i pozitivna iskustva. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 30, 2016 Budimpesta - Hanoi , oktobar - mart, cca 360eur. (Uz Visa Debit/Credit, moze i jeftinije). Kayak.de Moze i iz Sofije za Delhi za cca 280eur u istom periodu, ali skoro da je nemoguce vise naci datum koji se moze bukirati. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2016 Kupljena povratna za 500eu preko Qatara. Bila im neka akcija.Januar ,Beograd Bangkok ,povratak Singapur-Beograd.Beograd Bangkok 200eu i Singapur -Beograd 300eu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2016 Cao, upravo sam napravila ovde nalog jer imam jedan problemcic, a vidim da ovde ima dosta iskusnijih ljudi pa se nadam da ce neko moci da mi pomogne... Trebam da putujem u subotu, ali preko svih agencija u Srbiji su mi karte jako skupe, i naisla sam na jako povoljnu na gotogate-u. Posto do sada nije bilo prilike da sama kupujem karte, a sada mi ocajnicki treba, da li neko moze da mi kaze kakva su iskustva sa kupovinom preko ovakvih sajtova? i ako moze da me uputi kako da kupim kartu... hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2016 Treba ti kartica kojom mozes da placas na internetu i dovoljno novca na njoj. A za ostalo samo klikces i sledis instrukcije. Reci koji je let u pitanju i za koje datume, mozda nadjemo nesto povoljnije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2016 1 hour ago, Dragance said: a to mogu da uzmem u svojoj banci, jel znate mozda koliko se ceka, od prilike, s obzirom da je put uskoro? beograd-tivat-beograd 9.7-17.7 hvala na trudu i pomoci :))) sama se ne bih snasla nikada Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2016 29 minutes ago, marijapa93 said: ceka se do mesec dana al mozes da pitas nekog da ti kupi sa svojom karticomž Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2016 Cene su od oko 120 evra sto sam nasao, ne znam da li ti imas bolje. Probaj da nadjes nekog sa karticom da ti to kupi sto pre. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2016 kako najjeftinije od hong konga/makaoa do srbije i nazad, datumi su da odem za srb 15-17. juli a da se vracam nazad 25-28 avgust? pristajem i na opcije da sletim bilo gde u zapadnoj evropi a da je grad povezan autobusom sa beogradom, npr pariz, cirih, frankfurt? jer mi je stvarno zao da dam 800 i vise evra za kartu hk-bg etihadom i aeroflotom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2016 (edited) Evo nešto sam gledao, najjeftinije što sam uspeo a da ulaze ti datumi je 16 Jul - 26 Avgust, do Amsterdama, za 460 eura. Uz dosta dugo putovanje od 30+ sati. Ne znam koliko ti to ima smisla Edited July 5, 2016 by samsung Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2016 (edited) 8 hours ago, Dragance said: Cene su od oko 120 evra sto sam nasao, ne znam da li ti imas bolje. Probaj da nadjes nekog sa karticom da ti to kupi sto pre. pronasla sam za 100e na sajtu jetcost, i ispod dugmenceta elegir mi pise gotogate, a kad odem direktno na gotogate, karta je oko 120e, pa me je strah da nije neka prevara ili da mi ne naplati posle nesto dodatno? i ovaj tekst (koji sam pronasla na internetu) me skroz buni: "Ono što vam je bitno je šesteroznamenkasti PNR kod koji ćete dobiti u emailu, sa njim ćete pronaći svoju rezervaciju na Ryanair stranicama. I email sa kojim su vas registrirali. Iz nekog razloga email mijenjaju, umjesto na primjer ime.prezime@gmail.com izmjenit će u ime.prezime@calladverting.com ili slično. Ova email adresa koju ćete dobiti je jako bitna, bez nje nećete moći pronaći svoju rezervaciju kako biste napravili online check-in." mada u tekstu se pominje ryanair, a stoji slicica jetcosta o.O da li preko tog jatcosta mogu normalno da kupim kartu za 100e, i kada mi je posalju na mejl samo je istampam i to je to, cela filozofija? vec par dana surfujem na internetu i citam sve i svasta i po malo sam skepticna.... Edited July 5, 2016 by marijapa93 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2016 nadam se da sam dobro ubacila slicicu... tu gde je cena 100e mi pise da je odlazak preko air serbia, a povratak preko montenegro airlines-a, da li je to moguce? mozda postavljam glupa pitanja, ali mi je stvarno sve to nejasno i strah me je da ne dam novac uzalud... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2016 Volotea daje veliki broj jeftinih karata. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2016 Ne bi trebalo da imas problema i nije neuobicajeno da ides jednom kompanijom u jednom smeru, a drugom nazad. Moguce je da se cena promeni kad kliknes na link, ali, kad popunis sve podatke i dodjes do koraka gde se placa, taj iznos koju ti tad pokaze je onaj koji ce ti skinuti sa kartice. Moguce da se pre poslednjeg koraka ukupna cena poveca za neke takse za placanje karticom ili slicno, ali nije obavezno. Konkretno, na tom sajtu nisam nikad kupovao, pa ne znam detalje, ali, jesam na mnogim drugim i nisam jos cuo da su nekom uzeli pare neki tamo online lopovi i nisu ih vratili To je samo nas nacin razmisljanja da uvek mislimo da neko hoce da nas zavrne. Problema uvek moze da bude, da iz nekog razloga bude otkazana rezervacija, jer nema dostupnih karata ili slicno, pa bi u najgorem slucaju cekala na povracaj novca, ali, o tome ne treba da razmisljas. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2016 Bez provere, ali s obzirom na isto vreme poletanja, rekao bih da je u pitanju codeshare [jedna kompanija obavlja let - a dve prodaju karte na njemu]. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2016 8 hours ago, Shane said: Volotea daje veliki broj jeftinih karata. Ove karte se mogu dobiti i besplatno (10€ kredita), registracijom preko necijeg referrala. Evo link za moj referral, pa dobijem i ja 10€ kad kupite kartu A mislim da Montenegro i Air Serbia imaju polaske u isto/skoro isto vrijeme za Tivat, bar koliko se sjecam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites