Posted March 4, 2014 30e (ili koliko već) je po pravcu. Nije. To je cena prtljaga uz povratnu. Odnosno, cena je 35,70. Ukupno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2014 Cini mi se da nema biranja kod Easyja nego je 30e za oba smera. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2014 Onda .gif' alt='::'> za Easyjet! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2014 divno! mada je i Alitalia jeftinija od air serbia povratna oko 125e Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2014 Verovatno ti je alitalia najbolja opcija. Ukljucen prtljag i ne slece u gluvo doba noci kao easyjet. A mozda vrate i Alitalia bus (besplatan shuttle do grada, ako putujes Alitalijom), rekli su da hoce. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2014 Mogu obezbediti relativno znatno jeftinije avio karte od redovnih (u ovom trenutku samo jednu) za Lufthansa letove iz Beograda u 17 gradova Nemačke, za letove sa odlaskom od 8.marta i povratkom do 9. aprila 2014. Imam nesto milja na miles and more, pa ako nekome treba povratna karta ustupiću je za 150e uključujući prtljag do 23 kg. Spisak destinacija može se pogledati na http://www.meilenschnaeppchen.com/index.php?lang=en odabirom opcije Flights from Serbia, a destination Europe. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2014 to iz bg ima easyjet za rim? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2014 ima - idi na www.easyjet.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2014 Pozdrav, ljudi. Treba mi mala pomoć što se tiče karata. Da li možda neko zna najbolju varijantu kako stići od Beograda do Chongqing-a (Kina)? Cena, u principu i nije toliko bitna jer će mi firma refundirati troškove. Čuo sam za Qatar Airways da može preko njih, ali međutim kad kod njih mi na sajtu nude opcije tipa Beograd-Cirih-Doha-Chongqing ili Beograd-Beč-Doha-Chongqing ili Beograd-Istanbul-Doha-Chongqing (za sredinu marta) što mi baš i ne odgovara jer se mnogo čeka između letova (i po 20 sati). Druga varijanta koju sam gledao je preko Aeroflota i to Beograd-Moskva-Peking (Šangaj), pa onda recimo Air China od Pekinga (Šangaja) do Chongqing-a. Da li neko zna možda neku bolju varijantu ili generalno da li ima neki savet? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2014 Qatar Airways jeste jedini koji vozi od BEG-a do CKG-a sa jednim presedanjem (DOH), ali moras dobro iskombinovati dane u nedelji da ne bi bilo dodatnih stopovera osim Dohe: http://support.qatarairways.com/attachments/token/qdpcxsbncn0rbjv/?name=Qatar+March+2014.pdf (139. i 204. strana) Znaci, iz Beograda utorkom, cetvrtkom i nedeljom, povratak utorkom i cetvrtkom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2014 Air Serbia će sutra imati finu akciju, možda nekoga zanima Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2014 Pozdrav, ljudi. Treba mi mala pomoć što se tiče karata. Da li možda neko zna najbolju varijantu kako stići od Beograda do Chongqing-a (Kina)? Cena, u principu i nije toliko bitna jer će mi firma refundirati troškove. Čuo sam za Qatar Airways da može preko njih, ali međutim kad kod njih mi na sajtu nude opcije tipa Beograd-Cirih-Doha-Chongqing ili Beograd-Beč-Doha-Chongqing ili Beograd-Istanbul-Doha-Chongqing (za sredinu marta) što mi baš i ne odgovara jer se mnogo čeka između letova (i po 20 sati). Druga varijanta koju sam gledao je preko Aeroflota i to Beograd-Moskva-Peking (Šangaj), pa onda recimo Air China od Pekinga (Šangaja) do Chongqing-a. Da li neko zna možda neku bolju varijantu ili generalno da li ima neki savet? Finnair leti direktno Helsinki - Chongqing ali mi ne nudi vezu sa Beogradom, mada možda se može nešto iskombinovati. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2014 Može iz Budimpešte. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2014 Ma ako firma placa coveku, najbolje da ide preko Dohe spojenim letom, bez cimanja preko Peste i Helsinkija. Inace, Berlin za 119 evra zvuci odlicno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2014 Pozdrav, ljudi. Treba mi mala pomoć što se tiče karata. Da li možda neko zna najbolju varijantu kako stići od Beograda do Chongqing-a (Kina)? Cena, u principu i nije toliko bitna jer će mi firma refundirati troškove. Čuo sam za Qatar Airways da može preko njih, ali međutim kad kod njih mi na sajtu nude opcije tipa Beograd-Cirih-Doha-Chongqing ili Beograd-Beč-Doha-Chongqing ili Beograd-Istanbul-Doha-Chongqing (za sredinu marta) što mi baš i ne odgovara jer se mnogo čeka između letova (i po 20 sati). Druga varijanta koju sam gledao je preko Aeroflota i to Beograd-Moskva-Peking (Šangaj), pa onda recimo Air China od Pekinga (Šangaja) do Chongqing-a. Da li neko zna možda neku bolju varijantu ili generalno da li ima neki savet? 711.43 EUR iz BEG. Cak ni pauze na aerodromima nisu velike. Link - Ako placas Visa kreditnom, nema nikakve provizije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2014 Danas navodno "popust"20% na wizz-eru...Vec duze vreme pratim let u maju i cekam da kupim kartu...eto juce je ta karta iznosila bez popusta 104e...a danas sa popustom 106e...toliko o njihovom popustu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2014 Qatar Airways jeste jedini koji vozi od BEG-a do CKG-a sa jednim presedanjem (DOH), ali moras dobro iskombinovati dane u nedelji da ne bi bilo dodatnih stopovera osim Dohe: http://support.qatarairways.com/attachments/token/qdpcxsbncn0rbjv/?name=Qatar+March+2014.pdf (139. i 204. strana) Znaci, iz Beograda utorkom, cetvrtkom i nedeljom, povratak utorkom i cetvrtkom. Hvala ti mnogo, Old School. Mislim da je najbolja varijanta preko Qatara. Hvala i ostalima na savetima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2014 Danas navodno "popust"20% na wizz-eru...Vec duze vreme pratim let u maju i cekam da kupim kartu...eto juce je ta karta iznosila bez popusta 104e...a danas sa popustom 106e...toliko o njihovom popustu... Pa popust je danas na cenu koja je drugacija od jucerasnje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2014 Danas navodno "popust"20% na wizz-eru...Vec duze vreme pratim let u maju i cekam da kupim kartu...eto juce je ta karta iznosila bez popusta 104e...a danas sa popustom 106e...toliko o njihovom popustu... Tara, iz mog iskustva, ukoliko čekaš dan kada ima 20% popusta, kartu kupuješ odmah nakon ponoći jer tada zaista imaju popust i dobre cene. Ja sam tako početkom februara u 00:10 kupila 4 povratne karte za Pariz za 22.000. .gif' alt='::'> Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2014 Ujtro htela da kupim kartu na popustu ali iznos bio veci od jucerasnjeg....ali poslepodne sam uzela jer je stvarno bio popust.... ...ipak treba biti uporan i cesto proveravati iznos.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2014 Je l ima neko ekonomicne kombinacije za Madrid, krajem aprila na tamo, pa 7 dana kasnije nazad? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2014 Hvala ti mnogo, Old School. Mislim da je najbolja varijanta preko Qatara. Hvala i ostalima na savetima. Walter, nemam vremena da istrazujem, ali i ova Traveleasy kombinacija deluje odlicno...jedino pitanje za Easy-ja, da li je i to spojeni let kao i ovaj Qatar-ov... Cudno deluje da Aeroflot radi samo deo do Moskve. Inace, je bas idealno vremenski! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2014 Spojen je let, ma da i qatarov let je super sto se tice pauza na aerodromima, npr ovaj: Ili 20-27 mart. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 9, 2014 Je l ima neko ekonomicne kombinacije za Madrid, krajem aprila na tamo, pa 7 dana kasnije nazad? 29.4.Bg-Brisel-wizz(52e) Brisel-Madrid rayan(36e) a povratak 7.5.Madrid-Budapest-wizz(60e)+25e gea turs do Bg-a Ako imas wizz exclusiv club jos 30 evrica manje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites