Followers 0

Djenova tekma

27 posts in this topic

Molim za pomoc,rad sam da odem u Djenovu da gledam reprezentaciju,pa bi mi svaka pomoc dobrodosla mislim naravno savetodavna.Kako da odem a da prodjem sto jeftinije,ako moze i dzabe ne bih imao nista protiv.

Bog!

Evo vako bi ja, al ne znači da je to najbolje:

1. uzmi vlak do Zagreba (ne znam točno, al mislin da je povratna negdi oko 40 eura)

2. vlak Zagreb - Venecija postoji promo karta ako uzmeš za točno određeni datum koji ti triba, samo ne znam koliko prije moraš uzet. Povratna je 30 eura, čak i koji eur manje.

3. Vlak Venecija - Genova, ne znam ima li direktni, a ako nema onda priko Milana. Vlakovi u Italiji nisu skupi ka drugdi na zapadu, al nisu baš ni džabe. Ni slučajno uzet na vlaku, obavezno na stanici.

Pa provaj... Sritno!

Gde živis? Ako si negde severnije, predlažem ti Wizzair iz Temišvara do Milana, a onda vozom ili nečim drugim do Đenove.

Afrikanac iz kog mesta planiras da krenes na ovaj put, to je kljucno za neki ozbiljniji savet.

Hvala Susjede na pomoci ali mislim da je to poprilicno skupo,treba mi neka varijanta sto jeftinija.Zivim u Krnjaci.

U tom slucaju kao sto neko rece pravac u Temisvar i onda wizzom do Milana pa za Djenovu, ne verujem da ces naci nesto jeftinije od toga. Mada mozda sad bude malo skuplja karta do Mlana jer je blizu ali nikad se ne zna

Najpovoljnija varijanta do Djenove je Lastinim autobusom, povratna karta je oko 100 evra..imaju i popust za mladje od 26.Polasci iz Beograda su samo cetvrtkom, a povratak je mislim petkom ili subotom.

Ne bih taj prenos propustio ni za sta na svetu  ;D da me jos jednom podseti zasto ne trebam da idem na nase stadione...

Sve sto su godinama radili kosarkasi, fudbaleri, teniseri , dobar utisak o Srbiji koji smo mi pokusavali da ostavimo svih ovi godina dok smo putovali , sve je otislo u pizdu materinu proteklih dana

Nemojte samo da započnete sa politikom. Tema će odmah dobiti katanac. Čekamo Afrikanca da se javi...

Ja sam se pre par sati mimoisao sa dva autobusa navijaca  :party: koji su se vracali iz Italije preko Madjarske (valjda im blize :D). Imali su ozbiljnu pratnju drugova plavih  :maddd: sa sve rotacijama a posle par minuta prodjese i neke marice pretpostvaljam prepune jer se sporo vuku  :roll:

Pustili su ljude sa cvicanglama,bakljama,nozevima i ko zna jos sa cime da udju na stadion iz kog razloga nemam pojma.Na prenosu nasi izgrednici u prvom planu na malim ekranima,poslednjih godina po strogim uefinim pravilima to se ne prikazuje,zasto sada to prolazi da mi je znati.

Pustili su ljude sa cvicanglama,bakljama,nozevima i ko zna jos sa cime da udju na stadion iz kog razloga nemam pojma.Na prenosu nasi izgrednici u prvom planu na malim ekranima,poslednjih godina po strogim uefinim pravilima to se ne prikazuje,zasto sada to prolazi da mi je znati.

To je Italija sto se cudis  ;D  Inace UEFA ce kazniti i Italiju sto znaci da je to direktan propust organizatora a i bas neverujem da ce italijanima biti dodeljena 3 boda na koje su oni racunali zbog huligana. Ovo i dalje nemoze opravdati divljanje huligana koji nas brukaju svugde po svetu. Da bi neko izgradio ugled (covek/kompanija/drzava) potrebne su godine a samo nekoliko minuta da se unisti, tako da se ja iskreno nadam da ce organizatori i ucesnici ove bruke biti strogo kaznjeni i da ce im biti oduzeti pasosi jer za to postoji zakonski okvir.